Artik anne olmak istiyorum

Bende bi hafta once catlama ignesi vuruldum 10 gun duzenli iliski dedi suan cok halsizim uyukum var hep ve kasiklarim agriyo bakalim.hayirlisi bgn kndil herkese dua edicem arkadaslar allah isdedigimizi hayirli kılıp versin insalllah

Canim hayit tohumunu kulladin mi nasil.adetini duzenledimi ?

Bu konuda bilgisi olanlar lütfen cevap yazsın .
1 ay adet olmayınca doktora gittim tarlusal verdi hap bittikten 3 gün sonra adet oldum ,yani haziranın 12si geçti halen adet olmadım. İlaçla adet olup ertesi ay aynı tarihte adet olan var mı veya gecikmeli de olsa adet olan var mı ?

Vallaha bende tarlusalla oldum ama obur ay olmadim hic 3 ay falan kullanmak lazimmis tarlusali bende otlara sardim smdi onlarla adet oldum bu ay aşırı oldum ama bide bardak cektirme duydum smdi annnemin halasi cekio ona bardak cektirp aslan.yakisi yapstrdim anemin.halasi 4 kisiyi oyle hamile birakmis hayirlisi insallah agzi duali namazinda bi kadim 80 yasinda bi suru de dua okudu bana bardak çekerken

Rabbim sifayı bir yere saklamistir elbet , arayıp bulmak lazım. Ben gecte olsa adet oldum çok şükür. Artık adet olduğuma bile sevinir oldum.

Rabbim sifayı bir yere saklamistir elbet , arayıp bulmak lazım. Ben gecte olsa adet oldum çok şükür. Artık adet olduğuma bile sevinir oldum.
Aynen vallaha bende oyle adet olmama bile seviniorun insanlar aman genemi adet dio ben bekliorum her gun olsun die allahim hic birimizin kucagini bos birakmasin insallah

❤❤ kizlar tup bebege basladim igneler gonal f ve lucrin verdi en basta smdi lucrini biraktim yumurta uyarici bi igne verdi iki gun kulllancakmissim ve prednol bide folic kullaniorum yarin gene kontrl allahim yardim etsin benim gibi bu yolda başıni koymus insanlara dua edin kizlar ben her gun ediorum hepinize❤❤

Bekliyorum canım. Biraz kilo verip tup bebege gideceğim artık umudum o yönde . Senin nasıl gidiyor ?
Hepsi bitti sukur yumurta top ve transfer 30 yumurta toplandi 26 dolu 12si dollendi transferinde yaptik pazartesi kan vercemogrencez bakalim kasik agrisi ggslerdehassesiyet akinti ve kahverengi akinti varhayrlisi bakalim allah herkese nasip etsinevlat kokusunu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…