- 16 Temmuz 2016
- 131
- 51
- 13
- 38
- Konu Sahibi sudenaz111
Bence izne ayrıl isten çıktığını şöyle bakalım kocan ne diyor.evi nasıl geçindirecek beyefendi sinirlenmesi biliyor ya konuy açınca
bunuda denıcem acıkcası
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence izne ayrıl isten çıktığını şöyle bakalım kocan ne diyor.evi nasıl geçindirecek beyefendi sinirlenmesi biliyor ya konuy açınca
1- evlenince insan kendini ve esini düşünmeli kaldi ki zaten düğün borcu yeni evli çiftlerin belini bukerken bir de kardesinin dugununun borcu ve ailesinin ev borcu gerçekten cinnetlik bir durumevet ama aılem odeyecek ben zaten kendı yuvama zor bakarım dıyordu yalan cıktı
1- evlenince insan kendini ve esini düşünmeli kaldi ki zaten düğün borcu yeni evli çiftlerin belini bukerken bir de kardesinin dugununun borcu ve ailesinin ev borcu gerçekten cinnetlik bir durum
2- bastan verilen sozler tutulmamis ama konuyu acinca esin kizmayi kendine hak görüyor ben esimle acikca konusamayacaksam ne anladim hayat arkadaşlıgindan? Bir de sözünü tutmayan bi adamdan ne kadar koca olur bu benim acimdan tartisilir bir konu
3- hem evi cekip çevir (ev işi yani) hem kocanin gonlunu yap, hem ise git milletin kahrini cek, hem ailelere yansıtma, hem borc ode hem ev gecindir eeee sen kole misin?
Açıkçası bosan diyemem evlisin ha nisanli olsan ayril derdim ama bekara bosamak kolay denir o acidan bosan diyemem ama tum yükü de ustune alma
Otur konus, kizarsa da bi dinle de, baktin dinlemiyor ben isten ayrılıyorum cocuk dogurup evde oturcam nasil gecindirirsen gecindir de resti cek bakalim.nolcak?
Hakkinda hayırlısı olsun sonucu buraya da yaz olur mu?zaten kesın bır konusma yapıp bunları söylemeyı dusunuyorum artık konusamıyoruz agzımı acsam kavga cıkıyo ama ne olacaksa olsun artık göze aldım
Restinizi çekin eşinizeBen 29 esım 33 yasında 2 yıllık evlıyız ve esımın aılesının borclarını oduyoruz ev aldılar bızım dugun borları 500 mılyar a yakın esım 4 bende 2.500 milyar maas alyoruz ama esım esım ısten cıktı suan 4 aydır ıssız gıda muhendısı kendısı zaten maasını komple aıleye verıyordu ben artık bıktım ev gecındırmekten esımın aılesı emeklı 2 cocukları daha var ama esım maasının hepsını verıyo bende yetemıyorum cocuk dusundum oda yalan oldu bıır 8 yıl daha borc bıtmeyecek ozamanda bız yaslanıcaz sızce bosanmalımıyız? cıddı cıddı dusunuyorum
Sanirim bosanmak en mantiklisi. Cunku ailesi icin seni kullaniyor. Anladigim kadariyla sana bunca yaptigin seylere ragmen deger de vermiyor. Peki borc bitince de isin bitti gule gule mi diyecek? Yoksa bu seferde baska borclara mi sokacak? Baskasinin borcunu odemek insanin agirina gider. Hele de deger vermiyorsa. Bosanmak daha mantikli.aynen
aynen öyle gozlerı oyle kararmıskı hıc bırını göremıyor ne yapsam ne söylesem batıyo adama
Ben 29 esım 33 yasında 2 yıllık evlıyız ve esımın aılesının borclarını oduyoruz ev aldılar bızım dugun borları 500 mılyar a yakın esım 4 bende 2.500 milyar maas alyoruz ama esım esım ısten cıktı suan 4 aydır ıssız gıda muhendısı kendısı zaten maasını komple aıleye verıyordu ben artık bıktım ev gecındırmekten esımın aılesı emeklı 2 cocukları daha var ama esım maasının hepsını verıyo bende yetemıyorum cocuk dusundum oda yalan oldu bıır 8 yıl daha borc bıtmeyecek ozamanda bız yaslanıcaz sızce bosanmalımıyız? cıddı cıddı dusunuyorum
Esin isten cikmis sen hala bu 2500 maasindan hem evi gecindirip hem bu 500 milyarlik borca para veriyor musun
yani. oturamayacağın evin borcunu niye ödüyorsun ki?borca verememkı zaten bızım gıderlerımıze yetmıyorkı esım butun maasını verıyordu sözde tapu esımın ustune ama bır anlamı yok omur boyu oturacaklar ben kıradayım ne yapayım oyle evı
Yani haklisiniz sonuna kadarborca verememkı zaten bızım gıderlerımıze yetmıyorkı esım butun maasını verıyordu sözde tapu esımın ustune ama bır anlamı yok omur boyu oturacaklar ben kıradayım ne yapayım oyle evı
Elden mi borç var anlamadım.
Bu gelire o kadar kredi vermeleri imkansız değil mi?
Yani haklisiniz sonuna kadar
Esin is bulmazsa daha iyi gibi nasilsa butun maas borca gidiyormus
saka gıbı ama verdıler malesef