- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
- Konu Sahibi Diamondheart
-
Her duyduğuna inanır mısın ?Ayyy çok güldüm ya konuyu buralara çekmek isttemzdim gerçekten ben duydum böyle birşey duymasam yazmazdım zaten. Maşallah ne çok tetikte bekleyen varmış size noluyorsa yabancıları savunmak size mi kalmış acaba .Ne çok özeniyoruz bu yabancılara . Evet hazırım saldırınnnnn
yanlis anlasildim sanirim sevismek toplum ahlaki bozan bisey degil tabikiYok mu dedik bacım, onlar da var tabi. Yalnız mevzu "yabancılar tüü kaka"ya döndü ya, işte ille birine tüküreceksek bizde de iğrençliğin alası var, önce kendimize bakalım diyorum. Gençlerin sevişmesi, bakirelik durumları toplumun ahlakının bozmaz. Toplumun ahlakını bozan şeylere odaklanalım diyorum.
Her duyduğunuzda inanmayınızAyyy çok güldüm ya konuyu buralara çekmek isttemzdim gerçekten ben duydum böyle birşey duymasam yazmazdım zaten. Maşallah ne çok tetikte bekleyen varmış size noluyorsa yabancıları savunmak size mi kalmış acaba .Ne çok özeniyoruz bu yabancılara . Evet hazırım saldırınnnnn
Bacım lütfen cinsel seksini yavaşça yere bırak ve revirgin ol taam mı? Böylece dünya yörüngesine tekrar girebilir. Her şeyin sorumlusu senmişsin.Bir yaşa kadar bakireydim, bir yaştan sonra değilim. İkisi de benim kararım, ikisinin de hesabını kimseye vermem, kimseden de hesap sormam.
Bakirelik de aktif seks hayatı da övülecek veya yerilecek şeyler değil, sadece ve sadece kişisel tercih. İkisi de birbirinden üstün değil, birbirinden iyi değil. Keşke insanlar sadece kendi fikrini söyleyip karşı tarafı yermeden, kendince küçük görmeden konuşmayı becerebilse.
İkincisi benim çevremde cinsel hayat tabu değildir, hemen hepimizin de bir cinsel hayatı var ama oturup bunu konuşup değerlendirmiyoruz. Sizin niye bütün bakireliğiniz veya seks hayatları ortalıkta geziyor ki?
Ne olursa olsun kendileriyle aynı şeyleri yapmadığınız için kimse sizi kezban konumuna getiremez. Nasıl ki bakire bir çevrenin bakire olmayana baskı yapmaya hakkı yoksa, tam tersi de sizin için geçerli. keşke herkes başkasının kukusuna bu kadar meraklı olmasa.
Erkekler konusunda da kimi insan için sevgililiğin bir parçası sekstir, kimi insan için değildir. Karşınıza çıkan adamların bu yönde bir ilişki beklentisi varsa baştan ayrılmak en iyisi evet. Ama ilişkinin içine seks dahil olması, hayvan gibi ilk görüşmede bunu böyle söylemek demek değil. Bu adamlar sevgililik değil seks peşinde, o ayrı mesele.
Haa kızdım gibi mi oldu? Sadece anlatamadım galiba tekrar anlatayım eforuyla yazdım ya, kızmak yok.Loreth bende ayni fikirdeyiz bana niye kizdi diyorum ikinizi birden alintilamisim mesajim nicki m46 ile baslayan bayanaydi size degildi kusura bakmayin
Arkadaslarin varoş. Uzaklasmalisin. 33 yasindayim. Tesetturlu vs degilim. Disardan bakan ne modern kiz der. Alkol de kullanir, gecelere de cikarim. Kiz kiza yurt ici disi gezeriz. Esimle de 3 yil flort ettik, yeni evlendik. 