- 18 Şubat 2010
- 16.396
- 20.124
- 923
Çıkar tatlım :)inanmalısın istemelisin,öyle yarım yamalak değil,gerçekten,hissederek,isterken kalbin titremeli..bi konu açtım okumanı tavsiye ederimÇıkar mı dersin bir mucize olup :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çıkar tatlım :)inanmalısın istemelisin,öyle yarım yamalak değil,gerçekten,hissederek,isterken kalbin titremeli..bi konu açtım okumanı tavsiye ederimÇıkar mı dersin bir mucize olup :)
aaa daha nelerrr,sen duymadın galiba her tencerenin bi kapağı vardır diye :)merhaba kızlar
ben de sizin gibi mutsuz tayfasındanımve artık ben de inanmıyorum olacağına. alıştır diyorum kendime
maalesef ki o da hiç kolay değil
![]()
yok inanmıyorum kapaksız tenceler de varaaa daha nelerrr,sen duymadın galiba her tencerenin bi kapağı vardır diye :)
Tavaya da kapak uyduruyolar ammaaa :)))yok inanmıyorum kapaksız tenceler de varonlar tava mı oluyordu
![]()
herşeye de bir cevabın var yaneTavaya da kapak uyduruyolar ammaaa :)))
amaç olumlu olmak tatlım :)herşeye de bir cevabın var yane![]()
senin şu çorapları görüp olumlu olmamak mümkün müamaç olumlu olmak tatlım :)
Dimii enerji saçıyor her yanasenin şu çorapları görüp olumlu olmamak mümkün mü![]()
saçıyor saçıyorDimii enerji saçıyor her yana![]()
benimde var aynı renk aynı tip çorapsaçıyor saçıyorbenim de vardı bunlardan bir ara bana onları hatırlatıyor. ayağımda onların olduğunu unutup bir misafirliğe gittiğimde herkes ayağıma bakıp gülüyordu
![]()
yoksam o senin ayağın mıbenimde var aynı renk aynı tip çorap![]()
haha yok be yayoksam o senin ayağın mı![]()
hemen bakıyorumhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...unce-gucu-pozitif-dusunce-olumlamalar.825895/
hepinizi topiğime bekliyorum,kendinizden bişeyler bulacaksınız eminim :)
hepimiz aynı durumdayız,ne kadar çokmuşuz meğer...
çok kafana takmayacaksın bence...taktıkça daha kötü dibe gidersin...Sonsuza dek sürdürememki bu duruma. 7 ay oldu... degisen hicbirsey yok. Ben cabaladikca hersey daha cok karisiyor. Allah cümlemize yardim etsin.