• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık biktim ....nefret ediyorum herseyden

Hanevin

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2017
563
776
18
31
Bıktım kızlar hemde çok biktim ...

Derdim böyle kimse yadırgamasın Allah için öncelikle ...

Ben eşimin içki ve kumar oynadığını daha önceden bilmiyordum bana olduğunu ama çok önceden olduğunu söylemişti artık oynamadığını içki icmedigini söyledi bnde inanmıştım kocam fazla içki içmez öyle hayli hayli gidip kumarda oynamaz kumar diyorum ama Otamat 4 yıldır evliyim 2 kez tek duydum oynadığını 2 kez derkende 2 defaya mahsus değil bu mesela 2 ay boyunca oynar ama bn sonradan duyarım ilki yeni evlendigimizdr yani ilk kızım olduğunda başlamıştı abisi yine tartışarak halletmişti bu kez Otamat gidip oynamasında ise dayısı abisine söylemiş çünkü esim dayısının yanında çalışır bu eşim oynadıkça para gidip dayısından alırmış en son dayısı kaynimi aramış kardeşin Otamat oynuyo kazandığını ise otamata veriyo demiş..

Geçmiş zaman konuşuyorum çünkü hiç bir şeyden haberin yok ben asla kumar Otamat nasil oynanır bilmem anlamamda....

Bir kere eşim ve abisinin konuşmadıklarını küs olduklarini fark ettim sorduğumdaysa eşime neden küs olduklarini bana arsa için para istedi bende yok zorladı kavga ettik dedi yani yalan konuştu ....

Kızlar işte kısaca dün eltim geldi yine laf açıldı işte sen kızına fazla bir şey almıyorsun falan dedi bnde idare edeceğim kadar alıyorum arsaya ortak olduk ya ona para veriyoruz bide fuzuliye kaçmak istemiyorum dedim ve kızlar eltim bana
"Haberin yok ama esin kaç ay önce dayısından 2 bin euro borç yapmış "ben sok oldum nasil olur hiç dışarı çıkmaz işten gelir 1 saat isim var der arada gider işini halleder gelir o bir saat içind e 50 euro ya kumar olmaz ya dedimki

Eltim
"Akıllım o parayı birden çekmemiş her seferinde 200 euro 300 euro alıp yapmış "

Kızlar sonra anladimki eşim para arada alır 50 euro arkadaşa borç verecem lazım bankaya hesap açık kalsın diye 50 euro yada 100 alırdı evin mutfak parasından giderdi bir saate dönerdi halbuki Otamat az miktarda bile oynaniyormus evet simdi öyle gitmeleri yok ama artık güvenimde kalmadı eşime karşı ya ben kendimden kıstım kızımdan kıstım bn kuruş arkaya attıkça o otamata yatırmış ...

Dün eşim işten geldi onunla konuşmak dahi istemedim eltim şöyleme dedi daha yapmıyor uzerine gitme tatlı dille çöz dedi ama ben biktim şu an büyük bir hayal kırıklığı içindeyim artık anlayışlı olmak istemiyorum akşam kaç kez sordu neyin var diye söyleyemedim icimden söylemek geçti ama eltime ayıp olur diye düşündüm ama bi yandan da deli gibi hesap sormak istiyorum bana yalan söyledi ya kızlar banada yazık ne olur bi akıl verin dünden perişanım benim para olmadığı zamanlar ne hallere düştüğümü bir bilseniz hak verirdiniz bilmiyorum belki buyutuyorum inanın hiç bir şey bilmiorum yüzünü sesini bilr duymak istemiyorum ...

eltine dayanamayip konustum kocamla dersin, en son sorun elti.

asil sorun otomat olayi. avrupada daha sik duyuyorum bunu, ozellikle almanyada yaygin, arkadas ne otomatmis. gecesini gunduzune katarak calisan bu adamlar acimiyo mu oraya harcadiklari paraya, gercekten anlamiyorum.
guzellikle konus demis eltin, cokta dogru soylemis.
ayrica sen biyerlerden kistikca paranin nereye gittigi belli bak, demek ki neymis, cokta sikmamak, keyfince kendine cocuguna harcamak lazimmis.

Back