artık ayrılmalı mıyım?

bahtsizbedeviiiiii

Guru
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2014
8
5
286
35
8 aylık bir ilişkim var ilk 5 ay hiç kavga etmedik sonra yavaş yavaş sorunlar baş gösterdi bana söylemedigi eski sevgilisi oldugunu ögrendim ilk önce face de ona yaptıgı paylaşımları silmemişti bu birinci yalanı idi. daha sonra da 5-6 kez daha buna benzer yalanını gördüm. her seferinde dayanamayıp affettim. ama yalandan nefret eden birisi oldugum için her seferinde sinir krizi geçirdim. son olarakta geçen hafta sonu bir yalanını daha gördüm bana evde tek başına oturuyorum dediğinde erkek arkadaşını eve çagırmış ve bana yine yalan söylemiş oldu sonra ben bana aldıgı hediyelri evlerine götürdüm ve anneside evde idi. biz bir oda da onunla biraz konuştuk çıkarken annesi onu mutfaga çagırdı ve bu ilişkiyi bitir bitir diye bagırdı benimde duyabilecegim şekilde... öyle olunca ben ogün annesine hiç bir şey söylemeden çıkarken bir de üzerine annesi bana bir hoşakal denmeyi hakediyorum dedi ben yine sesimi çıkarmadım çünkü o söylediklerinden sonra bu kadar yüzsüzlüğü beklemiyordum... daha sonraki günlerde bu olay içime oturduğu için erkek arkadaşımla telefonda konuşurken bir kaç kez ailesine küfür ettim... o hiç bir şey söylemedi... daha sonra başka sorunlarım oldugu için canım sıkılıyordu ve iş çıkışı alışmerkezine gittim orda erkek arkadaşımı aradım ve dayanamayıp agladım telefonda ama gecenin o saatinde tek başıma olmama ve tek başıma aglamama ragmen evlerinde misafir olması gerekçesiyle atlayıp yanıma gelmedi o gece boyunca da hiç merak etmeyip aramadı... umursamadı... ve bir sonraki gün aradığında hiç mi merak etmedin dediğimde hiç bir cevap vermedi sadece kuru bir buluşalım mı dedi bende hayır deyince telefonu kapattı ve yine umursamadı ....
artık gözünde degerimi kaybetmişim sanırım... ama onu çok seviyorum
böyle bir ilişkiyi devam ettir meli miyim ayrılmalımıyım devam ettirirsem ne kadar sürer hayatımı mahvetmiş olur muyum

aslında bu sorunun cevabını sende biliyorsun ama sanırım kendini kandırmaya çalışıyorsun. herşey yeteri kadar açık ve net değil mi sence de. tabiki de ayrılmalısın !

Canım senin ilişkin bana kalırsa başlamadan zaten bitmiş neyi beklediğini anlayamadım....?Arkadaşın ve annesi de zaten bunu sana çok defa göstermişler,sana kalan bu ilişkiye son noktayı koymak.

Back
X