3 yil boyunca da tercihime saygi duydu. Sana ve tercihlerine saygili arkadaslar edin bence. O türler heryerde var. Ben de bakirelere aciyan alay eden kiz gruplari icinde bulundum, tabi onlar benim durumunu bilmezdi. Kimseye bir sey soylemek zorunda degilsin. o kizlarin hayati dikis tutmayan gunluk iliskilerden ibaretti. Birisi ihtiyara kacan bir adamla evlendi, gerisi hala "özgür" kız. Kisacasi kimseyle paylasmak durumunda degilsin. Paylastiklarin da senin inancina tercihlerine saygi duyan insanlar olmaliMerhaba herkese :)şu sıra kafamı kurcalayan bı konu var ve fikir almak istiyorum. arkadaşlar ben 22 yaşındayım ve sadece bir tane sevgilim oldu şu ana kadar ve 6 ay civarı surdu.kendisi ile yakinlasmalarimiz olsa bile cinsel anlamda sayilcak hic bı şey yaşamadık.Ben hep evliliğe kadar beklemeyi düşünen taraftayim.sebebi dini olarak değil en az dini düşünen insanlardanimdir belki.ama bu olay benim için çok özel ve duygusal açıdan da hissetmek istediğim bı durum ve o yüzden beklemek istiyorum.fakat problem şu ki etrafımda olan bı kaç şey bu yüzden beni kötü hissettirmeye başladı.arkadaslarimin çoğunun sevgilisi var ve yaptıklarından bahsediyorlar sevgilisi olmayanlar olsa yapicaklarini söylüyorlar ben kendi fikrimi söyleyince geri kafalı,yobaz konumuna getiriyorlar beni.Veya sevgilimden ayrıldıktan sonra bı kaç flört dyrumum oldu ve hepsi lafı bı şekilde oraya getirip cinselliğe yanasmadigimi anlayınca konuşmayı bıraktılar ve hatta kezban iması yapanlar oldu.Aralarindan bir tanesi o kadar açık vs giyiniyorsun da böyle namuslu rolü mu oynuyorsun dedi mesela.Burda beni yanlış anlamayın asla başkalarının yapmasına karşı gelicek ya da bu yüzden onlar hakkında kötü dusuncek bir insan değilim .bu nasıl benim için özel bir şey ise başkaları için yemek yemek kadar ihtiyaç duyduğu bı şey belki ya da evlilik kavramına inanmayan ve o yüzden umursamayan biri belki.tabiki böyle düşünen herkes istediğini yapmakta ozgur. Bu durumlar bana ister istemez gerçekten bakire kalmak evliliğe kadar beklemek kötü bı şey mi oldu artık sorusunu getiriyor kafama.kendime güvenim düştü ilişkiler konusunda bu yüzden.cinsellik tercih etmediğim için erkekler hep beni birakicakmis gibi hissediyorum.sizce ben mi gercekten geri kafalı düşünüyorum yoksa hep etrafımda yargilayici insanlar mı var? Bu arada dediğim gibi her türlü dusunceye saygım var.bi insanın kalitesini ve kalbinin iyiliğini belirleyen şey cinsel hayatı değildir sadece kendim özel bi an bekliyorum
Dünyadaki bütün musibetin sebebi evlenmeden sevişenler zaten.Bacım lütfen cinsel seksini yavaşça yere bırak ve revirgin ol taam mı? Böylece dünya yörüngesine tekrar girebilir. Herşeyi kaynağı senmişsin.
Haa kızdım gibi mi oldu? Sadece anlatamadım galiba tekrar anlatayım eforuyla yazdım ya, kızmak yok.
Ayyy çok güldüm ya konuyu buralara çekmek isttemzdim gerçekten ben duydum böyle birşey duymasam yazmazdım zaten. Maşallah ne çok tetikte bekleyen varmış size noluyorsa yabancıları savunmak size mi kalmış acaba .Ne çok özeniyoruz bu yabancılara . Evet hazırım saldırınnnnn
oralar da dayi amcanin isi gucu yok yigeninin bekaretini dusunuyor saniyorlar yaoha ya oha..
Destekli at bari,yuh.
11 yil yurtdisinda yasadim, dayi amca bekaret mi bozuyormus?
Hangi cografya o? Hangi yuzyil? Milattan once mi kardes sen ne diyosun?
aaa siz kapida bekleyen kaynananiza carsaf vermediniz mi yoksa koronada sizin yuzunuzden cikti biliyorsunuz degilmiDünyadaki bütün musibetin sebebi evlenmeden sevişenler zaten.
