Artık Bende Tazecik Anneyim (elhamdülillah)

canm ben ağrı ayı yaşadm resmen o zaman olan bulantımı ve acımı gel bana sor sğrı nöbetleri geçirdm ve sürekli acildeydm artık nörolojiye gittim akupuntura gittim hiç bişi etki etmedi tam bir ay hiç geçmeden nöbetler halnde ağrıdı sonra azaldı ve bitti çk şükr rahatladm bende!
sabret canm ilaç içme ağrı kremleri sür,ağrı bandı falan!istersen tavsiye ederm bi kaç şey bide kimyasal olan hiç bişey tüketme sakın inan bana bebeğe çk kötü etkisi oluyo

bu hafta basagrisi haftam:) artik her hafta bir sekilde geciriyorum...ama yine de masallaah diyim allaha sukur hic oyle acillik bir durumum ollmadi olmazda ins :) doktorum hamilelik icin ilac verdi inan onlari bile icmiyorum bebegime birsey olmasin ben o agriya raziyim...sadece esim cok uzuluyor bas agrima okadar :)) zorla agri kesici iciyorum :) bazen yutmuyorum agzimda tutuyorumm sora yakalaniyorum ama...

ins yasarsin canim :) da cok agir gecirmezsin baskalari gibi :)) yok calismiyorumm evdeyimm canimm zaten gunumun yarisi yatarak geciyorr evde tek basima belli olmaz 3 gun var diosun amaa...doktr gittinizmi hic sen yada esinn bi sorun varmi yokmu diye?aklinda bulunsun adet oldugun gunden itibaren 10 gun say ogun birlikte olun... ve 3 gun arayla ....unutmaa...olana kadar devamm :)))

tebrikler bu mutlulugu bende cok iyi anliyarak yaziyorum 3 gun oldu ogreneli rabbim kucaklarimiza aldigimiz gunude gostersin aminnnnn

kızlar bugün kontrole gittim açıkçası şeker sonucumdan korkuyodm çünkü halamda hamilelk şekeri kolestrolü falan vardı kadın iskeletor gibi doğurdudedim acaba bende de aynı şeyler yaşanır mı
ama çok şükür herşey normal
bebişim ağır abi ona göre herkes kendine çeki düzen versin:)
ağırlığı da 1170g elhamdülillah
yaniiiiii büyüyorum büyüyorsun büyüyor

bende korkuyorum sonucumdan annemde seker rahatsızlıgı var bende varmıdır yada gebelikte cıkarmı bilmiyorum dediğim gibi çarşamba kontrol var bakalım. allah nazarlardan saklasın canım haftasıyla normalmi kilosu biz kaç gr olduk acaba meraktayım ama baya bi olmustur diye tahmin ediyorum..

kilosu yerinde maşallah 1200e kadar normal(üst sınır)
seninde yerindedr merk etme Allah korktuğundan uzak etsn inş sıkma kendini herşey Allahtan rahat ol ki bebişinde rahat olsn
benim gibi sıkma herşeye kendini

merhaba güzel anneler.. bende yeni anne adaylarındanım.. sizlere bi sorum olucak bebeğinizin kalp atışlarını kaçıncı haftada duyabildiniz..benım yrın kontrolum var duymayı cok ıstıyorum. 6+0 oluyorum yarın.duyabılırmıyım??lütfen cevap yazın?

canım ben 7 haftalıkken duydum 5.haftalıkken öğrenmiştim hamile oldugumu hayırlı olsun buarada haberleri verirsin bize. inş. duyarsın canım ama değişebiliyo canım doktor zaten yönlendirir bu konuda

Allah hayırlı etsn inş nilepis!7. haftada kalp atışları duyuluyo canm ama sen yine de sor!hadi git hayırlısıyla da anlat bize meleğinin durumunu

Son düzenleme:

hayirli olsuncanim...ben 4 haftalikken ogrendim hamile oldumu, 6.haftada kalp atisini duydukk sende kesin duyarsinn bu haftadan sonra..

bebegimin cinsiyeti bellli oldu bugunn :)) KIZim olcakmis....yuppiii en cok kiz istiodum alllllahtan oda verdi sukurler olsun ikimisde cok iyiyiz saglikliyiz yalniz doktorum beni korkutan tek sey hizla kilo alman dedi :) biraz cok yedigim icinn normalde 46 kiloydum 51 olmusumm birde sag bacagimda varis cikti bayagi cok ona corap verdi taa diz ustunden giycem mecburen ayni seyi yasayan varmi bnm gbii???

canm zayıf hamile kalanlar kilo alabilir canm sıkıntı yapma normale dönersn bende çok vitamin kullandığm için kilo aldım ne yazık ki
bu arada meleğin hayırlı olsn rabbim hayırlı evlat etsn inş!
bu arada dediğim gibi hiç kimyasal içeren ürün kullanmıyosn dimi

tskller canim allah razi olsun....doktor isde biraz anormal buluyor seker yuklemesi yapmaya da var daha suan 16.haftanin icindeyiz cunku hayir hic ilac kullanmiyorum sadece folik asid iciyorum onuda yeni aldim paket bitince icmicem artik...doktrum cok ilac vermisti mide bulantisi yanmasi agrisi kasik agrisi icin vs inan hic birini icmedim paketli duruyor daha ...yeni de isde varis corabi yazditek onu kullancam mmecburrr...

allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım. kız annelerine bitane daha eklendi :) ama zayıf kişiler daha cabuk alıyomus bide zayıf oldugun için kilo sınırın daha yüksek tabi genede saglıklı beslenmekte fayda var. ben 7 kilo aldım en bastan beri 72yim benim dikkatli olmam gerek hedefim 10 kiloydu ama gecicem gibi görünüyo bu gidişle hayırlısı inş. varislerdende kısa zamanda sıkıntı cekmeden kurtulursun inş. canım

tesekurler canim seninde kiz demi? seninkinide size bagislasin allahim ins...vala cok yiyorum masallahh diyimdee hani genelde kiz bebege hamile kadinlar cok zor geciriyor hamileligini bayilma yemek yiyememe vs.ama allaha sukur turp gibiyim yikilmadim ayaktayim...evet bu varislerde ins gecerr korkuyorum cunku parmak kalinliginda sag ayagimdaki damarlar yinede yarin doktr gidicez baska bitane

evet canım bizde kız bekliyoruz ben bi 3 ay cektim bulantı haksizlik iştahsızlık sonra cok iyiyim taki 2 hafta önceye kadar biraz kasılma ve agırlık var alt tarafta arada o sıkıstırıyo onun içinde magnezyum verdi doktor rahatlarsın dedi böyle agrı vurdukça yatıp dinleniyorum genede iyiyim allaha şükür. inş gecer canım hamilelikte oluyormus zaten ama yinede en kısa zamanda atlatırsın varis corabı fayda saglıyo kullananlar var cevremde. bi görüş daha almak bencede en iyisi haber ver bize canım gene sonucları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…