Bir ilişkiye başlıyorsunuz, karşı tarafın sizi artık istemediğini anlıyorsunuz., karşı taraf sizi terk ediyor sanki suç sizde gibi davranıyor. Yapmadığınız hataların özürünü diliyorsunuz. Çünkü karşı taraf sizin onu istemediğiniz için ayrılmış numarası yaparak sizi suçlu duruma düşürüyor ve vicdan azabı cektiriyor. Bir aydan daha kısa bir sürede başkasıyla olduğunu görüyorsunuz, zaten sinirleriniz bozulmuş durumda artık patliyorsunuz, onca hakaretinize cevap bile vermiyorken bu insan, sizi hergordugunde bakıyor. Birgun zorla da olsa cevap verdiriyorsunuz kendinize, onu unutmanizi söylüyor, istemediğini söylüyor bu süre içerisinde hasta olmussunuz, psikologlarda vakit geçiriyorsunuz. Ama birgün duzeliyorsunuz, gururunuzun, onurunuzun önemini goruyorsunuz ve o gunden sonra susuyorsunuz. Sonuçta bunu yaşayan tek siz değilsiniz. Ya da erkekler sevmiyorsa sevmiyordur, istemiyorsa da istemiyordur. Aradan 1yildan fazla zaman geçiyor, bu insanın hayatına başkaları girip çıkıyor. Bir çoğundan bilerek haberiniz olmuyor. Iyi hissediyorsunuz amaaaaaaa bunlara ragmen bu şahsiyet sizi hergordugunde gözlerini ayirmadan dakikalarca size bakıyor. Anlam çıkarmak istemiyorsunuz o yokmuş gibi davranıyorsunuz ama tanımadığınız insanlar bilr size gelip onun sürekli sizi izlediğini söylüyor. Ben hala iyileşme surecindeyim, cok kotu günler geçirdim arkadaşlar ama bu adam bana bakmaya devam ettikçe iyice çileden çıkıyorum. Beni sevmiyor istemiyor anladım daha ne bakıyor ya. Aklımı kaciracagim abartılı anlatmiyorum gerçekten cok rahatsız edici bakışlar. Bana yardım edin sevgiler.