• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artik biktim kizlar bi bakin

mervggf

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2017
41
13
3
31
Arkadaslar 1bucuk senedir evliyim severek evlendim esim benden 13 yas buyuk ben daha 20 yasindayim ama esim hic beni dusunmuyo cok ilgisiz hatta fazla ilgisiz ve bu beni cok uzuyo dayanmyrm kavga ettgmzde bile hc takmiyo hep ozur dlyn kndni afftrmeye calisanda ben oluyrm ve hc bi sucum yokken sadece yataga girince benmle sakalasyo falan baskada hic bisey yok yani bi tatli soz ne biliyim guzel bsy yok yani ve gercekten bi bayan olarak cokda guzelim pesimde oladar erkek varken gittim buna asik oldm evlndm cok pismanim ama ondan soguyamiyrm biraz icim ona sogsa hemen bosancam

Canim ben ona hala asigim cok sevyrm agzndan cikan bi cumleye bakyrm ama onun yaotgi harektler falan beni cildirtyo bosamcam dyrm snra ona baknca yenik dusuyorum

Canim ben ona hala asigim cok sevyrm agzndan cikan bi cumleye bakyrm ama onun yaotgi harektler falan beni cildirtyo bosamcam dyrm snra ona baknca yenik dusuyorum
Aranizda hem çok yaş farkı var bana göre, kararı veren sen olmalısın ama eşinin de yaptığı hoş değil en azından al karşına açık açık konuş 33 yaşında biri bunu anlayacak kapasitede olmalı

İnşallah çocuk yoktur...

Benim esimde oyle ya bosanmayi dusunmek yerine iyilestirici yontemler bulmaliyiz bence

Onun size davrandığı şekilde davranın, özür dilemeyin ezik gibi her kavgada.

Arkadaslar 1bucuk senedir evliyim severek evlendim esim benden 13 yas buyuk ben daha 20 yasindayim ama esim hic beni dusunmuyo cok ilgisiz hatta fazla ilgisiz ve bu beni cok uzuyo dayanmyrm kavga ettgmzde bile hc takmiyo hep ozur dlyn kndni afftrmeye calisanda ben oluyrm ve hc bi sucum yokken sadece yataga girince benmle sakalasyo falan baskada hic bisey yok yani bi tatli soz ne biliyim guzel bsy yok yani ve gercekten bi bayan olarak cokda guzelim pesimde oladar erkek varken gittim buna asik oldm evlndm cok pismanim ama ondan soguyamiyrm biraz icim ona sogsa hemen bosancam
Ahh canim benim ayni durumda bende varim inanki bekarken daha guzeldi hersey evlendimten sonra b.mb.k oldu ama asla ve asla degismez . binca zamanda benim sogumadiysa senin hic sogumaz zaten .

Back
X