artık babamdan bıktım

olabilir ama bana işlemez yani
İnşallah. Madde bağımlıları yoksunluk krizine girer ya, babanız da bence benzer bişey yaşıyor. Ne zamandır oğluna bişeyler bağışlayamamıştı. Bazıları böyle. Burda sizin abiniz gibi bi abisi olan biri vardı. Annesinin elinde bişey kalmayınca en son evi satmaya çalışıyordu. Plan belliydi, evi satıp oğluna sıvayacak, kendi de kızının üstüne yıkılacak. Dedik hep sakın sakın yüz verme bu kadının planı bu bu. İnşallah biraz olsun dinlemiştir.

Büyük ihtimalle babanız sizinle ve nişanlınız tarafıyla bir daha görüşmeyecek. Bir kere bunu şimdiden kabullenin. Düğününüze de belki gider. Torun olursa ve sizin tarafa siması benziyorsa aranız iyi olabilir.

Kayın ailesinin aslında bilmesi de gerekir ama nasıl söyleyeceksiniz bilmiyorum. İlla seziyorlardır. Babanız herkese karşı böyle soğuk gibi de nişanlınız çıtlatabilir.

Büyük ihtimalle babanız sizinle ve nişanlınız tarafıyla bir daha görüşmeyecek. Bir kere bunu şimdiden kabullenin. Düğününüze de belki gider. Torun olursa ve sizin tarafa siması benziyorsa aranız iyi olabilir.

Kayın ailesinin aslında bilmesi de gerekir ama nasıl söyleyeceksiniz bilmiyorumyor. İlla seziyorlardır. Babanız herkese karşı böyle soğuk gibi de nişanlınız çıtlatabilir.
ben konuşup konuşmama arasında gidip geliyorum hep. konuşsam dert konuşmasam dert. babamla.aramdaki sorunları biliyor sevgilim düşüncelerini de biliyor. görüşmezse görüşmesin zaten ben babama dedjm benden herhangi bir adım bekleme artık ben yoruldum. şuan sevgilimin aylık 30 bin ödediği borcu var. olmasa bu yaz evlenecektik. pişman oldum keşke evlenseydik. sevgilimin ailesi bana her şeyin en iyisini layık görüyor her şeyin en iyisini güzelini yapmaya çalışıyorlar mutlu olun diyorlar. babam da böyle mutsuz olmam için elinden geleni yapıyor.

İnşallah. Madde bağımlıları yoksunluk krizine girer ya, babanız da bence benzer bişey yaşıyor. Ne zamandır oğluna bişeyler bağışlayamamıştı. Bazıları böyle. Burda sizin abiniz gibi bi abisi olan biri vardı. Annesinin elinde bişey kalmayınca en son evi satmaya çalışıyordu. Plan belliydi, evi satıp oğluna sıvayacak, kendi de kızının üstüne yıkılacak. Dedik hep sakın sakın yüz verme bu kadının planı bu bu. İnşallah biraz olsun dinlemiştir.
yaşları genç olduğu için aslında şuan kendi hevesleri çok annemle babamın annem koluna altın diziyor babam arabasını yeniliyor vs hala çalışıyorlar emekli maaşları da var. direkt söylüyorlar abime zaten evde babamlar yapmadıları için kavga çıkıyor. sadece düğünde yaptılar bir de yeğenlerim olunca bez vs alıyoruz sürekli. abim de 17 yaşından beri iyi maaşlı bir işte çalıştığı için kazandığı kendine oldu hep. zaten vermedikleri için evde sürekli kavga huzursuzluk var. ama yapabilirler yani her şey beklerim onlardan. elbet akılları başlarına gelir ama o zaman orda olamam

Back
X