- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
- Konu Sahibi sudenaz111
kredı cektırdıler esıme ev aldırdılar dugun borcu kardesıne borc yaptı evlendırdı
500 milyar

Borcu bilerek mi evlendiniz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kredı cektırdıler esıme ev aldırdılar dugun borcu kardesıne borc yaptı evlendırdı
Çok ilginç sahiden.
Allah yardımcınız olsun..
Zor bir durum.
Eşinizle başka hiç bir probleminiz yok mu peki?
Eşinizin ailesinin durumu nasıl, hiç ödeyemeyecek durumdalar mı, ya da 4 aydır eşiniz ödeme yapamadığına göre nasıl ödüyorlar, diğer çocuklarının maddi durumu nasıl, düğün borcu olan özellikle bunları anlatın ona göre daha kolay çözüm üretebiliriz
500 milyar
Borcu bilerek mi evlendiniz![]()
Elden mi borç var anlamadım.
Bu gelire o kadar kredi vermeleri imkansız değil mi?
Ban aılem odeyecek ben 300 mılyon her ay yardıım edıcem dedı.. sımdı ev ustumde dıyo ben odeyecem ıyı degerlenıyor o ev dıyo ama bana faydası yokkı omur boyu onlar oturacak
değerlenecek bi ev değil huzur istediğinizi söyleyin, ailene iş bulunca 300-500 yardım edebilirsin ama benim tek maaşla evi geçindirmemei bekleyemezsin deyin. Eşinizin güya mantıklı bişey yapıp eve para yatırması sizin huzurunuzu bozduktan sonra bi anlamı olmadığını söyleyin, Bu davranış çok sorumsuzca, Eve diğer kardeşler kadar yardım edip, diğer kardeşler kadar hak iddaa edin. Bu hazmedilip unutulacak bi konu değil 8-10 yıl daha gündem de olacak bi de, Eşinizle konuşun, konuşturmuyosa da gerekirse para içn ayrıldın desin, burda mesele para değil, size yalan söylenmesi, evinin geçimini düşünmemesi, sizin rızanız olmadan bütçenizi planlaması evlilik akdine yakışmayan şeyler. Konuşma yoluyla çözüm bulamazsanız, ayrılmayı düşünebilirsiniz.Ben maasımı veremem zaten kendı evıme bıle yetmıyorkı kıra masraflar onlar odüyo suan ama bılseler 5 kurus artıyo ısterler esım ıssız dıye huzursuzluk cıkarıyolar oda gelıp bana patlıyo bende evı sat dıyorum kıyamet kopuyo
Arap dugunumu yaptiniz anlamadim![]()
2500 maaşla nasıl bunları yaptı. Akıl almıyor gerçekten.
4 aydır esin işsiz ise kredileri kim ödüyor şu anda?