Artık Bende Tazecik Anneyim (elhamdülillah)

aynen ben 10dk yatar kalkardım ama artık kalkmıcam yatcam 1 2 saat =) soğana da bu akşam başlıcam denicem bakalım eşimde sever zaten bi ara yapardık :)
ay Allah inşallah ya bu ay benim ayım olur

ayy ins canimm benim :)evet kalkma hemen yataktan nedenini yazmayim burda biliyorsun :) ne zaman adet gunun varmi daha...birde benim en son mesela 27 ocakta adet oldumm. doktor hesapliyor 8 ocakta hamile kalmisim yani yumurtlama gununde sende oyle yap..haa bide iki uc gun arayla birlikte olun hergun deil biz uc gunde bir deniyorduk doktor soyledi..ve adetin basladigi ilkgunden on gun say sora birlikte olun...

inş. geçer canım benim 14 haftadan sonra kesildi cok şükür. ben 19 haftalık hamileyim ama hala öğrenemedik hayırlısı tabi bu konu için. göstermiyo miniğim öğrenemiyoruz bize durumlarınla ilgili haber ver mutlaka

okudum canım sağol :)
denicme bakalım bunu da folik asitimi içiyorum dikkatlide besleniyorum Allahım inşallah bu duyguyu bana da nasip eder
bana da dua et olu rmu hamişlerin duası kabul olurmuş

allahım eli ayağı düzgün sağlıklı bi bebiş nasip etsin inş. canım evinizi aydınlatsın her kelimesiyle inş.

ayy ne guzel darisi basima inss sende bni haber dar et cinsiyetle illgili :) gostermiyorsa kiz diolar ama bakalim...ozele git ama ozelde belki bi yolunu bulurlar :) optum cnm

ayy ne guzel darisi basima inss sende bni haber dar et cinsiyetle illgili :) gostermiyorsa kiz diolar ama bakalim...ozele git ama ozelde belki bi yolunu bulurlar :) optum cnm

özele gidiyorum canım zaten ama pozisyonu müsait olmuyor. artık baya hareketlendi meleğim yarın randevumuz var belki hareketli bi anına denk gelirsek görebiliriz. canım mutlaka bol bol su iç ihmal etme özellkikle hamilelikte cok daha önemli

işte canım geçen ay çok taktım kafaya o yüzden 1 hafta gecikti adetim bu ay dedim ne hesaplama yapcam nede kafama takcam

2 nisanda adet oldum 5 nisanda bitti 6.sında başladık çalışmaya herşeye dikkat ediyorum tüm kurallara gerisi artık Allah'a kalmış nasip ederse olur

İnş olur cnm bu ay yumurtlama gününü ögren gir bak netten o zamanıda kacırma :) ewet stres üzüntü asırı etki yapıyor olumsuz yönde. Hep mutlu ol en azından bir ay kafana hiç bişey sorun etme. Benim hiç aklımda yoktu hamîle kalmak bir ay öncesine kadar deli gbi istiyodum :) olmuyodu sora umudu kestim ve olmuş :) seninde olcak merak etme :) dokt gittin demi bi sorun yokk bnmde yoktu cünkü :)

Hadi bakalım hayırlısı şimdîden :) su içiyom cok şuan bi sıkıntım yok lakin süt hiç içmiyorum sewmiyorumm ama hergun portakal suyu sıkıp içiyom günde 3 portakal haftada 17 portakalcık yiyom yani :))

ben süt ürünlerinden sadece yogurt yiyebiliyorum peynir ömrümde hiç yemedim sütten tiksiniyorum dr. süt içemiyorsan bile günde bir tane sütlü tatlı ye puding tavuk gögsü falan dedi. yogurdu ihmal etme dedi hergün yiyemiyorum yogurt ama idare eder işte. portakal suyu benim midemi yakıyodu bulantılarımın oldugu dönemde bol meyve ye gün içerisinde bulantın varsa kendini zora sokma bebeğim beslenemiyo diyede dert etme kendine ben cok sıkıntı etmiştim bebek suan sen bişey yemesende senden kullanıyo bebek senden kullandıkça senin vücudunda eksiklik oluyo bebişin iyi yani yemek konusunu kafana takma sakın hareketlerine dikkat et düşük tehliken olmasada dinlen bol bol ben öyle yaptım hep yattım