Merhaba herkese :)şu sıra kafamı kurcalayan bı konu var ve fikir almak istiyorum. arkadaşlar ben 22 yaşındayım ve sadece bir tane sevgilim oldu şu ana kadar ve 6 ay civarı surdu.kendisi ile yakinlasmalarimiz olsa bile cinsel anlamda sayilcak hic bı şey yaşamadık.Ben hep evliliğe kadar beklemeyi düşünen taraftayim.sebebi dini olarak değil en az dini düşünen insanlardanimdir belki.ama bu olay benim için çok özel ve duygusal açıdan da hissetmek istediğim bı durum ve o yüzden beklemek istiyorum.fakat problem şu ki etrafımda olan bı kaç şey bu yüzden beni kötü hissettirmeye başladı.arkadaslarimin çoğunun sevgilisi var ve yaptıklarından bahsediyorlar sevgilisi olmayanlar olsa yapicaklarini söylüyorlar ben kendi fikrimi söyleyince geri kafalı,yobaz konumuna getiriyorlar beni.Veya sevgilimden ayrıldıktan sonra bı kaç flört dyrumum oldu ve hepsi lafı bı şekilde oraya getirip cinselliğe yanasmadigimi anlayınca konuşmayı bıraktılar ve hatta kezban iması yapanlar oldu.Aralarindan bir tanesi o kadar açık vs giyiniyorsun da böyle namuslu rolü mu oynuyorsun dedi mesela.Burda beni yanlış anlamayın asla başkalarının yapmasına karşı gelicek ya da bu yüzden onlar hakkında kötü dusuncek bir insan değilim .bu nasıl benim için özel bir şey ise başkaları için yemek yemek kadar ihtiyaç duyduğu bı şey belki ya da evlilik kavramına inanmayan ve o yüzden umursamayan biri belki.tabiki böyle düşünen herkes istediğini yapmakta ozgur. Bu durumlar bana ister istemez gerçekten bakire kalmak evliliğe kadar beklemek kötü bı şey mi oldu artık sorusunu getiriyor kafama.kendime güvenim düştü ilişkiler konusunda bu yüzden.cinsellik tercih etmediğim için erkekler hep beni birakicakmis gibi hissediyorum.sizce ben mi gercekten geri kafalı düşünüyorum yoksa hep etrafımda yargilayici insanlar mı var? Bu arada dediğim gibi her türlü dusunceye saygım var.bi insanın kalitesini ve kalbinin iyiliğini belirleyen şey cinsel hayatı değildir sadece kendim özel bi an bekliyorum
Ben daha kaynana, çarşaf aşamasına geçmedimaaa siz kapida bekleyen kaynananiza carsaf vermediniz mi yoksa koronada sizin yuzunuzden cikti biliyorsunuz degilmi
bak yine dunyanin catisindan bir çivi çıkardın yapmayin kuzum sevişmen öyleBen daha kaynana, çarşaf aşamasına geçmedim
Bekar halimle seks yapıp buralarda yazışıyorum.
Yuhhhh. Ben burda takılı kaldımo ne biçim bi yaratık sizinle böyle konuşabiliyor. Öyle yaratıklardan da uzak durmak lazım zaten. Cinsellik böyleleriyle yaşanmaz zaten.
Ben böyle konuların arkadaş ortamında konuşulmasını da doğru bulmuyorum. Ne bu güç gösterisimi ben şunu yaşadım aaaaa sen yaşamadın mıayrıca evlilik harici ilişkiye karşı değilim ama yaşamayanada karşı değilim banane milletin cinsel hayatından.
midem bulandı yaw .. Bu neYani canım yabancılarda bekâretin bozulması çok önemli gibi bir algı var belli yaşa geldiysen bekâretin bozulmadıysa dalga geçiyorlarmış .Yanı dediğim gibi dayı amca falan filan bozuyormuş ...Türkiye için demedim bunu...
