- 13 Haziran 2019
- 1.150
- 1.453
- 133
- 28
- Konu Sahibi MonicaBing
-
Sorun yastık değil onu da dedim ben direk başka bir yerde uyuduğum için rahatsızım, huzursuzum.Bende uyuyamadığım için yastığımı götürüyorum tatillere .
Tek ben değilmişim yani çok rahatladım. Bu manyaklık bir bende var sanıyorum çünkü.Ben hic uyuyamam gece 4u buluuo uyusamda sık sık uyanirim cok kotuu bi durum
Denedim her şeyimi getirdim. Olmuyor yaben yastığımı nevresimimi kulak tıpamı götürünce odamda gibi oluyor bi deneyin
Denedim her şeyimi getirdim. Olmuyor ya
Evet tam olarak böyle sanırım kendimi güvende hissetmiyorum.Bence olay beyinde bitiyor.
Neden huzursuz oluyosunuz? Kendi beyninizde hayallermi kuruyosunuz guvenlik acisindan?
Evet tam olarak böyle sanırım kendimi güvende hissetmiyorum.
Olur.Cocuk yap
YapicakmisSize cocuk dogurmayi tavsiye ediyorumben de çıt sesine uyanan, yatagindan baska bir yerde yatamayan, gece geç saatlere kadar dalamayan biriydim. Bir gun anne oldum uzun aylar boyunca bebek uyusa bile ben uyuyamiyordum. Sonra canima tak etti. Artik kafayi koydugum yerde sızıp kaliyorum, yatak olmasi da sart degil
Ya deprem olur ya ailemden ayrı olursam ya bize bir şey olursa ya onlara bir şey olursa vs gibi gibi..Çadirda bile uyuyan bir insanim+ yol kenarinda filan da uyumuşlugum var
Niye bu kadar korkuyorsunuz otelde ne olabilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?