Artık bıktım dayanamıyorum bosanmalımıyım sızce?

evet ama aılem odeyecek ben zaten kendı yuvama zor bakarım dıyordu yalan cıktı
1- evlenince insan kendini ve esini düşünmeli kaldi ki zaten düğün borcu yeni evli çiftlerin belini bukerken bir de kardesinin dugununun borcu ve ailesinin ev borcu gerçekten cinnetlik bir durum
2- bastan verilen sozler tutulmamis ama konuyu acinca esin kizmayi kendine hak görüyor ben esimle acikca konusamayacaksam ne anladim hayat arkadaşlıgindan? Bir de sözünü tutmayan bi adamdan ne kadar koca olur bu benim acimdan tartisilir bir konu
3- hem evi cekip çevir (ev işi yani) hem kocanin gonlunu yap, hem ise git milletin kahrini cek, hem ailelere yansıtma, hem borc ode hem ev gecindir eeee sen kole misin?

Açıkçası bosan diyemem evlisin ha nisanli olsan ayril derdim ama bekara bosamak kolay denir o acidan bosan diyemem ama tum yükü de ustune alma
Otur konus, kizarsa da bi dinle de, baktin dinlemiyor ben isten ayrılıyorum cocuk dogurup evde oturcam nasil gecindirirsen gecindir de resti cek bakalim.nolcak?

Geçen günde bi arkadaş aileme ev aldim onu ödücem bu yüzden birlik oturcam diyordu.Sinir oluyorum evlendiğini farkedemeyen hala ailesine maddi ödeme yapan insanlara... Destek olunur anlarım ama fazlası nedir Allah aşkına

1- evlenince insan kendini ve esini düşünmeli kaldi ki zaten düğün borcu yeni evli çiftlerin belini bukerken bir de kardesinin dugununun borcu ve ailesinin ev borcu gerçekten cinnetlik bir durum
2- bastan verilen sozler tutulmamis ama konuyu acinca esin kizmayi kendine hak görüyor ben esimle acikca konusamayacaksam ne anladim hayat arkadaşlıgindan? Bir de sözünü tutmayan bi adamdan ne kadar koca olur bu benim acimdan tartisilir bir konu
3- hem evi cekip çevir (ev işi yani) hem kocanin gonlunu yap, hem ise git milletin kahrini cek, hem ailelere yansıtma, hem borc ode hem ev gecindir eeee sen kole misin?

Açıkçası bosan diyemem evlisin ha nisanli olsan ayril derdim ama bekara bosamak kolay denir o acidan bosan diyemem ama tum yükü de ustune alma
Otur konus, kizarsa da bi dinle de, baktin dinlemiyor ben isten ayrılıyorum cocuk dogurup evde oturcam nasil gecindirirsen gecindir de resti cek bakalim.nolcak?

zaten kesın bır konusma yapıp bunları söylemeyı dusunuyorum artık konusamıyoruz agzımı acsam kavga cıkıyo ama ne olacaksa olsun artık göze aldım

Ben 29 esım 33 yasında 2 yıllık evlıyız ve esımın aılesının borclarını oduyoruz ev aldılar bızım dugun borları 500 mılyar a yakın esım 4 bende 2.500 milyar maas alyoruz ama esım esım ısten cıktı suan 4 aydır ıssız gıda muhendısı kendısı zaten maasını komple aıleye verıyordu ben artık bıktım ev gecındırmekten esımın aılesı emeklı 2 cocukları daha var ama esım maasının hepsını verıyo bende yetemıyorum cocuk dusundum oda yalan oldu bıır 8 yıl daha borc bıtmeyecek ozamanda bız yaslanıcaz sızce bosanmalımıyız? cıddı cıddı dusunuyorum
Restinizi çekin eşinize
Siz 2 yıl iyi dayanmıssınız
Evin erkeği siz misiniz
Nasıl bir kafa yapısı var eşinizin

