artık bir çözüm bulmalıyım.YARDIM KIZLAR.

tinkywinky

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2008
190
6
118
Diğer
Bir ilişkiye başlıyorsunuz, karşı tarafın sizi artık istemediğini anlıyorsunuz., karşı taraf sizi terk ediyor sanki suç sizde gibi davranıyor. Yapmadığınız hataların özürünü diliyorsunuz. Çünkü karşı taraf sizin onu istemediğiniz için ayrılmış numarası yaparak sizi suçlu duruma düşürüyor ve vicdan azabı cektiriyor. Bir aydan daha kısa bir sürede başkasıyla olduğunu görüyorsunuz, zaten sinirleriniz bozulmuş durumda artık patliyorsunuz, onca hakaretinize cevap bile vermiyorken bu insan, sizi hergordugunde bakıyor. Birgun zorla da olsa cevap verdiriyorsunuz kendinize, onu unutmanizi söylüyor, istemediğini söylüyor bu süre içerisinde hasta olmussunuz, psikologlarda vakit geçiriyorsunuz. Ama birgün duzeliyorsunuz, gururunuzun, onurunuzun önemini goruyorsunuz ve o gunden sonra susuyorsunuz. Sonuçta bunu yaşayan tek siz değilsiniz. Ya da erkekler sevmiyorsa sevmiyordur, istemiyorsa da istemiyordur. Aradan 1yildan fazla zaman geçiyor, bu insanın hayatına başkaları girip çıkıyor. Bir çoğundan bilerek haberiniz olmuyor. Iyi hissediyorsunuz amaaaaaaa bunlara ragmen bu şahsiyet sizi hergordugunde gözlerini ayirmadan dakikalarca size bakıyor. Anlam çıkarmak istemiyorsunuz o yokmuş gibi davranıyorsunuz ama tanımadığınız insanlar bilr size gelip onun sürekli sizi izlediğini söylüyor. Ben hala iyileşme surecindeyim, cok kotu günler geçirdim arkadaşlar ama bu adam bana bakmaya devam ettikçe iyice çileden çıkıyorum. Beni sevmiyor istemiyor anladım daha ne bakıyor ya. Aklımı kaciracagim abartılı anlatmiyorum gerçekten cok rahatsız edici bakışlar. Bana yardım edin sevgiler.

Sen ona bakmazsan onun sana baktığını göremezsin ki.
Yok say,ölmüş farzet.
Bol bol dua et.
Tedavini de aksatma.

İnanın ben bakmıyorum. Herkes, baktığını söylüyor arkam hep dönük ona karşı oyle olunca da gelip karşıma oturuyor. Dua etmekten başka birşey gelmiyor elimden. İnşallah artık ayni ortamda olmayacağız, gitmek icin elimden geleni yapiyorum

Bunlar böyle işte istemezükk de istemezükk derler ama bakmaya devam ederler...
Ama sen boşver onu, o sana bakıyorsa sende başka yöne bak

belki de sizin ona zaafınız olduğunu biliyor ve ondan bakıyor hani o tip kız kılıklı adamlar var ya onlardandır belki yani siz peşinizde koştukça ................. tavan yapıyordur belki siz peşinde koşun ki biraz daha tavan yapsın istiyordur

Tamamiyle öyle bir insan. Ama dedigim gibi bakıp bakıp saklanmalar lisede ortaokulda bile gormeyecegimiz haraketler. Eski sevgililere benim attığım mesajları yazmlar ve daha bir sürü şey. Ben sabır etmeye devam edicem artik.

Bunlar böyle işte istemezükk de istemezükk derler ama bakmaya devam ederler...
Ama sen boşver onu, o sana bakıyorsa sende başka yöne bak

Zaten bir yıldır hiç birsekilde suratına bakmadım, keza önceden başımı cevirirdim gördüğümde şimdi ona bile tenezzül etmiyorum, yokmuş gibi davraniyorum ama anlamıyorum artık ne yapmaya çalıştığını ve başkaları gelip de sana bakıyordu yine dediği zaman çok sinirleniyorum sorun da bu

Belkide senin hala onu sevip sevmediğini anlamaya çalışıyordur,hani anlayışı biraz kıtsa bu da zaman alıyor tabi Bence burda önemli olan senin güçlü duruşun olmalı,seni etkilemediği sürece dilediği kadar baksın Birde sana onun hakkında gelip bişey demelerine müsaade etme,diyeni uyar böyle daha rahat eder bu süreci kolay atlatırsın

onun bakışlarındanda ondanda uzak durmak için yolunu değiştir canım
ama şuda var sen eğer onu hala sevmıyorsan zaten istesende istemesende reflexlerın farklı olacaktır

Güçlü durmam hosuna gitmiyor zaten. En dogrusu dedigin gibi kimse bana ne yaptigini8 soylemesin. En azından sinirlenmem. Coook Teşekkürler yardimlar icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…