Merhaba herkese :)şu sıra kafamı kurcalayan bı konu var ve fikir almak istiyorum. arkadaşlar ben 22 yaşındayım ve sadece bir tane sevgilim oldu şu ana kadar ve 6 ay civarı surdu.kendisi ile yakinlasmalarimiz olsa bile cinsel anlamda sayilcak hic bı şey yaşamadık.Ben hep evliliğe kadar beklemeyi düşünen taraftayim.sebebi dini olarak değil en az dini düşünen insanlardanimdir belki.ama bu olay benim için çok özel ve duygusal açıdan da hissetmek istediğim bı durum ve o yüzden beklemek istiyorum.fakat problem şu ki etrafımda olan bı kaç şey bu yüzden beni kötü hissettirmeye başladı.arkadaslarimin çoğunun sevgilisi var ve yaptıklarından bahsediyorlar sevgilisi olmayanlar olsa yapicaklarini söylüyorlar ben kendi fikrimi söyleyince geri kafalı,yobaz konumuna getiriyorlar beni.Veya sevgilimden ayrıldıktan sonra bı kaç flört dyrumum oldu ve hepsi lafı bı şekilde oraya getirip cinselliğe yanasmadigimi anlayınca konuşmayı bıraktılar ve hatta kezban iması yapanlar oldu.Aralarindan bir tanesi o kadar açık vs giyiniyorsun da böyle namuslu rolü mu oynuyorsun dedi mesela.Burda beni yanlış anlamayın asla başkalarının yapmasına karşı gelicek ya da bu yüzden onlar hakkında kötü dusuncek bir insan değilim .bu nasıl benim için özel bir şey ise başkaları için yemek yemek kadar ihtiyaç duyduğu bı şey belki ya da evlilik kavramına inanmayan ve o yüzden umursamayan biri belki.tabiki böyle düşünen herkes istediğini yapmakta ozgur. Bu durumlar bana ister istemez gerçekten bakire kalmak evliliğe kadar beklemek kötü bı şey mi oldu artık sorusunu getiriyor kafama.kendime güvenim düştü ilişkiler konusunda bu yüzden.cinsellik tercih etmediğim için erkekler hep beni birakicakmis gibi hissediyorum.sizce ben mi gercekten geri kafalı düşünüyorum yoksa hep etrafımda yargilayici insanlar mı var? Bu arada dediğim gibi her türlü dusunceye saygım var.bi insanın kalitesini ve kalbinin iyiliğini belirleyen şey cinsel hayatı değildir sadece kendim özel bi an bekliyorum
Ben kadınlar hakkında öyle kötü şeyler düşünmüyorum. Maalesef yurdum gerçeğini belirttim orda.Hiii o erkek ile bakire evlendiginde hayir geliyor da sanki.
Kimsede demiyor o erkek ne yaparsa yapsin, kendisine hayirsiz, baskasinami hayirli olacak? Kadinlara obje olarak bakan erkek o.
Bu "seks yapan kadinlar eglenmelik, yapmayanlar evlenmelik" kafasindan bir çikilsa. Ki bunu erkekten daha çok kadinlar düsünüyor.
Doğru yoldasin sakın vazgeçme milletin lafına bakma .Merhaba herkese :)şu sıra kafamı kurcalayan bı konu var ve fikir almak istiyorum. arkadaşlar ben 22 yaşındayım ve sadece bir tane sevgilim oldu şu ana kadar ve 6 ay civarı surdu.kendisi ile yakinlasmalarimiz olsa bile cinsel anlamda sayilcak hic bı şey yaşamadık.Ben hep evliliğe kadar beklemeyi düşünen taraftayim.sebebi dini olarak değil en az dini düşünen insanlardanimdir belki.ama bu olay benim için çok özel ve duygusal açıdan da hissetmek istediğim bı durum ve o yüzden beklemek istiyorum.fakat problem şu ki etrafımda olan bı kaç şey bu yüzden beni kötü hissettirmeye başladı.arkadaslarimin çoğunun sevgilisi var ve yaptıklarından bahsediyorlar sevgilisi olmayanlar olsa yapicaklarini söylüyorlar ben kendi fikrimi söyleyince geri kafalı,yobaz konumuna getiriyorlar beni.Veya sevgilimden ayrıldıktan sonra bı kaç flört dyrumum oldu ve hepsi lafı bı şekilde oraya getirip cinselliğe yanasmadigimi anlayınca konuşmayı bıraktılar ve hatta kezban iması yapanlar oldu.Aralarindan bir tanesi o kadar açık vs giyiniyorsun da böyle namuslu rolü mu oynuyorsun dedi mesela.Burda beni yanlış anlamayın asla başkalarının yapmasına karşı gelicek ya da bu yüzden onlar hakkında kötü dusuncek bir insan değilim .bu nasıl benim için özel bir şey ise başkaları için yemek yemek kadar ihtiyaç duyduğu bı şey belki ya da evlilik kavramına inanmayan ve o yüzden umursamayan biri belki.tabiki böyle düşünen herkes istediğini yapmakta ozgur. Bu durumlar bana ister istemez gerçekten bakire kalmak evliliğe kadar beklemek kötü bı şey mi oldu artık sorusunu getiriyor kafama.kendime güvenim düştü ilişkiler konusunda bu yüzden.cinsellik tercih etmediğim için erkekler hep beni birakicakmis gibi hissediyorum.sizce ben mi gercekten geri kafalı düşünüyorum yoksa hep etrafımda yargilayici insanlar mı var? Bu arada dediğim gibi her türlü dusunceye saygım var.bi insanın kalitesini ve kalbinin iyiliğini belirleyen şey cinsel hayatı değildir sadece kendim özel bi an bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?