tamam canim tskler :) bende sadece peynir yiyorum sut urunlerinden :) sutlu tatliyida bugun yapcam bi kac gundur canim istiyordu.ya vlaha sende de oylemi bilmiyorum ama simdi yemek yiyorum diyelim iyce doyuyorum hic abartmiyorum 5 10 dk sonra hic birsey yememisim gibi oluyor karnim gurul gurul acliktan:) bu nasil bebek canavar falanmi acaba yediklerimi caliyo

kısmen banada oluyor ben öyle olmasın diye cok yemiyorum artık az yiyorum nasılsa öylede böylede acıkıyorum cok yiyincede psikolojim bozuluyo şişko olucam diye korkuyorum zaten kilolu hamile kaldım o yüzden dikkat etmeye calısıyorum. canavar dahada büyücek allahn izniyle

benim hic kilo prblemim yok sukur :) 47 kiloyla hamile kaldim suan 50 falanim :) iyiyim yani yasimda 23

ben heralde 20 kilo falan alirim kesin :) ben buyuk bi heycanla tartiliyorum ilerde de oyle olur buyuyo bebisim die

karnım acıktı özendirmiş gibi olmim 10 ki,lodan fazla almayı düşünmüyorum oyüzden tartılmaktan korkuyorum ama dayanamıyorum yemek yicem.. dogumdan sonra hemen kilona dönersin belki ama ben dönemem vücudum kilo almaya elverişli vermeye hiç elverişli değil ama D:

ben biraz once yedim yine aciktim :) son care sakiz cigneyim biraz bari :) evet cok cabuk kilo veriyorum ben ...almayada vermeyede musaitim :)

ben biraz once yedim yine aciktim :) son care sakiz cigneyim biraz bari :) evet cok cabuk kilo veriyorum ben ...almayada vermeyede musaitim :)

afiyet olsun bende yedim dayanmadım canının çektiği bişey oluyomu aşerme diyolar ya öyle oluyormu yada tiksindiğin bişey oldumu buarada hangi şehirdesin yaşın kaç

afiyet olsun bende yedim dayanmadım canının çektiği bişey oluyomu aşerme diyolar ya öyle oluyormu yada tiksindiğin bişey oldumu buarada hangi şehirdesin yaşın kaç

canimin cektigi oluyor arada bir saymayim burda :) tiksindigim birsey olmadi ama hersey cok bariz kokuyor bana her kokuyu duyuyorum sanki :) fransada yasiyorum ben 23
yasim :) sen?

MERHABA KIZLAR
bende hamile kalmak istiyorum 3 aydır korunmuyoruz folik asite başladım düzenli besleniyorum
evet tecrübelerinizi paylaşır mısınız

bu arada bebişleriniz hayırlı olsun
çok sağol canm bnm rabbim sana da hayırlı zmnda evlat nasip etsin
canm sana tavsiym hiç sıkıntınz olmasn kaderinizde varsa zaten olur sıkıntı döllenmeyi engeller
bide hep bitkisel ürünler kullan şimdiden kimyasallar da çk etkiliyo hatta hemen bi marka önereym ERSAĞ!
hem yerli hem müslüman bi fabrika ben çk araştrdm daha iyisini bulamadm

canm bnm ilk aylarm değil de 3-4 arası migren nöbetlermden hiç ama hiç güzel geçmedi tüm doktrlar aciz kaldı şimdi elhamdülillah iyiyim!kilo da alıyorm annem 7 kiloyla doğm yapmş her birimize,3 çocuk düşün,ben şimdiden geçtm o kiloyu ah ahhhhh
çok yemiyorm niye böyle oluyo anlamıyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…