sanada gunaydin canimm :) nasilsin? bugun pek iyi oldugum soylenemz dogrusu buda yeni cikti bas donmesi falan :s bas agrisi...edicek allah meraketme sen canim benimmm....vala su bulanti kusma inan hayattan soguttu bnii :) bebege bile sevinemiyorum bazen ;( cok istememe sevmeme ragmen :)) sende anlicaksin ne demek istedimiii
canm ben ağrı ayı yaşadm resmen o zaman olan bulantımı ve acımı gel bana sor sğrı nöbetleri geçirdm ve sürekli acildeydm artık nörolojiye gittim akupuntura gittim hiç bişi etki etmedi tam bir ay hiç geçmeden nöbetler halnde ağrıdı sonra azaldı ve bitti çk şükr rahatladm bende!
sabret canm ilaç içme ağrı kremleri sür,ağrı bandı falan!istersen tavsiye ederm bi kaç şey bide kimyasal olan hiç bişey tüketme sakın inan bana bebeğe çk kötü etkisi oluyo
günaydın canım
hadi yaaa çalışıyo musun peki eğer evdeysen yat dinlen ya kıyamam ağrı kesici de alamıyorsun sanırım
ne zaman bende böyle duyguları yaşıcam bilmiyorum zaten umutlanmıyorum artık 3 gün sonra adet olcam bu ay da geçti...
tebrikler bu mutlulugu bende cok iyi anliyarak yaziyorum 3 gun oldu ogreneli rabbim kucaklarimiza aldigimiz gunude gostersin aminnnnn
tebrikler bu mutlulugu bende cok iyi anliyarak yaziyorum 3 gun oldu ogreneli rabbim kucaklarimiza aldigimiz gunude gostersin aminnnnn
kızlar bugün kontrole gittim açıkçası şeker sonucumdan korkuyodm çünkü halamda hamilelk şekeri kolestrolü falan vardı kadın iskeletor gibi doğurdu dedim acaba bende de aynı şeyler yaşanır mı
ama çok şükür herşey normal
bebişim ağır abi ona göre herkes kendine çeki düzen versin:)
ağırlığı da 1170g elhamdülillah
yaniiiiii büyüyorum büyüyorsun büyüyor
bende korkuyorum sonucumdan annemde seker rahatsızlıgı var bende varmıdır yada gebelikte cıkarmı bilmiyorum dediğim gibi çarşamba kontrol var bakalım. allah nazarlardan saklasın canım haftasıyla normalmi kilosu biz kaç gr olduk acaba meraktayım ama baya bi olmustur diye tahmin ediyorum..
merhaba güzel anneler.. bende yeni anne adaylarındanım.. sizlere bi sorum olucak bebeğinizin kalp atışlarını kaçıncı haftada duyabildiniz..benım yrın kontrolum var duymayı cok ıstıyorum. 6+0 oluyorum yarın.duyabılırmıyım??lütfen cevap yazın?
Allah hayırlı etsn inş nilepis!7. haftada kalp atışları duyuluyo canm ama sen yine de sor!hadi git hayırlısıyla da anlat bize meleğinin durumunumerhaba güzel anneler.. bende yeni anne adaylarındanım.. sizlere bi sorum olucak bebeğinizin kalp atışlarını kaçıncı haftada duyabildiniz..benım yrın kontrolum var duymayı cok ıstıyorum. 6+0 oluyorum yarın.duyabılırmıyım??lütfen cevap yazın?
merhaba güzel anneler.. bende yeni anne adaylarındanım.. sizlere bi sorum olucak bebeğinizin kalp atışlarını kaçıncı haftada duyabildiniz..benım yrın kontrolum var duymayı cok ıstıyorum. 6+0 oluyorum yarın.duyabılırmıyım??lütfen cevap yazın?
bebegimin cinsiyeti bellli oldu bugunn :)) KIZim olcakmis....yuppiii en cok kiz istiodum alllllahtan oda verdi sukurler olsun ikimisde cok iyiyiz saglikliyiz yalniz doktorum beni korkutan tek sey hizla kilo alman dedi :) biraz cok yedigim icinn normalde 46 kiloydum 51 olmusummbirde sag bacagimda varis cikti bayagi cok ona corap verdi taa diz ustunden giycem mecburen ayni seyi yasayan varmi bnm gbii???
canm zayıf hamile kalanlar kilo alabilir canm sıkıntı yapma normale dönersn bende çok vitamin kullandığm için kilo aldım ne yazık ki
bu arada meleğin hayırlı olsn rabbim hayırlı evlat etsn inş!
bu arada dediğim gibi hiç kimyasal içeren ürün kullanmıyosn dimi
bebegimin cinsiyeti bellli oldu bugunn :)) KIZim olcakmis....yuppiii en cok kiz istiodum alllllahtan oda verdi sukurler olsun ikimisde cok iyiyiz saglikliyiz yalniz doktorum beni korkutan tek sey hizla kilo alman dedi :) biraz cok yedigim icinn normalde 46 kiloydum 51 olmusummbirde sag bacagimda varis cikti bayagi cok ona corap verdi taa diz ustunden giycem mecburen ayni seyi yasayan varmi bnm gbii???
allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım. kız annelerine bitane daha eklendi :) ama zayıf kişiler daha cabuk alıyomus bide zayıf oldugun için kilo sınırın daha yüksek tabi genede saglıklı beslenmekte fayda var. ben 7 kilo aldım en bastan beri 72yim benim dikkatli olmam gerek hedefim 10 kiloydu ama gecicem gibi görünüyo bu gidişle hayırlısı inş. varislerdende kısa zamanda sıkıntı cekmeden kurtulursun inş. canım
tesekurler canim seninde kiz demi? seninkinide size bagislasin allahim ins...vala cok yiyorum masallahh diyimdeehani genelde kiz bebege hamile kadinlar cok zor geciriyor hamileligini bayilma yemek yiyememe vs.ama allaha sukur turp gibiyim yikilmadim ayaktayim...evet bu varislerde ins gecerr korkuyorum cunku parmak kalinliginda sag ayagimdaki damarlar yinede yarin doktr gidicez baska bitane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?