artık bıktım son çırpınışlarım taktik verin

elaburak

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2017
378
178
23
40
Kızlar canıma yetti artık bu adamın üste çıkmaları son konularım ortada tuhaf bir kadın hayatımızı mahvetti aslında hayatımızı mahveden o kadın da değil EŞİM..

Şuan ne yapsam kabahat arasam mesaj atsam sen beni kontrol ediyorsun, sen bana güvenmiyorsun, ne yapsam batıyor diyip duruyor bugun evde kendisi daha bir saat önce gün içinde birkaç kere aradım diye telefonda demediğini bırakmadı bana (bankayla ilgili sıkıntı yaşadım bişiler sormak için aradım) , kontrol etmek için aramışım falan filan bide nasıl bağırıyor. Eve gittiğimde de bişi yokmuş gibi davranacak eminim.

Ağlayasım var biri dokunsa ağlayacağım çok yoruldum bir saate eve gideceğim siz olsanız nasıl davranırsınız böyle adama??

niye bu kadar uzattı eşin bu mevzuyu?
söylediğin sözde de bir şey yoktu. kadının terbiyesizce konuşmasını değil de neden senin sorduğun sorunun peşine düşüyor eşin?
yarası var galiba diye aklına düşüyor resmen insanın.

niye bu kadar uzattı eşin bu mevzuyu?
söylediğin sözde de bir şey yoktu. kadının terbiyesizce konuşmasını değil de neden senin sorduğun sorunun peşine düşüyor eşin?
yarası var galiba diye aklına düşüyor resmen insanın.
bende artık bişi var diye düşünüyorum bu kadar üstüme gelmesi normal değil

bende artık bişi var diye düşünüyorum bu kadar üstüme gelmesi normal değil

o zaman konunu okuyup yorum yapmamıştım ama kadına sorduğun soru gayet normaldi. eşinin sana değilde hakkında bu şekilde konuşan elin kadınına hak vermesi çok enteresan.

o zaman konunu okuyup yorum yapmamıştım ama kadına sorduğun soru gayet normaldi. eşinin sana değilde hakkında bu şekilde konuşan elin kadınına hak vermesi çok enteresan.
enteresan olan çok konu var mesela neden bu konuyu sürekli önüme çıkarıyor??? neden üste çıkmaya çalışıyor??? neden kadına ağzının payını vermedi??? neden hala ben suçluyum??? (suçlu hissettirmeyi başarıyor)

Eve gidip şöyle bir güzel bağırıp çağırıp içimdeki öfkeyi kusasım var çok yoruldum ve sıkıldım

enteresan olan çok konu var mesela neden bu konuyu sürekli önüme çıkarıyor??? neden üste çıkmaya çalışıyor??? neden kadına ağzının payını vermedi??? neden hala ben suçluyum??? (suçlu hissettirmeyi başarıyor)

haklısın. ilk mesajımda dediğim gibi bu kadar uzatması gereksiz.
hani kendisini küçük düşüreceğin bir cümlede değildi.
sanki kadının yakasına yapışıp kocamdan uzak dur demişsin gibi tepki veriyor eşin.

Eve gidince sende konuşma o çok Konuşmak isterse bi açıklama iste

Esinizin davranisi hic normal degil.
Siz caktirmadan takibe alin.

Back
X