Eşinizin sevgi dili çok farklı..
Bır bucuk yıl evlisiniz siz ilgi ve alaka istiyorsunuz eşiniz küfürler ediyor.
Uç dört yıl sonrasını düşünemiyorum..Madem eşinizin sevgisine inanıyorsunuz onu öyle kabul edın..
Kavga dövüş olmasın .Yada saygı çercevesinde sorunlarınızı halledin..
sanırım bu davranışları sürekli olan bir şey.
'boğmaya çalışması falan
gerçekten akıl almaz bir durum
sanırım bu boğma işi falan ilk değil?
canım o senin sevgine alışmışım napsam gidemez nasıl olsa seviyor diyor biraz fazla yüz vermişsin farkında olmadanseni kaybetme korkusunu yaşatmşsın aslında bi kere giderek ama döndüğünde özür dileyip düzeleceğine yine aynı adam değişir mi bilmem ama madem seviyorsun az sabret ,baktın olmuyor vardır bi hayır deyip ayrıl :/ en azından uğraştım ama olmadı dersin için rahat olur bırakırken Allah yardımcınız olsun :105:
Sinel;
Eşinden deger görmüyorsun, seninle ilgilenmiyor,
küfür ediyor, hakaret ediyor derken, işin içinde şiddet de var...
Belki de işi bahane edip çok başka şeyler peşinde bu adam...
(Bunu da aklının bir köşesine yaz)
Bir yandan sen de çocuk için ugraşıyorsun,
fakat belli ki eşin onu da istemiyor....
Hal böyleyken sen böyle bir adamdan çocuk yapmayı nasıl göze alabiliyorsun?
başka işler karıştırmadığın dan eminim öyle uğraşları yok ( kadın, kumar v.s)
aksine eşim çok istiyor çocuğumuz olsun ama babasından kalan borçlar çalışmam lazım diye gözü başka birşey görmez oldu
çocuk konusu da belki bu da benim bencilliğim ama çocuğu onun için veya evliliğim düzelir belki diye değil . sadece istediğim için annelik duygusunu tatmak ve kimsenin önüne geçemeyeceği bir sevgiyi kalbimde barındırmak için istiyorum ....
Bence iyi düşün.
Doktor eşinin eline liste vermiş, şu günler burda ol demiş,
gitmeyebilirdi ama gitti diyorsun.
Demek ki çok istese gitmeme gibi bir seçenegi var...
Ayrıca sırf anneliği tatmak için anne olunmaz.
Psikolojik olarak saglam ruhu olan, özgüvenli vs vs ( liste uzar gider) evlat yetiştirmek için
sadece senin istemenin bir önemi yok.
İyi bir aile ortamı olmalı, onun gelecegi vs planlanmalı...
Bir birey yetiştirmek çok zor, tabi bilincinde olanlar için...
söylediklerinizde haklı olabilirsiniz ama bir doktor çıkıp karşınıza çocugunuzun olması zor diyince tedavi görceksiniz bi sonuç elde edemessek tüp bebek deniyeceğiz diyince . ,çok istediğiniz birşeyi deli gibi istemeye başlıyorsunuz psikolojik olarak hissi duygularla ....eşimin yaptığı duyarsızlığa diyecek söz yok ne kadar özür dilesede bende yarattığı boşluğun tarifi yok. zaten aramız düzelmesse tadavisiz çocuğum olmayacağı için anne olamayacağım .. ve sizin acımasızca yazdığınız bilinçli veya bilinçsizce bir birey yetiştiremeyeceğim ...
ilk defa oluyor tam olarak boğmaya çalışmadı tuttu sertçe sıktı ve bıraktı.ama teni acıttığından çok içimi acıttı .
