- 11 Mart 2017
- 1.650
- 1.408
- 133
- Konu Sahibi Diamondheart
-
Cevap vermeye bile değmezsinNiye müslümanlar sevişmiyor mu ? Leylek hikayesine inanmıyorsun umarım
Bence arkadaşların seni kıskanıyor kendileri senin gibi olmadıkları iradelerine yenik düştükleri için.Sen doğru yoldasın hiç kafana takma onları aslında tam tersi senin onlara yüklenmen lazım evli olmadan nasıl biriyle böyle şeyler yaşayabiliyorsunuz diye.Çok ilginç gençlik bu raddeye gelmiş demek bu olayları hep yabancı ülkelerde duyardık.Hatta bilmem dayısı amcası bozdu bekaretini falan diye ...
Konu enseste nasıl geldi açıklar mısınız?Bence arkadaşların seni kıskanıyor kendileri senin gibi olmadıkları iradelerine yenik düştükleri için.Sen doğru yoldasın hiç kafana takma onları aslında tam tersi senin onlara yüklenmen lazım evli olmadan nasıl biriyle böyle şeyler yaşayabiliyorsunuz diye.Çok ilginç gençlik bu raddeye gelmiş demek bu olayları hep yabancı ülkelerde duyardık.Hatta bilmem dayısı amcası bozdu bekaretini falan diye ...
Gercekten insanlar bu yasadiklarini herkese anlatacak duruma geldiler mi ? Bizim zamanimizda demek istemiyorum ama malesef diyecegim asla konuşulmazdi. Sevgilinle opussen bile bunu soyledigin kisi ayiplardi seni.
Yani canım yabancılarda bekâretin bozulması çok önemli gibi bir algı var belli yaşa geldiysen bekâretin bozulmadıysa dalga geçiyorlarmış .Yanı dediğim gibi dayı amca falan filan bozuyormuş ...Türkiye için demedim bunu...Konu enseste nasıl geldi açıklar mısınız?
Hep yabancı ülkelerde mi duyardık dayısı amcasını hahhaha yeme biziBence arkadaşların seni kıskanıyor kendileri senin gibi olmadıkları iradelerine yenik düştükleri için.Sen doğru yoldasın hiç kafana takma onları aslında tam tersi senin onlara yüklenmen lazım evli olmadan nasıl biriyle böyle şeyler yaşayabiliyorsunuz diye.Çok ilginç gençlik bu raddeye gelmiş demek bu olayları hep yabancı ülkelerde duyardık.Hatta bilmem dayısı amcası bozdu bekaretini falan diye ...
. O dedigin ensest ne ilgisi var la onunla hayal gücün ne kötü Türkiye'ye de de var malasef ensest neden gormezden geliyosunYani canım yabancılarda bekâretin bozulması çok önemli gibi bir algı var belli yaşa geldiysen bekâretin bozulmadıysa dalga geçiyorlarmış .Yanı dediğim gibi dayı amca falan filan bozuyormuş ...Türkiye için demedim bunu...
Yani canım yabancılarda bekâretin bozulması çok önemli gibi bir algı var belli yaşa geldiysen bekâretin bozulmadıysa dalga geçiyorlarmış .Yanı dediğim gibi dayı amca falan filan bozuyormuş ...Türkiye için demedim bunu...
yok artik hic boyle birsey duymadim tabi dunyanin heryerinde boyle igrenclikler var turkiyede bile daha gecen haber cikti oz baba 13 yasindaki kizini ikinkez hamile birakti diye ama siz oyle bir yazmissiniz ki sanki o toplumlarda bu normal dayi amca bozuyor sanki rituel gibiYani canım yabancılarda bekâretin bozulması çok önemli gibi bir algı var belli yaşa geldiysen bekâretin bozulmadıysa dalga geçiyorlarmış .Yanı dediğim gibi dayı amca falan filan bozuyormuş ...Türkiye için demedim bunu...
Bende diyorum arya stark nerede kaldıAa millet niye konu sahibine hesap versin? Ne saçmalik ya. Kendinize gelince "biz saygi istiyoruz", baskalarina gelince linç etme hakkinizi kendinizde buluyorsunuz.
Ayrica din din deyip tutturuyorsunuzda, dinde bile kimse kimseye hesap vermiyor. Inandiklari tanriya hesap veriyor en fazla. Herkesin dini yasama sekli kendinde olmali.
Son cümlen ile ne demek istiyordun? Yurtdisinda millet amcasi dayis ile mi beraber oluyormus?
Canım senin dediğin tecavüz zorla oluyor .Ama benim dediğimde kimsenin şikayeti yok alan razı satan razı yani..Hep yabancı ülkelerde mi duyardık dayısı amcasını hahhaha yeme bizi
Bence arkadaşların seni kıskanıyor kendileri senin gibi olmadıkları iradelerine yenik düştükleri için.Sen doğru yoldasın hiç kafana takma onları aslında tam tersi senin onlara yüklenmen lazım evli olmadan nasıl biriyle böyle şeyler yaşayabiliyorsunuz diye.Çok ilginç gençlik bu raddeye gelmiş demek bu olayları hep yabancı ülkelerde duyardık.Hatta bilmem dayısı amcası bozdu bekaretini falan diye ...
Birak allasen sevismek kimsenin umrunda değilken böyle bir şey yapilir mi? Elaleme suç atmayin ya biizm ülkemizde olan bir şeyi. Adamlar çatır çatır sevişiyor istedikleriyle bu tarz bir iftira demen kul hakki.Canım senin dediğin tecavüz zorla oluyor .Ama benim dediğimde kimsenin şikayeti yok alan razı satan razı yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?