- 28 Mart 2017
- 204
- 228
- 53
- 32
- Konu Sahibi Ankarasengul
-
Ins en yakn zmanda olur cnim. Bebegn neden 4 aylkken dustu dr bsy dedimi? Bnde tiroid ve pko luyum. Hamileyim. Insllah bdha uzulmezsnKizlar 2,5 senelik evliyim 23 yasindayim esim 28 tirod ve pko hastasiyim 4 kez asilama sonrasi hamile kaldim ama 4 aylikken düştü bebegim smdi tup bbek isdiorum ama oda devlet destegiyle olmuyo 3 senelik evlilik kesin isdiolar eyll 25de doluyo 3 senem smdi bi macun buldum instgramda bi sitede ona basladim 3. Gununden itibaren tortulu kahverengi ama orkide degmiycek.sekilde peceteye silince belli olan bi kan gelio macunda 7. Gunum yerlesme kanamasi olabilir diolar yada kist ama kist var bende biliorum insallh yerleşme kanamasidir da artik bi bebegim olur
Bende de pko var canım. Aşılama ile hamile kaldım. Neden düştü bebek. Ona göre hamile kalınca tedavi görürsün. Hamile kalabiliyomuşsun çok şükür. Olur inşallah.Kizlar 2,5 senelik evliyim 23 yasindayim esim 28 tirod ve pko hastasiyim 4 kez asilama sonrasi hamile kaldim ama 4 aylikken düştü bebegim smdi tup bbek isdiorum ama oda devlet destegiyle olmuyo 3 senelik evlilik kesin isdiolar eyll 25de doluyo 3 senem smdi bi macun buldum instgramda bi sitede ona basladim 3. Gununden itibaren tortulu kahverengi ama orkide degmiycek.sekilde peceteye silince belli olan bi kan gelio macunda 7. Gunum yerlesme kanamasi olabilir diolar yada kist ama kist var bende biliorum insallh yerleşme kanamasidir da artik bi bebegim olur
Haftasonu olunca gidemedim hastaneye. 2 yıllık evliyim o kadar test yaptım ilk defa 2.çizgiyi silik gördüm çok sevinmistim yengem oyle diyince moralim gitti.Bence kan tahlili ver canım
Yahu hic insan ins. Buldugu macunu alir yer mi. Cok sakincali ve tehlikeli..Kizlar 2,5 senelik evliyim 23 yasindayim esim 28 tirod ve pko hastasiyim 4 kez asilama sonrasi hamile kaldim ama 4 aylikken düştü bebegim smdi tup bbek isdiorum ama oda devlet destegiyle olmuyo 3 senelik evlilik kesin isdiolar eyll 25de doluyo 3 senem smdi bi macun buldum instgramda bi sitede ona basladim 3. Gununden itibaren tortulu kahverengi ama orkide degmiycek.sekilde peceteye silince belli olan bi kan gelio macunda 7. Gunum yerlesme kanamasi olabilir diolar yada kist ama kist var bende biliorum insallh yerleşme kanamasidir da artik bi bebegim olur
canim ikinci cizgi gorunuyorsa hamilesindr cocuk olmadigi zaman hic gorunmuyor ikinci cizgiArkadaslar Merhaba. Yardımcı olur musunuz ? Bugün adet gecikmemin 13.günü idrar testi yaptım 2.çizgi silik çıktı sizce hamile miyim ? Yengem hamile degilsin diyor kafam karıştı .
Testi buraya atabilirsin vanim ama silik varsa kesin hamilesindirArkadaslar Merhaba. Yardımcı olur musunuz ? Bugün adet gecikmemin 13.günü idrar testi yaptım 2.çizgi silik çıktı sizce hamile miyim ? Yengem hamile degilsin diyor kafam karıştı .
hamilelik olmasa 2. çizgi hiç çıkmaz canım bence hamilesin acilde bile kan testi yaparlar yaptır bence dediğim gibi hamilesindirArkadaslar Merhaba. Yardımcı olur musunuz ? Bugün adet gecikmemin 13.günü idrar testi yaptım 2.çizgi silik çıktı sizce hamile miyim ? Yengem hamile degilsin diyor kafam karıştı .
Dün öğleden sonra acilde kan testi yaptırdim negatif çıktı. O silik çizgi neden çıktı o zaman delirmek üzereyim.hamilelik olmasa 2. çizgi hiç çıkmaz canım bence hamilesin acilde bile kan testi yaparlar yaptır bence dediğim gibi hamilesindir
Hiç stres yapmadım bu ay. Her ay acaba hamile kaldım mi diye dusunurdum. Ama bu ay hayıt tohumu diye bişey duydum adeti düzenliyormus ve çoğu kişinin hamile kalmasını kolaylastiriyomus bende o tohumu aldım ve adet olmayı bekliyordum ama gecikmem oldu. Gecikmenin 13.günü de silik çizgiyi görünce çok umutlanmistim ama kanda negatifi görünce yere cakilmis gibi hissettim.Yukselmez mi acaba sonradan? Ya da stresten gecikmiş olabilir, ama ikinci cizgi neden silikti o zaman? Testte sorun olabilir mi canım?
Bilemedim ki canım ya. Doktoruna görün istersen?Hiç stres yapmadım bu ay. Her ay acaba hamile kaldım mi diye dusunurdum. Ama bu ay hayıt tohumu diye bişey duydum adeti düzenliyormus ve çoğu kişinin hamile kalmasını kolaylastiriyomus bende o tohumu aldım ve adet olmayı bekliyordum ama gecikmem oldu. Gecikmenin 13.günü de silik çizgiyi görünce çok umutlanmistim ama kanda negatifi görünce yere cakilmis gibi hissettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?