Kan ped hatırladın mı?Ben insanlarin nickine dikkat etmeden yazarim cogunlukla, sana daha onceden herhangi bir konuda cevap verdiysem bunu aklimda tutup yeni konuda seni takip edecek kadar issiz degilim cok sukurdenk gelmis ozetle
Tahminimce eşiniz evlenmeden öncede ana kuzusuydu değil mi? Ön yargılı olmak istemem ama anneci erkek kendi fikri olmayan erkek her zaman böyledir niye evleniyorsunuz ki bunlarla başta :/ Kuzenimde aynısını yaptı eşi zaten babasına sürekli kendini ispat etme derdindeydi her hafta 4 saatlik yola çıkar köye ailesinin yanına gider işlerini yapardı şimdi de öyle kuzenim bunu biliyordu sonra söylenmeye başladı çocuğum hasta oluyor yollarda kayonvalidemin halısını yıkıyorum işlerini yapıyorum diye bende kızıyordum bunu sen istedin ben sana iki kez sordum evlenmek istediğine emin misin diye dedim gerçekten öyle başta belli ediyorlar zaten kendini. Hele ki şiddet uyguluyorsa hemen her şeye agresif davranıp bağırıyorlar. Çocuğun yokmuş bence bu iyi bir şey düşünsene çocuk bunlara şahit oluyor kavgaya şiddete yol yakınken dön işe başla. Annem 47 yaşında 6 senedir çalışıyor evet iş bulmak zor kabul ediyorum bende anneme çok zor buldum ama yinede bulabilirsin uğraşırsan böyle çalışmıyorum yalnızlıktan korkuyorum derseniz aynı şekilde bu mutsuz evliliğe devam edersiniz. Ben boşanın derim. Umarım hakkınızda hayırlısı olur.Kocam çok korkak annesi ne derse o kayinvalidemgilde yaşıyoruz kocamın maaşını kayınvalidem alıyor ordan brn kendime birsey almaya kalksam kavqa cıkar ve kaynvalide bana kötü davranıyor o ne derse o olmalı annem gile bile gitsem ondan izin almaliyim bakkala bile yalnız gidemem çok boğuldum artık kocamı dolduruyor ay ev dağınık falan kocam da hemen beni dövüyor 4 yıldır çoçuk olmuyor ve çalışmıyorum mesleğimde yok mecbur evlendirildim artık gitmek istiyorum ama korkuyorum yalnız yaşamak cokmu zor annem gilfe beni kabul etmez beni rve almazlar alsalar bile hergün kavga ederler benimle akıl verinnnnnnn
Bu kadar da olmaz ya ben sizin başka konunuzu önünüze getiriyormuyumKan ped hatırladın mı?
Doğru söylüyorsunuzBakın bunu güzel bir üslupla kimseyi kırmadan dile getirebilirsiniz,ama böyle bir üslup hiç hoş değil.Kaldı ki bu tür konularda bir hukukçu bizden daha çok bilgi ve edilinime sahiptir.
Tamam da buna siz mahal veriyorsunuz.Bu kadar da olmaz ya ben sizin başka konunuzu önünüze getiriyormuyum
Sığınma evine gideceksiniz. Ailem destek olmaz diyorsunuz, biliyorlar mı ne yaşadığınızı?Kocam çok korkak annesi ne derse o kayinvalidemgilde yaşıyoruz kocamın maaşını kayınvalidem alıyor ordan brn kendime birsey almaya kalksam kavqa cıkar ve kaynvalide bana kötü davranıyor o ne derse o olmalı annem gile bile gitsem ondan izin almaliyim bakkala bile yalnız gidemem çok boğuldum artık kocamı dolduruyor ay ev dağınık falan kocam da hemen beni dövüyor 4 yıldır çoçuk olmuyor ve çalışmıyorum mesleğimde yok mecbur evlendirildim artık gitmek istiyorum ama korkuyorum yalnız yaşamak cokmu zor annem gilfe beni kabul etmez beni rve almazlar alsalar bile hergün kavga ederler benimle akıl verinnnnnnn
Yaaaa ahahahaha bastan soylesenizeKan ped hatırladın mı?
Siz bu konuyu buraya açtığınız için hakkımı size helal etmiyorumTamam da buna siz mahal veriyorsunuz.WOMAN konunuza yazdı diye burada kişisel davranıyorsunuz. Konuyu hatırlamadığı için hatrlattım. İyi forumlar
Sizede hakkımı helal etmiyorumYaaaa ahahahaha bastan soylesenizetamam her sey yerine oturdu simdi
Ne hakkiniz var acaba bende?Sizede hakkımı helal etmiyorum
Hakkima girip kötü yorumlar yapmaniz mesela .hor görmeniz küçük saçma görmeniz mesela.Ne hakkiniz var acaba bende?
Yahu ben agzimi acip bir sey demedim, ben hatirlamadim bile sizi. Siz iyi misiniz?Hakkima girip kötü yorumlar yapmaniz mesela .hor görmeniz küçük saçma görmeniz mesela.
Her neyse boş verin. Konularimda yorumlarınız çok. Sağolun .iyi geceler uzatmanın anlamı yok .Yahu ben agzimi acip bir sey demedim, ben hatirlamadim bile sizi. Siz iyi misiniz?
