Merhaba kk üyeleri. sürekli konu açıyorum farkındayım. Ama bıktım artık ne yapacağım çevremle de paylaşım yapamıyorum. Babam bugün yine nişanlıma çok kötü terbiyesizlik yaptı.
Sevgilim olduğunu babamdan gizleme kararı almıştım. Çünkü kabul edeceği birisi değildi kültürel olarak. Tartışma çıkmasın diye söylemiyorum sebebini. Ama bile bile sevdim ne yapayım aşk bu. Ardından kaza yaptım sevgilim geldi. ip orda koptu. kızım ölümden dönmüş demedi. etmediği zulüm kalmadı. anne babamın arasındaki kavga bile benim yüzündendir.
Bugün babam normalde babaannemlerdeydi. Sabah annem nişanlımı kahvaltıya çağırmış. 1-2 saat sonra çat babam geldi sevgilimi gördü hoşgeldin bile demedi yok saydı. Bu davranışları hep böyle. sürekli bahaneler sürekli bahaneler. sözümde bile ailesine hoşgeldin demememişti. Gerçekten çok yoruldum artık. Nişanlım da farkında söylemiyor. giderken görüşürüz demesine rağmen dönüp bakmadı. Nişanlımın ailesi bana çok iyi davranıyor.
Nişanlım gidince babama hoşgeldin bile demedin görüşürüz bile demedin. Neden böyle yapıyorsun dedim. İstemiyorum dedi. Ayrılacaksın dedi. Düğününe bile gelmem bu evden gelinlikle çıkamazsın dedi. Sebebi yok mantıklı hiçbir sebebi yok. eskiden gösterdiği sebepler vardı. Sevgilimin ailesi battı. çalışıp onlara baktı. Annesi kanser oldu. sen hemşire olduğun için seninle bakman için dedi. Nişanımdan 1 ay sonra deprem oldu sevgilimin ailesi Malatyalı. Bir kere aramadı biliyor musunuz bir kere bile. dayanamıyorum bu terbiyesizligine. sorun yok o zaman insanlar babasız da evleniyor. öyle evlenirim dedim. sözümden çok mu değerli nankörsün diyor. Artık çok sıkıldım gerçekten. Bu eve geldiğim güne lanet ettim. Giderim bu evden yüzümü göremezsin dedim. Kocaya kaçacak kadar düştün yani dedi. Kocaya kaçacak yaşı geçtim yanımda olmazsan olma ben artık hiçbir şey söylemiyorum dedim.
çocukluğumdan beri mesafeli ilişkimiz olmuştur. sinirli sürekli bağırır. Hayatımın her konusunda çok kötü sonuçları var. çocukken takdirini almak tesettüre girdim. lise için habersiz gidip tercihleri değiştirdi ve sağlık meslek lisesi okudum nefret ede ede. istediği bölümü okumadım. Tesettürden çıktım. çok zor zamanlar yaşattı konuşmadı yok saydı. bir şekilde çalıştım para kazandım annem destek oldu her konuda. farklı şehire gittim orda ev tuttum pandemide bile geri dönmedim. Yazım yanlışları olmuştur ağlaya ağlaya yazıyorum. Okuyanlara teşekkür ederim