Felaket tellalı olmak istemem ama şiddet ve küfür dışında neredeyse aynı...Başkalarının derdini dinleyip onlarla ilgilenirken bana işim var borcum var bahaneleri para yokken alkolü nasıl alıyorsun... Ahmet, Mehmet ısmarladı der o kadar verici arkadaşları var ki! Evi terketmek çözüm mü? Değil... O da defalarca denenmiştir her defasında suçumu anladım sensiz yapmam eve dön aynı bir hafta geçmeden herşey... Sende kendine uğraşlar bul beni rhat bırak hesap vermek zorunda değilim v.s. Sonra çocuk olur herkesin dediği gibi aksine erkek evden daha uzaklaşır sorumluluk manevi yönden sendedir... Çünkü o işi ve arkadaşlarıyla öyle meşguldür ki komşunun bebeği gibi uzaktan uzağa sever... Çocukla uğraşırken o takılsın başkalarıyla...Sadece annenin ilgisi yeter zaten babaya gerek yok ben para veriyorum ya o herşeyi satın alır tavrı takınmaları... Ben sevdiğim adamdan bebeğim olsun istiyorum bu yeter dersin... Ama olmaz değişmez sende değişmezsin sonra en büyük tehdit boşanmayla tehdit etmek davanı açarsın boşanmam falanlar derken zaten yıpranmış ilişkinizde tamam ya dersiniz boşanalım... Ya sonrası psikolojisi bozuk bir çocuk, nafakasından kaçan sorumsuz eski koca, evliyken sorumluluklarını bilmiyor ki boşanınca bilsin! Sorunlarınızı umarım çözersiniz canım her insan bir değil tabii ki. Mesela arkadaşımın hayatından aldığım örnekle boşanma tehditi yaptım onlar çok mutlu (Allah bozmasın) biz boşandık :)
Ama ani tepkilerle kalbini kırıyorsa bire bir sen yaz bütün hislerini o okusun... Belki işe yarar... Bende aşılamayla hamile kalmıştım bu aralar umarım herşey güzel olur hayatında
Felaket tellalı olmak istemem ama şiddet ve küfür dışında neredeyse aynı...Başkalarının derdini dinleyip onlarla ilgilenirken bana işim var borcum var bahaneleri para yokken alkolü nasıl alıyorsun... Ahmet, Mehmet ısmarladı der o kadar verici arkadaşları var ki! Evi terketmek çözüm mü? Değil... O da defalarca denenmiştir her defasında suçumu anladım sensiz yapmam eve dön aynı bir hafta geçmeden herşey... Sende kendine uğraşlar bul beni rhat bırak hesap vermek zorunda değilim v.s. Sonra çocuk olur herkesin dediği gibi aksine erkek evden daha uzaklaşır sorumluluk manevi yönden sendedir... Çünkü o işi ve arkadaşlarıyla öyle meşguldür ki komşunun bebeği gibi uzaktan uzağa sever... Çocukla uğraşırken o takılsın başkalarıyla...Sadece annenin ilgisi yeter zaten babaya gerek yok ben para veriyorum ya o herşeyi satın alır tavrı takınmaları... Ben sevdiğim adamdan bebeğim olsun istiyorum bu yeter dersin... Ama olmaz değişmez sende değişmezsin sonra en büyük tehdit boşanmayla tehdit etmek davanı açarsın boşanmam falanlar derken zaten yıpranmış ilişkinizde tamam ya dersiniz boşanalım... Ya sonrası psikolojisi bozuk bir çocuk, nafakasından kaçan sorumsuz eski koca, evliyken sorumluluklarını bilmiyor ki boşanınca bilsin! Sorunlarınızı umarım çözersiniz canım her insan bir değil tabii ki. Mesela arkadaşımın hayatından aldığım örnekle boşanma tehditi yaptım onlar çok mutlu (Allah bozmasın) biz boşandık :)
Ama ani tepkilerle kalbini kırıyorsa bire bir sen yaz bütün hislerini o okusun... Belki işe yarar... Bende aşılamayla hamile kalmıştım bu aralar umarım herşey güzel olur hayatında
Demek istediğim buydu aslında ama yaşamayanlara ütopik geliyor sanırım...
Alkollü bir şekilde mi geldi...
Şöyle bir şey var ki bunları size yapmaya kimsenin hakkı yok..
Siz de deseydiniz ben babamdan dayak yemedim sen kimsin?
Bence üstüne varmayın mümkün olduğunca az muhattap olun..
Gerçekten bunları haketmiyorsunuz..
1,5 yıllık taze bir evlilik nasıl bu hale geldi gerçekten anlamıyorum :26:
Sinel "Ben dırdır etmediğim sürece mutluyuz" diyorsun.. Yani acaba yaşadığın tartaklanmaların kendi hatanın sonucu olduğunu mu düşünüyorsun???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?