Tesekkur ederim bi tek siz yardim ettiniz bana siz yardımcı oldunuz inan beni anlayacak biri yok herkes otur kocanı kabul et diyorTahminimce eşiniz evlenmeden öncede ana kuzusuydu değil mi? Ön yargılı olmak istemem ama anneci erkek kendi fikri olmayan erkek her zaman böyledir niye evleniyorsunuz ki bunlarla başta :/ Kuzenimde aynısını yaptı eşi zaten babasına sürekli kendini ispat etme derdindeydi her hafta 4 saatlik yola çıkar köye ailesinin yanına gider işlerini yapardı şimdi de öyle kuzenim bunu biliyordu sonra söylenmeye başladı çocuğum hasta oluyor yollarda kayonvalidemin halısını yıkıyorum işlerini yapıyorum diye bende kızıyordum bunu sen istedin ben sana iki kez sordum evlenmek istediğine emin misin diye dedim gerçekten öyle başta belli ediyorlar zaten kendini. Hele ki şiddet uyguluyorsa hemen her şeye agresif davranıp bağırıyorlar. Çocuğun yokmuş bence bu iyi bir şey düşünsene çocuk bunlara şahit oluyor kavgaya şiddete yol yakınken dön işe başla. Annem 47 yaşında 6 senedir çalışıyor evet iş bulmak zor kabul ediyorum bende anneme çok zor buldum ama yinede bulabilirsin uğraşırsan böyle çalışmıyorum yalnızlıktan korkuyorum derseniz aynı şekilde bu mutsuz evliliğe devam edersiniz. Ben boşanın derim. Umarım hakkınızda hayırlısı olur.
Merhaba yeniyim nereye yaxılır bilmiyorum sizin sayfanızdami paylaşmışım konuyu?Siz bu konuyu buraya açtığınız için hakkımı size helal etmiyorum
Hayatım böyle neden fake olsun?Yok artık ya bu kadar da olamaz.
Ailesine para yediren erkek duydumda bu kadarınıda duymadım yani. Fazla zorlama.
Yok zorla evlendirildim yok ailem kabul etmez yok bakkala bile gidemiyorum falan. Cidden insan fake diye düşünüyor yani.
Konusup bosamıcamTahminimce eşiniz evlenmeden öncede ana kuzusuydu değil mi? Ön yargılı olmak istemem ama anneci erkek kendi fikri olmayan erkek her zaman böyledir niye evleniyorsunuz ki bunlarla başta :/ Kuzenimde aynısını yaptı eşi zaten babasına sürekli kendini ispat etme derdindeydi her hafta 4 saatlik yola çıkar köye ailesinin yanına gider işlerini yapardı şimdi de öyle kuzenim bunu biliyordu sonra söylenmeye başladı çocuğum hasta oluyor yollarda kayonvalidemin halısını yıkıyorum işlerini yapıyorum diye bende kızıyordum bunu sen istedin ben sana iki kez sordum evlenmek istediğine emin misin diye dedim gerçekten öyle başta belli ediyorlar zaten kendini. Hele ki şiddet uyguluyorsa hemen her şeye agresif davranıp bağırıyorlar. Çocuğun yokmuş bence bu iyi bir şey düşünsene çocuk bunlara şahit oluyor kavgaya şiddete yol yakınken dön işe başla. Annem 47 yaşında 6 senedir çalışıyor evet iş bulmak zor kabul ediyorum bende anneme çok zor buldum ama yinede bulabilirsin uğraşırsan böyle çalışmıyorum yalnızlıktan korkuyorum derseniz aynı şekilde bu mutsuz evliliğe devam edersiniz. Ben boşanın derim. Umarım hakkınızda hayırlısı olur.
Kocanı kabul et diyen zihniyet benim cahil akrabalarımla aynı yaşta aynı zihniyette işte erkeklere kendini ezdiren ve bunu normalleştirenler maalesef. Ayrıca şiddet geçiyor konunun içinde kendileri kabul etsin sıkıyorsa. Ne biçim insanlar var ya. Bu yüzden zaten kadınlarımızın hiç değeri yok. Tabi ki kararı verecek olan sensin ama yinede erken karar verirsen geleceğin için daha sağlıklı olur çünkü hem psikolojik hem fiziksel bir şiddet var. Zaten evliliğe aileler dahil oldu mu maalesef genellikl kötü sonuçlanıyor.Tesekkur ederim bi tek siz yardim ettiniz bana siz yardımcı oldunuz inan beni anlayacak biri yok herkes otur kocanı kabul et diyor
Şaka gibi insanlar var ya. Hemcinsim olması daha utanç verici. Kadın niye yalan söylesin ki bu tarz insanlar ana kuzusu olanlar eşine kan kusturan erkekler o kadar çok ki ben şahidim çevremde... Saymakla bitmez. Ülkenin hali malum. Kız fikir istemiş inanmıyorsan konuya yorum yapmazsın bu kadar basit. Kadının düşmanı yine kadın maalesef.Türkiye'de hiç böyle kadınlar yok değil mi?Ayrıca arkadaş hukukçu,bizden daha çok karşilasiyordur böyle olaylarla.Birakalim da o konuşsun.
Ya ahahaŞaka gibi insanlar var ya. Hemcinsim olması daha utanç verici. Kadın niye yalan söylesin ki bu tarz insanlar ana kuzusu olanlar eşine kan kusturan erkekler o kadar çok ki ben şahidim çevremde... Saymakla bitmez. Ülkenin hali malum. Kız fikir istemiş inanmıyorsan konuya yorum yapmazsın bu kadar basit. Kadının düşmanı yine kadın maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?