bizde ailecek maddi açıdan zor günler geçiriyoruz.insan gün geçtikçe daha çok katlanamıyor.gezmek istiyorsun,kıyafet falan istiyorsun.alamıyorsun.şahsen depresyon tedavisi görüyorum.kaldı ki bizim kendi ettiğimiz borç.bilmiyorum.çekemezdim.herkesin dediği gibi destek olunur ama bu kadar olunmaz.ev sizin olsa bile bence bir anlamı yok.bizim evimiz çok güzel ve büyük.ayrıca çok sağlam yapıldı.yalnız satılmaya kalksa kolay kimse almaz.çünkü herkes yeni istiyor.

aynen

aynen öyle gozlerı oyle kararmıskı hıc bırını göremıyor ne yapsam ne söylesem batıyo adama
Sanirim bosanmak en mantiklisi. Cunku ailesi icin seni kullaniyor. Anladigim kadariyla sana bunca yaptigin seylere ragmen deger de vermiyor. Peki borc bitince de isin bitti gule gule mi diyecek? Yoksa bu seferde baska borclara mi sokacak? Baskasinin borcunu odemek insanin agirina gider. Hele de deger vermiyorsa. Bosanmak daha mantikli.

Ben 29 esım 33 yasında 2 yıllık evlıyız ve esımın aılesının borclarını oduyoruz ev aldılar bızım dugun borları 500 mılyar a yakın esım 4 bende 2.500 milyar maas alyoruz ama esım esım ısten cıktı suan 4 aydır ıssız gıda muhendısı kendısı zaten maasını komple aıleye verıyordu ben artık bıktım ev gecındırmekten esımın aılesı emeklı 2 cocukları daha var ama esım maasının hepsını verıyo bende yetemıyorum cocuk dusundum oda yalan oldu bıır 8 yıl daha borc bıtmeyecek ozamanda bız yaslanıcaz sızce bosanmalımıyız? cıddı cıddı dusunuyorum

Hayat 1 kere. Daha iyi degerlendir. Eşin de nahoş bir bedelle neyi napmasi gerektiğini guzelceee öğrenir sen gittiginde.
Valla ben de eşimle cok iyi kazaniyorum cok şükür amma velakin Esimin ailesi her turlu destek ama benim ailemde borc var bana kredi cektirmislerdi eşim nolcak ya öderiz dedigi halde SACMALAMA DUNYAYA BENIM ANAMIN BABAMIN borcunu odemeye mi geldin dedim aileme de ciddi restler çektim. herkes kendi hanesini düşünecek. Sizinki yardimlasma falan degil. Baskasinin hayati icin yaşama.

Ben böyle bir durumu kabul etmezdim. Aile birliği olur eşlerden birisi çalışamaz diğeri destek olur falan ancak öyle para muhabbeti yapmam. Ama kendim kirada oturucam eşim maasını ailesine verecek ben ev geçindiricem. Yok öyle yağma.

Esin isten cikmis sen hala bu 2500 maasindan hem evi gecindirip hem bu 500 milyarlik borca para veriyor musun

Esin isten cikmis sen hala bu 2500 maasindan hem evi gecindirip hem bu 500 milyarlik borca para veriyor musun

borca verememkı zaten bızım gıderlerımıze yetmıyorkı esım butun maasını verıyordu sözde tapu esımın ustune ama bır anlamı yok omur boyu oturacaklar ben kıradayım ne yapayım oyle evı

borca verememkı zaten bızım gıderlerımıze yetmıyorkı esım butun maasını verıyordu sözde tapu esımın ustune ama bır anlamı yok omur boyu oturacaklar ben kıradayım ne yapayım oyle evı
yani. oturamayacağın evin borcunu niye ödüyorsun ki?

Yani haklisiniz sonuna kadar
Esin is bulmazsa daha iyi gibi nasilsa butun maas borca gidiyormus

Back
X