- 26 Eylül 2023
- 2.259
- 3.033
- 48
- 27
- Konu Sahibi hemifrithemperi
korona oldum kaynanam kanser tedavisi görüyordu. bana o Haliyle kalkıp muhallebi çorba yapıp göndermişti. portakal fırınlamış bir sürü şey. ailemden farklı şehirde yaşıyordum o dönem. aynı evde yaşadığım babam 1 kere bile yüksek lisans sonucumu sormadı ama kayınpederim sürekli sordu. seni akademisyen olarak göreceğim gelinim profesör olacak bile dedi. bizim olduğumuz sehirdelerdi tesadüf akşam gittim kutlama yaptık bana sürpriz hazırlamışlar. ama işte ben de onlara yakın olamıyorum hep bi mesafede. hala kayınpederime bey diyorum kaynanama hanım.Yok öyle düşünmeyin pozitif şeylere odaklanın heyecanınızı yaşayın,modunuzu düşürmeyin. Dediğiniz gibi de olabilir hayat bu belli olmaz ama çok mutlu da olabilirsiniz iyi düşünün iyi olsun.
Dediğinizi ben çok iyi anlıyorum insanın annesi, babası, kardeşi böyleyse dışarıdaki insanlar nasıldır diyorsunuz güven problemi yaşıyorsunuz. Herkes bizim ailelerimiz gibi olacak birşey yok. Ben hastalandığımda annem ben bakmam dedi kayınvalidem geldi mesela, kürtaj oldum kayınvalidem ilgilendi annem el gibi geldi gitti. Her aile farklı sizin kuracağınız aile daha farklı olacak.