bebeğin hayırlı olsun cnm.rabbim dileyen isteyen herkese versin.bende yeni öğrendim daha dün idarr testinde.bugunde kan yaptırdık.ama hala kese yok dr çarşamba perşembe gibi oluşur dedi inşallah
cumartesi kontrolüm var rapor haftam geldi artık
çok şükür okul bitiyo ve bende bebişimle ilgilenmye başlıcam:)
bu zamana kadar çok ihmal ettim bebeğimi stres sıkıntı yoğunluktan
hadi hayırlısı canım gözünaydın şimdiden güzelce ilgilenirsin minikle inş. son zamanlar daha sıkıntı olur dimi o yetişmedi bu yetişmedi derdi neyse bitiyo inş. bu haftamı bitiyo canım
evet canm bugün itibariyle tatildeym!!
Doktor kontrolüde tamam bebişim 2040g herşey gayet normal 32. Haftamda bitti sayılır artık özgürümmm:d
başlasın alışveriş keyfi
du bakalim hayirlisi ins daha onumuzde cok zaman var rabbim daha ol demiyor demekki....biz iyiz sukur hamileliktebigun iyi bigun bulanti kusma geciyor :) 12 hafta olduk 13un icindeyiz isde :) allah sanada nasip edicek inss :)
iyiyim çok şükür canm bebek aşağı indi galiba biraz zorluyo artık ağırlaştığımı kabul etmek zorundayım herldecanimmm aradan epey zaman gecti yazamadimm hic son duruun nedirr ? hayirli bir haber duymak istiorummmmmmmmmmm:18:
allahim kolay dogum nasip etsin ins canim benimde 6 ayi geciyor isde sicaklar evet zorluyor biraz ama sonu guzel napalimm :))iyiyim çok şükür canm bebek aşağı indi galiba biraz zorluyo artık ağırlaştığımı kabul etmek zorundayım herlde
sıcaklarla aram kötü mahvediyo beni zaten sıcağı pek sevmem fenalaşıyorm.ama onun haricinde gayet iyiyim
sen napıyosn nasıl gidiyo hamileliğin
canim cok tesekurler allah sanada nasip etsin ins..bak ne dicem sayfa 5 te bise yazmistim ben bi bayana :) onu okumani tavsiye ederim :)
allahim kolay dogum nasip etsin ins canim benimde 6 ayi geciyor isde sicaklar evet zorluyor biraz ama sonu guzel napalimm :))
:18:
kızlarrr ben ayın 15inde şehzademi kucağıma aldm!!!
yani beklenen gün en sonunda geldi bayağ bi gecikmeyle
darısı başınıza inş!!!!
gozunaydin canim allah anali babali buyutsun ins guzell yazilari olsunbiz daha beklemedeyiz 32. haftadayiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?