Artık beklemek istemiyorum...

matemm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
3.112
946
198
35
Kararsızlık çok kötü bi duygu..doktorları araştır araştır nereye kadar..üstelik nefes problemim varken..
Şimdi benim önceliğim doğallık...ve beğendiğim doktorlar;
İstanbuldan
Barış çakır,Emre ilhan,Bekir sivri,Güncel öztürk.

Ankaradan ise
Eren taştan ve Tevfik sözen..(kendisi yeni yeni emre ilhanın ultrasonik tekniğini kullanıyormuş)
Sizce ne yapmalıyım..Bu doktorlar hakkında bilgi istiyorum..Ailem istanbula gitmemden yana değil..Ankara bilindik en azından yaşadığım yere 10 saat uzak.. 1 kere olucam sonuçta sizce istanbul için ikna etsemmi...yoksa Ankaradada olunabilirmi ?

Son düzenleme:
Seni cok iyi anliyorum, ben de ayni sekildeyim. cok bunaldim artik. Ben ankaradayn Eren ve tevfik hocayla goruscem onumuzdeki hafta sana yazarim nasil gectigini. Istanbuldan Guncel ozturk un yaptigi burunlari cok begeniyorum ama ne zamana randevu veriyor acaba? ben de ankarada oldugum icin istanbul a ameliyat icin gitme fikri ve sonra orada bi hafta kalmak falan zor geliyor.. aslinda istanbul ankaradan ziyada hocada karar kilmak lazim..

eren beyle ve tevfik beyle randevu sürecin nasıl ayarlandı peki?ilk aradığında ne zaman sonraya randevu veriyorlar

telefonla aradim eren beyin sekreti 1 hafta sonraya verdi, tevfik hocaya eamil attim, oda oyle..

bunu duydum ama gercek mi bu, siz aradiniz mi ya birebir duydunuz mu? Guncel hocayi merak ediyorum, onu aradiniz mi hic?

bunu duydum ama gercek mi bu, siz aradiniz mi ya birebir duydunuz mu? Guncel hocayi merak ediyorum, onu aradiniz mi hic?
burdaki sayfasında arayanlar söylüyor..evet çok yoğun bi doktor..ve ben o kadar beklemek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…