Artık bıktım dayanamıyorum bosanmalımıyım sızce?

Bu duruma ne denir bilemedim allah yardimcin olsun:olamaz:

Eşinizin ailesinin durumu nasıl, hiç ödeyemeyecek durumdalar mı, ya da 4 aydır eşiniz ödeme yapamadığına göre nasıl ödüyorlar, diğer çocuklarının maddi durumu nasıl, düğün borcu olan özellikle bunları anlatın ona göre daha kolay çözüm üretebiliriz

Eşinizin ailesinin durumu nasıl, hiç ödeyemeyecek durumdalar mı, ya da 4 aydır eşiniz ödeme yapamadığına göre nasıl ödüyorlar, diğer çocuklarının maddi durumu nasıl, düğün borcu olan özellikle bunları anlatın ona göre daha kolay çözüm üretebiliriz

Ben maasımı veremem zaten kendı evıme bıle yetmıyorkı kıra masraflar onlar odüyo suan ama bılseler 5 kurus artıyo ısterler esım ıssız dıye huzursuzluk cıkarıyolar oda gelıp bana patlıyo bende evı sat dıyorum kıyamet kopuyo

Ben maasımı veremem zaten kendı evıme bıle yetmıyorkı kıra masraflar onlar odüyo suan ama bılseler 5 kurus artıyo ısterler esım ıssız dıye huzursuzluk cıkarıyolar oda gelıp bana patlıyo bende evı sat dıyorum kıyamet kopuyo
değerlenecek bi ev değil huzur istediğinizi söyleyin, ailene iş bulunca 300-500 yardım edebilirsin ama benim tek maaşla evi geçindirmemei bekleyemezsin deyin. Eşinizin güya mantıklı bişey yapıp eve para yatırması sizin huzurunuzu bozduktan sonra bi anlamı olmadığını söyleyin, Bu davranış çok sorumsuzca, Eve diğer kardeşler kadar yardım edip, diğer kardeşler kadar hak iddaa edin. Bu hazmedilip unutulacak bi konu değil 8-10 yıl daha gündem de olacak bi de, Eşinizle konuşun, konuşturmuyosa da gerekirse para içn ayrıldın desin, burda mesele para değil, size yalan söylenmesi, evinin geçimini düşünmemesi, sizin rızanız olmadan bütçenizi planlaması evlilik akdine yakışmayan şeyler. Konuşma yoluyla çözüm bulamazsanız, ayrılmayı düşünebilirsiniz.

Bacım çok zor durumdaymışsın, Allah yardımcın olsun. Eğer eşini seviyorsan boşanmak en son düşüneceğin şey olmalı. Maalesef birçok aile çocuğunu kendine ipotekli sanarak dünyaya getiriyor. Halbuki borç altında bırakılan bir çocuk apaçık ebeveynlerinin zulmü altındadır. Eşinizin aile yaşantısından kaynaklı olsa gerek, kendisine yapılan bu zulmün farkında değil. Çok normal karşılıyor bu olayı. Senin de muhtemelen onları sevmediğin için böyle konuştuğunu düşünüyordur. Hele ki şu anda işsiz. Erkekler kendilerini işe yaramaz hissettiklerinde daha asabi oluyorlar. Bir işe girmesini bekle öncelikle. Eşiniz gayet safiyane nasıl olsa ev benim diyor ancak, çocuk olduktan sonra onları evden çıkarmak gibi birşey gündeme gelemez. Bunu yapabileceğini sanmıyorum. Kaldı ki yapsa bile onların çıkacağını sanmıyorum. Tek çare eşinin durumun farkına varmasıdır. Ona durumu yanlış anlamayacapı şekilde anlatmalısın ama bir iş bulduğunda.. Eğer hiçbir şekilde anlamazsa işten ayrıl. Çalışmak zorunda değilsin. O kadar fatura ve borçla kendi başına kalınca ne yapacağını bilemez. Dediğim gibi eğer seviyorsan sen evde oturursun, onun borcu bir şekilde ödemesini beklersin. Erkekler biraz taş kafalıdır. Lafla olgunlaşmazlar. Hayatın sillesini yemeden ders almazlar. Biraz bekle ve dua et. Elbet aklı bir gün başına gelecek. afedersin akşama kadar eşek gibi çalışıp, maaşımın tümünü babama vermek süslenmiş köleliktir bence. Bunu aklı başında hiç kimse kabul etmez. Elinden geldiği kadar yardım edersin o ayrı. O bile kişinin tercihine kalmış. Bu onu iyi veya kötü insan yapmaz

Tabi aranızdaki bu sorunu çözmeden çocuk düşünme sakın. Şimdiye kadar yapmamış olmanız çok isabetli olmuş. Çocuk olursa iki kat yükün altına girersin. En azından şimdi kapıyı vurup çıksan gam yemezsin. Ama ortada çocuk olsa on kere düşünürsün. Adam da nasıl olsa çocuk da oldu, gidecek yeri yok nazarıyla bakar. Boşansan da çocuklu dul bir kadın olursun. Yani kısacası her açıdan çok zor olur.

Bu ne yahu 500 milyar borc ne demek? Esiniz calismiyor 2500 maasla ne kadar zor olur o oyle. Biz 1 milyona yakin odedik ama cok sukur gelirimiz vardir Allah kolaylik versin.

Arkadaslara katiliyorum bu konuyu esinizin ailesini ve kendi ailenizi toplayip konusun. Bu nedir ya milletin akillisi onlar miymis bu kadar zor durumdaki insanlara boyle yuklenilir mi Allah yardimciniz olsun.

Allah yardımcın olsun canım. Eşinle otur konuş bu önemli bir konu. İştende çıkmış tez zamanda yeni bir iş bulur umarım. Ev kurmakta zordur yıkmakta... Konuşulmadan çözülmeyecek bir konu..

O nasıl ev ya öyle 500bin tl.lik ,bi anlık hevesle çocuk yapmayın derim eşinizle konuşun orta yol bulamazsanız devam edemeyeceginizi söyleyin

2500 maaşla nasıl bunları yaptı. Akıl almıyor gerçekten.
4 aydır esin işsiz ise kredileri kim ödüyor şu anda?

2500 ben alıyorum esım 3 bucuk milyar alıyordu aldıgını onların oturdugu evın taksıtıne verıyordu ..Ev bızımmıs ama omur boyu onlar oturucak kıra veryorum ben bır anlamaı yokkı

Is yerinle konus arkadaşım izin al bi sure ben isten ayrildim de beyefendiye de bakalim nasil gecindirecek evi..
Evin her turlu gideri kirasi odeniyoken o ev benim ben oderim demek kolay tabi..

boşanmanız en iyi karat.para için bıraktın derse desin o da evliliğini siz onu besleyin diye sürdürüyor zaten.herkesin borcu var ama bu borçlar çok çok mantıksız boşanın

Back
X