aynen ben 10dk yatar kalkardım ama artık kalkmıcam yatcam 1 2 saat =) soğana da bu akşam başlıcam denicem bakalım eşimde sever zaten bi ara yapardık :)
ay Allah inşallah ya bu ay benim ayım olur
canim allah anali babali buyutsun :) bende 9 haftama giricem....ama hergunum nerdeyse banyoda lavabonun basinda geciyorhele bu haftalar cok arrti bulantilarim kusmalar falann.bir gun cok iyiyim cok istahliyim ertesi gun se hayat cekilmez oluyor bana :) ama dayancam mecburenn napalim...cinsiyetini de 23 mayista ogrencez 3.5 aylik oluyor ozaman seninkide saglikli olsunda ins kiz erk fark etmez :)
okudum canım sağol :)
denicme bakalım bunu da folik asitimi içiyorum dikkatlide besleniyorum Allahım inşallah bu duyguyu bana da nasip eder
bana da dua et olu rmu hamişlerin duası kabul olurmuş
inş. geçer canım benim 14 haftadan sonra kesildi cok şükür. ben 19 haftalık hamileyim ama hala öğrenemedik hayırlısı tabi bu konu için. göstermiyo miniğim öğrenemiyoruz bize durumlarınla ilgili haber ver mutlaka
ayy ne guzel darisi basima inss sende bni haber dar et cinsiyetle illgili :) gostermiyorsa kiz diolar ama bakalim...ozele git ama ozelde belki bi yolunu bulurlar :) optum cnm
ayy ins canimm benim :)evet kalkma hemen yataktan nedenini yazmayim burda biliyorsun :) ne zaman adet gunun varmi daha...birde benim en son mesela 27 ocakta adet oldumm. doktor hesapliyor 8 ocakta hamile kalmisim yani yumurtlama gununde sende oyle yap..haa bide iki uc gun arayla birlikte olun hergun deil biz uc gunde bir deniyorduk doktor soyledi..ve adetin basladigi ilkgunden on gun say sora birlikte olun...
işte canım geçen ay çok taktım kafaya o yüzden 1 hafta gecikti adetim bu ay dedim ne hesaplama yapcam nede kafama takcam
2 nisanda adet oldum 5 nisanda bitti 6.sında başladık çalışmaya herşeye dikkat ediyorum tüm kurallara gerisi artık Allah'a kalmış nasip ederse olur
özele gidiyorum canım zaten ama pozisyonu müsait olmuyor. artık baya hareketlendi meleğim yarın randevumuz var belki hareketli bi anına denk gelirsek görebiliriz. canım mutlaka bol bol su iç ihmal etme özellkikle hamilelikte cok daha önemli
Hadi bakalım hayırlısı şimdîden :) su içiyom cok şuan bi sıkıntım yok lakin süt hiç içmiyorum sewmiyorummama hergun portakal suyu sıkıp içiyom günde 3 portakal haftada 17 portakalcık yiyom yani :))
ben süt ürünlerinden sadece yogurt yiyebiliyorum peynir ömrümde hiç yemedim sütten tiksiniyorum dr. süt içemiyorsan bile günde bir tane sütlü tatlı ye puding tavuk gögsü falan dedi. yogurdu ihmal etme dedi hergün yiyemiyorum yogurt ama idare eder işte. portakal suyu benim midemi yakıyodu bulantılarımın oldugu dönemde bol meyve ye gün içerisinde bulantın varsa kendini zora sokma bebeğim beslenemiyo diyede dert etme kendine ben cok sıkıntı etmiştim bebek suan sen bişey yemesende senden kullanıyo bebek senden kullandıkça senin vücudunda eksiklik oluyo bebişin iyi yani yemek konusunu kafana takma sakın hareketlerine dikkat et düşük tehliken olmasada dinlen bol bol ben öyle yaptım hep yattım
tamam canim tskler :) bende sadece peynir yiyorum sut urunlerinden :) sutlu tatliyida bugun yapcam bi kac gundur canim istiyordu.ya vlaha sende de oylemi bilmiyorum ama simdi yemek yiyorum diyelim iyce doyuyorum hic abartmiyorum 5 10 dk sonra hic birsey yememisim gibi oluyor karnim gurul gurul acliktan:) bu nasil bebek canavar falanmi acaba yediklerimi caliyo
kısmen banada oluyor ben öyle olmasın diye cok yemiyorum artık az yiyorum nasılsa öylede böylede acıkıyorum cok yiyincede psikolojim bozuluyo şişko olucam diye korkuyorum zaten kilolu hamile kaldım o yüzden dikkat etmeye calısıyorum. canavar dahada büyücek allahn izniyle
benim hic kilo prblemim yok sukur :) 47 kiloyla hamile kaldim suan 50 falanim :) iyiyim yani yasimda 23
bende 23yaşındayım 68le hamile kaldım 65e düştüm sonra bulantı döneminde şuan mutlaka almısımdır korkuyorum tartılmaya
ben heralde 20 kilo falan alirim kesin :) ben buyuk bi heycanla tartiliyorum ilerde de oyle olur buyuyo bebisim die
karnım acıktı özendirmiş gibi olmim 10 ki,lodan fazla almayı düşünmüyorum oyüzden tartılmaktan korkuyorum ama dayanamıyorum yemek yicem.. dogumdan sonra hemen kilona dönersin belki ama ben dönemem vücudum kilo almaya elverişli vermeye hiç elverişli değil ama D:
ben biraz once yedim yine aciktim :) son care sakiz cigneyim biraz bari :) evet cok cabuk kilo veriyorum ben ...almayada vermeyede musaitim :)
afiyet olsun bende yedim dayanmadımcanının çektiği bişey oluyomu aşerme diyolar ya öyle oluyormu yada tiksindiğin bişey oldumu buarada hangi şehirdesin yaşın kaç
çok sağol canm bnm rabbim sana da hayırlı zmnda evlat nasip etsinMERHABA KIZLAR
bende hamile kalmak istiyorum 3 aydır korunmuyoruz folik asite başladım düzenli besleniyorum
evet tecrübelerinizi paylaşır mısınız
bu arada bebişleriniz hayırlı olsun
aynen öyle allaha güvenmek verdiğini kabul etmek şükretmek en doğrusu fakat ben düşünmek istemesemde eşimin ailesi hep bi tahminde bulunuyo ister istemez etkileniyosun ama artık etkilenmiyorum cinsiyetini bilsemde bilmesemde o benim canım minik meleğim bebeğim bu değişmicek ama millete anlatamıyosun işte. siz nasılsınız .. rabbbiim bebeişini sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inş. umarım çok rahat bi hamilelik geçirirsiniz 2nizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?