- 24 Mayıs 2013
- 155
- 37
- 68
bende taze anne adayıyımm :))) 9+1
hosgeldin canimmmmm hayirlli olsun inssss :)
Kizlar anlatin meleklerinizle araniz nasil?nasil gidiyo hamilelik ortak noktamizi iyi degerlendirelim
miniğimle aram iyi tepki veriyo annesine akşama kadar hopluyo dönüyo hıçkırıyo keyfi yerinde diye tahmin ediyorum.. hamilelik son bikaç haftadır zorluyor agrılarım var kasık ve rahim cevresinde oluyor yatıyorum bol bol dinlenince gidiyo ayakta gene baslıyo böyle deva diyo günlerimiz sen nasılsın bakalım minikle napıyosunuz..
bende iyiyim çk şükür büyümeye devam ediyoruz:d
oynuyo maşallah bizimki de bayağ sıkıştırıyo midemi falan arada can acısından içimi çektiğim oluyo sen düşün artık:d
seviyorum şehzademi inan dört gözle bekliyorum doğumumu.
Haftaya rapor haftam zaten okulun bitmesyle bende tatile giryrm bakalm doktor haftaya neler dicek
slmm kizllarrr nasilsinizzzz son durumlar nedir :) biz kizimla cok iyiyiz arada bi yuvarlanip duruyor ama elimi koyunca anliyorum hissetmiyorum yani daha net bi sekilde :)
aaay maş.dahada büyüsün annesi daha net hissediceksin. ben kilolu hamile kaldım göbeğim biraz yaglıydı buna ragmen miniğin kafasını hissedebiliyorum ayakları dizleri elleri onları bayadır hissediyorum zaten...
bizimle paylaş canım gelişmeleri ben bile daha şimdiden basladım yavaşş yavaş agırlasıyorum. Bizde dün doktor abladaydık. Miniğim allahıma sükğr cok iyi nazar değmesin. Minik yüzünü dudaklarını gördüm net görünüyo babaya benzicek galiba kızım dudaklar tıpkı babaydı. Aaay zaman daraldı 31 hafta olmussun hadi hayırlısı inş.
slmm kizllarrr nasilsinizzzz son durumlar nedir :) biz kizimla cok iyiyiz arada bi yuvarlanip duruyor ama elimi koyunca anliyorum hissetmiyorum yani daha net bi sekilde :)
cok begendim cok sükür inş.bi aksilik olmazsa hep o doktordayım. zaman gecmiyo zannediyoruz ama mecbur geciyo gecicek tabi ama sabırsızlanıyoruz işte inş.hayırlsıyla görürüz o güzel günleri onlar saglıklı mutlu olsunlarda yeter bize.evet canm benm bayağ azaldı 2 ay düşün zaman hiç geçmez sanıyodm elhamdülillah bugünleri gördm rabbim kucağıma almayıda hayırlısıyla nasip etsn inş
cümlemize meleklerimizi öpüp koklamayı nasip etsin güzel mevlamm
senin durumunda iyiymş ya çk sewndm doktor abla nasıl beğendin mi
canm ben 22. haftamda net hissetmiştm şehzademin hareketini sende hissedersn merk etme doğuma kadar hep ii ol inşallah:)
bizde iyiyiz çk şükür meleğimle yeri daraldı artık iyice sıkıştırıyor arada iç çekiyorm inan canm acıyorsonrada gülüp laf atıyorm oğluşuma
ay çok merk ediyorum bir an önce alsam kucağıma bi öpüp koklasam kime benzediğini bi görebilsem ahhh ahhhh
cok begendim cok sükür inş.bi aksilik olmazsa hep o doktordayım. zaman gecmiyo zannediyoruz ama mecbur geciyo gecicek tabi ama sabırsızlanıyoruz işte inş.hayırlsıyla görürüz o güzel günleri onlar saglıklı mutlu olsunlarda yeter bize.
:))) bizde şimdiden öyleyiz. artık tekmeleri cok nadir atıyo yeni bişeyler kesfetti miniğim.iki tarafta hissediyorum itiklemelerini karnım havaya kalkıyo hıçkırınca karnım sallanıyo çalkalanma gibi bişeyler oluyo canımda acıyo bazen igne batıyo gibi oluyo hatta bide nasıl diyim sanki içimden bişey cekiyolar gibi acıyo..ya bişey dicem kızlar. ben tuvaalet konusunda biraz korkuyorum buaralar.. alaturka tuvaleti kullanmayı tercih ediyorum ama oturdugumda miniğim sıkısıyomu bilmiyorum ama tekme atıyo mutlaka sıkısıyodur cok üzülüyorum öyle olunca bikaç defa alafranga kullandım bunuda bi yerde arastırdım alaturka tuvaletin hamileler için özellikle daha saglılı oldugu yazıyor. benim gibi bu komik duyguyu hisseden varmı yavrusunun oturdugunda sıkıstıgını düşünenyoksa benmi takıyorum sizce ne yapmalıyım siz napıyosunuz:))
canm ben alaturkalara giremiyorm çok zorlanıyorm ayrıca aynen bende senin gibi onun sıkıştığını düşünüyorm:d
benim simdilik oyle bir sikintm yok kizlarr :) secim sansimmda yok yasadimiz yerde alaturka wc yok alafranga var sadeceee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?