Artık Bende Tazecik Anneyim (elhamdülillah)

hayirli olsun cnm allah size bagislasin.bnm kese 4.haftada gorundu.seninkide gorunur buaralar ins icini ferah tut

bebeğin hayırlı olsun cnm.rabbim dileyen isteyen herkese versin.bende yeni öğrendim daha dün idarr testinde.bugunde kan yaptırdık.ama hala kese yok dr çarşamba perşembe gibi oluşur dedi inşallah

seninde bebeğin hayırlı olur inş canm
daha yeniyse kese gözükmüyor canm bi daha ki gittiğinde görürsün inşşş:)
ayyy ne güzel herkes bebişliiiiii
rabbim hepimizin bebeğini sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizle hep mutlu olalım inş

cumartesi kontrolüm var rapor haftam geldi artık
çok şükür okul bitiyo ve bende bebişimle ilgilenmye başlıcam:)
bu zamana kadar çok ihmal ettim bebeğimi stres sıkıntı yoğunluktan

cumartesi kontrolüm var rapor haftam geldi artık
çok şükür okul bitiyo ve bende bebişimle ilgilenmye başlıcam:)
bu zamana kadar çok ihmal ettim bebeğimi stres sıkıntı yoğunluktan

hadi hayırlısı canım gözünaydın şimdiden güzelce ilgilenirsin minikle inş. son zamanlar daha sıkıntı olur dimi o yetişmedi bu yetişmedi derdi neyse bitiyo inş. bu haftamı bitiyo canım

hadi hayırlısı canım gözünaydın şimdiden güzelce ilgilenirsin minikle inş. son zamanlar daha sıkıntı olur dimi o yetişmedi bu yetişmedi derdi neyse bitiyo inş. bu haftamı bitiyo canım

evet canm bugün itibariyle tatildeym!!
doktor kontrolüde tamam bebişim 2040g herşey gayet normal 32. haftamda bitti sayılır artık özgürümmm
başlasın alışveriş keyfi

evet canm bugün itibariyle tatildeym!!
Doktor kontrolüde tamam bebişim 2040g herşey gayet normal 32. Haftamda bitti sayılır artık özgürümmm:d
başlasın alışveriş keyfi

günaydın canım oohh sevindim darısı bana inş.daha alısverişe baslamadım bikaç bişey var bende en kısa zamanda yaparım inş.gözünaydın canım güzelce keyfini cıkar tatilin. Minikte cok iyi maş.hepte iyi etsin rabbim

kızlarrrr tadilat bitti bende bittim ama aranıza döndüm hadi anlatın bakalm bebişlerimiz ne alemdeeee

du bakalim hayirlisi ins daha onumuzde cok zaman var rabbim daha ol demiyor demekki....biz iyiz sukur hamileliktebigun iyi bigun bulanti kusma geciyor :) 12 hafta olduk 13un icindeyiz isde :) allah sanada nasip edicek inss :)

canimmm aradan epey zaman gecti yazamadimm hic son duruun nedirr ? hayirli bir haber duymak istiorummmmmmmmmmm:18:

canimmm aradan epey zaman gecti yazamadimm hic son duruun nedirr ? hayirli bir haber duymak istiorummmmmmmmmmm:18:
iyiyim çok şükür canm bebek aşağı indi galiba biraz zorluyo artık ağırlaştığımı kabul etmek zorundayım herlde
sıcaklarla aram kötü mahvediyo beni zaten sıcağı pek sevmem fenalaşıyorm.ama onun haricinde gayet iyiyim
sen napıyosn nasıl gidiyo hamileliğin

allahim kolay dogum nasip etsin ins canim benimde 6 ayi geciyor isde sicaklar evet zorluyor biraz ama sonu guzel napalimm :))
:18:

Ya rabbi;
Ramazan sonrası bayramı ihsan ettiğin gibi,dünya sonrası cenneti de ihsan eyle bizlere..
(AMİN)
Hayırlı bayramlar herkeseeeeee

kızlarrr ben ayın 15inde şehzademi kucağıma aldm!!!
yani beklenen gün en sonunda geldi bayağ bi gecikmeyle
darısı başınıza inş!!!!

merhabalar...aranıza yeni katıldım..forumdaki paylaşımlar gerçekten çok güzel ve faydalı..bende anne adayıyım 10+2 hamileyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…