Artık bakire olmak utanilcak bı şey mi oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her duyduğuna inanır mısın ?

yanlis anlasildim sanirim sevismek toplum ahlaki bozan bisey degil tabiki
yabancilari yadirgayacagimiza once bi kendi toplumumuzda donen seyleri gorsek sorun kalmayacak zaten
bu ulkeyede bir cinsel devrim gerekli bence

Her duyduğunuzda inanmayınız

Bacım lütfen cinsel seksini yavaşça yere bırak ve revirgin ol taam mı? Böylece dünya yörüngesine tekrar girebilir. Her şeyin sorumlusu senmişsin.
Loreth bende ayni fikirdeyiz bana niye kizdi diyorum ikinizi birden alintilamisim mesajim nicki m46 ile baslayan bayanaydi size degildi kusura bakmayin
Haa kızdım gibi mi oldu? Sadece anlatamadım galiba tekrar anlatayım eforuyla yazdım ya, kızmak yok.

Son düzenleme:
Arkadaslarin varoş. Uzaklasmalisin. 33 yasindayim. Tesetturlu vs degilim. Disardan bakan ne modern kiz der. Alkol de kullanir, gecelere de cikarim. Kiz kiza yurt ici disi gezeriz. Esimle de 3 yil flort ettik, yeni evlendik. 3 yil boyunca da tercihime saygi duydu. Sana ve tercihlerine saygili arkadaslar edin bence. O türler heryerde var. Ben de bakirelere aciyan alay eden kiz gruplari icinde bulundum, tabi onlar benim durumunu bilmezdi. Kimseye bir sey soylemek zorunda degilsin. o kizlarin hayati dikis tutmayan gunluk iliskilerden ibaretti. Birisi ihtiyara kacan bir adamla evlendi, gerisi hala "özgür" kız. Kisacasi kimseyle paylasmak durumunda degilsin. Paylastiklarin da senin inancina tercihlerine saygi duyan insanlar olmali

Dünyadaki bütün musibetin sebebi evlenmeden sevişenler zaten.

Duymamissiniz uydurmussunuz bence ya neyse. Duyduklariniz da sizin kafada insanlardir max. Avrupa'da cogu insan tek cocuk zaten oyle dayi amca vb akraba olan insan yok denecek kadar az, soylediginiz sey istatistiksel olarak mumkun degil.

Dogrusunu yazayim ogrenin madem, genc cocuk ya da kiz kendi yasiti, genelde okulda tanistigi biriyle oluyor. BU kadar.

oha ya oha..
Destekli at bari,yuh.
11 yil yurtdisinda yasadim, dayi amca bekaret mi bozuyormus?
Hangi cografya o? Hangi yuzyil? Milattan once mi kardes sen ne diyosun?
oralar da dayi amcanin isi gucu yok yigeninin bekaretini dusunuyor saniyorlar ya
birde dusunmeyi gectim bozuyorlarmis patlatiyorlarmis gümm

Fikir neyse zikir odur böyle şeyleri sürekli dillendiren insanların kalitesini de ben böyle ölçüyorum boş şeyler, insanlara herşeyi anlatmak zorunda değilsin

bu duruma bende yuh diyorum ama iş yerinde bana da öküzün biri benzer birşey deyince öyle kaldım. Giyime göre herkese etiket yapıştırıyorlarmış. ki dizde elbise giyiyordum hiç bir yerim açık bile değildi ama insanlara fırsat verirseniz bunun ötesini söyleme çabaları mevcut.

Benim anladığım erkekler kadınları deniyor kimden ne koparabilirim diye. Bana giyim tarzım yüzünden senin birçok erkek arkadaşın olmuştur diyen müdüre benim ilişkilerim sizi ilgilendirmez ama merak ediyorsanız kimse ile çıkmadım ama siz eşinizi kaçırıp öyle evlenmiştiniz sanırım. Siz görünüşe çok takılmayın demekle yetindim. Bir daha da başımı sallamak dışında selam bile vermedim.

Şimdi nerde görse tanıdığım en düzgün insanlardan birisin der. Dese ne olacak geçti bolun pazarı...

midem bulandı yaw .. Bu ne

Size verilebilecek tek tavsiye; cinsel hayatınızı başkaları ile konuşmayın. Bakire olmak ya da olmamak sizin tercihiniz ama bunu cemil cümle herkesle paylaşmanıza gerek var mı?

Ben kadınlar hakkında öyle kötü şeyler düşünmüyorum. Maalesef yurdum gerçeğini belirttim orda.
Zaten ergenlikte womanizer takılıp 30 una gelince bakire arayan heriflerle değil evlenmek, çocuğunu doğurmak, parmağımızın ucunu bile elletmemeliyiz.

bakireydim evlenmeden yaşamam sanırsam dedim. aşık oldum karşımdaki adam hiçbir şeye zorlamadı ben istedim sevişmek. seviştim asla pişman olmadım
çevremde annem babam dahil kimse cinsel hayatımda aktif olup olmadığımı bilmiyor, bilmez
bugün evlensem asla bakir bir adam istemem. eskiden kadınlar seçenekti erkekler için, şimdi erkeğin ne düşündüğü kimin umrunda biraz kendini ve bedenini sev

Ben ortami gercekci buldum. 32 yasina girecegim bizim zamanimizda da bakire olmayi gerikafali olmakla bir tutan birileri vardi. Bunu da boyle acik acik soylerlerdi. Kardesim senden iki yas buyuk onun cevresinde ise "takildik diye sevgili mi olucaz kiziiim" erkeklerini ve sevgili olmadan biseyler yasamayan kizlari kezban ilan edenleri gordum.

Bi kere kezban lafini kullanan erkekler cahildir ve aptaldir bunda anlasalim.

Ikincisi sen ne istersen onu yapmalisin.

Ben ilk iliskimi 19 yasinda yasadim ve vajinismus oldugumu kesfettim. Geriye baktigimda o zamanki erkek arkadasimin baskisiyla hazir olmadan evet dedigimi goruyorum. Duygusal ve bedensel olarak ben istemezken evet dedim. Sonuc olarak bedenim HAYIR dedi. Yillarca bununla ugrastim cunku kendim ne istedigimi bilmeden karar aliyordum.

O yuzden sana bir abla tavsiyesi su hayatta her alanda ama her alanda NE ISTIYORSAN ONU YAP ve kimsenin ne dedigini takma onlar kim yani pardon da?

Doğru yoldasin sakın vazgeçme milletin lafına bakma .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…