- 21 Şubat 2016
- 130
- 64
- 18
- 30
- Konu Sahibi Ankarasengul
-
Bu mübarek günün hatrına inşallah canım, kandiliniz mubarek olsunPersembe ye sıra bulabildim ancak. Perşembe ye kadar beklicem. Ne adet belirtim var ne de başka bişey. İnşallah değerlerim yükselir diyeceğim de hiç umudum yok. Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin.
Canım kaç gün geçmiştiDün öğleden sonra acilde kan testi yaptırdim negatif çıktı. O silik çizgi neden çıktı o zaman delirmek üzereyim.
Beta HCG 2,1
0 - 7 mlU/mL
13 gün bugün 14.günüm halen adet olmadım. Adet olacak gibi agrim filan da yok.Canım kaç gün geçmişti
Hamilesin13 gün bugün 14.günüm halen adet olmadım. Adet olacak gibi agrim filan da yok.
Tiroidnz kaçIns en yakn zmanda olur cnim. Bebegn neden 4 aylkken dustu dr bsy dedimi? Bnde tiroid ve pko luyum. Hamileyim. Insllah bdha uzulmezsn
Tsh kaçtıCanim bende hasimatoya bagli hipotorid var ve hiperprolaktin ve prolaktinden dolayi hamile kalamiyodum tabi bide troid bide d vitamini eksikligi hepsini duzenli kullandim normale dondu rahim filmi cekildim ve 1 ay sonra hamileyyimm sen neler yaptirdin bilmiyorum ama prolaktin tsh ve d vitaminine baktir mutlaka ha bide b vitamini
Benm cok yuksekti yillarca ilac kullandim hamileligimde 1.4 cikti baya ileri seviyedeydi kriZ geciriyodum ben nefessiz kaliyodum baya canmTiroidnz kaç
Suan 1.48Ts
Tsh kaçtı
Değilim. Kan testi negatif çıktıHamilesin
Hamilemisin peki canım sorun mu dedi doktrSuan 1.48
O mu engel mişti canımBenm cok yuksekti yillarca ilac kullandim hamileligimde 1.4 cikti baya ileri seviyedeydi kriZ geciriyodum ben nefessiz kaliyodum baya canm
Yok kiz. Ilaclarimi epeydir kullanmiyodum bikmistim ilactan evlendim 2. Ayimda hamile kalinca tkrar ilaca basladim nolr nolmaz diye. Gecen dr umla sohbet ediyodum herkeste var pko veya tiroid bunlar engel degil gebelige dedi. Sknti stres dha onemli dediO mu engel mişti canım
Canım sen moralini bozma, kan tahilili asıl sonucu verir, test sonucunu burada paylaşabilir misin?
Hamilemisin peki canım sorun mu dedi doktr
hayırlı sabahlar bayanlar,yeni katıldım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?