S sude.nl Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Şubat 2009 8 0 86 43 Kayseri 21 Şubat 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi sude.nl #1 merhaba arkadaslar bende araniza kisa bir sure once katildim bende asila yaptiricam 4martta umarim tutar cunki tedavideki kullandigim ilaclar beni yoruyo oyuzden olmasini cok istiyorum allah isteyen herkese nasip etsin anne olmayi arkadaslar:CüvCüv:
merhaba arkadaslar bende araniza kisa bir sure once katildim bende asila yaptiricam 4martta umarim tutar cunki tedavideki kullandigim ilaclar beni yoruyo oyuzden olmasini cok istiyorum allah isteyen herkese nasip etsin anne olmayi arkadaslar:CüvCüv:
M mmmmavis Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Nisan 2008 86 2 96 Balıkesir 21 Şubat 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi sude.nl #2 Allah hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun kucağını...
buzdevri **** Kayıtlı Üye 31 Ağustos 2008 5.629 20 158 Diğer 21 Şubat 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi sude.nl #3 inşallah allah gönlünüze göre verir....ablam için de sizler içinde dua ediyoruz...
orays KAYRA&NEVRA Kayıtlı Üye 18 Şubat 2009 1.056 5 158 41 24 Şubat 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi sude.nl #4 sude.nl .!.: merhaba arkadaslar bende araniza kisa bir sure once katildim bende asila yaptiricam 4martta umarim tutar cunki tedavideki kullandigim ilaclar beni yoruyo oyuzden olmasini cok istiyorum allah isteyen herkese nasip etsin anne olmayi arkadaslar:CüvCüv: Genişletmek için tıkla... merhaba bende anne olmak istiyorum ama en son çaremidir aşılama ilaçlar çokmu ağır ben çalışıyorum da aşılama olursa çalışamazmıyım yani
sude.nl .!.: merhaba arkadaslar bende araniza kisa bir sure once katildim bende asila yaptiricam 4martta umarim tutar cunki tedavideki kullandigim ilaclar beni yoruyo oyuzden olmasini cok istiyorum allah isteyen herkese nasip etsin anne olmayi arkadaslar:CüvCüv: Genişletmek için tıkla... merhaba bende anne olmak istiyorum ama en son çaremidir aşılama ilaçlar çokmu ağır ben çalışıyorum da aşılama olursa çalışamazmıyım yani