Ablam türkiyede eski şehirde kocasıyla yaşıyor o beni kabul ediyor kavga cıkarsa gel diyor Ama ona yük olmam ona yakın bir yerlere taşınırım hiç çalşmadm ama iş bulurumÇocuğun yok, seni bağlayan hicbirsey yok. Çok o evden, bunları çekmek zorunda değilsin. Tek başına hayata atılmak daha kolay. Git karakola, yerleştirdiler seni kadın sığınma evine. Bir işe girip hayatını düzene sokarsın. Olmayacak diye bir şey yok, o baskı altında yaşamaktan kat kat daha iyidir.
Yani ilk zamanlar kendine bir düzen Kurana kadar tabi ki ablanda kalırsın, kardeşler böyle günler için var. Sonra kurarsın kendi düzenini 1+1 ev tutarsın kendine işin olur gücün olur. Korkmadan pusmadan yaşarsın. Vallahi düşününce bile bir huzur buluyor insan. Rabbim yardımcın olsun güzel kardesimAblam türkiyede eski şehirde kocasıyla yaşıyor o beni kabul ediyor kavga cıkarsa gel diyor Ama ona yük olmam ona yakın bir yerlere taşınırım hiç çalşmadm ama iş bulurum
Kanli pedini ya da mendilini atmisti o uye. Bu akinti normal mi diyeKan ped ne
Cook tesekkur ederim Allah senden razı olsunYani ilk zamanlar kendine bir düzen Kurana kadar tabi ki ablanda kalırsın, kardeşler böyle günler için var. Sonra kurarsın kendi düzenini 1+1 ev tutarsın kendine işin olur gücün olur. Korkmadan pusmadan yaşarsın. Vallahi düşününce bile bir huzur buluyor insan. Rabbim yardımcın olsun güzel kardesim
Cok haklısın tesekkur ederimÇocuğun yok, seni bağlayan hicbirsey yok. Çok o evden, bunları çekmek zorunda değilsin. Tek başına hayata atılmak daha kolay. Git karakola, yerleştirdiler seni kadın sığınma evine. Bir işe girip hayatını düzene sokarsın. Olmayacak diye bir şey yok, o baskı altında yaşamaktan kat kat daha iyidir.
Herşey doğum günü değil yada kanlı ped değil eğer hakkımda bilgi sahibi olmak isterseniz özelden yazın .davulun sesi uzakdan hoş gelir kimse kimsenin hayatını bilemez herşeyde aldatmak vs .şeyler değil insana yorum yapmak için tanımak lazım . boş boş konuşarak olmaz. Ben sizi yargiliyormuyum yada atıp tutuyor muyum hayır neden çünkü sizi tanımıyorum .gunahinizi almak istemem. Evet herşeyi geçtim çünkü çok yoruldum .belkide diyorum ölüp gitsem en azidan cezamı cekerim bu yaşadıklarım en azından burda kalır ama işte olmuyor . ben sizin gibi kendimi ifade edemiyorum çünkü size göre cahilim belki bilgisiziim ama en azindan kötü yorum yapmıyorum o kadar yoruldum ki ağzımı açıp tek bir kelime bile söylemek istemiyorum beni yoran hayat ve hayatımdaki insanlar tamam yaptıklarım hata olabilir açtığım konular saçma olmuş olabilir ama en azindan diyorum belki beni anlayacak bir insan cikarda yardımcı olur .ama öyle birşey göremiyorum maalesef çünkü yargı her zmaan öncelikliymis ...Valla siz fake değilseniz konu sahibi hiç hiç fake değil
Kadın aldatılmış ama alelade bir şeymiş gibi bahsediyor, aldatıldığı için sadece kırgın ve tek derdi doğum gününün kutlanmaması
Diğer konu zaten ayrı bir hadise, kanlı ped fotoğrafı atmış koca foruma dan diye
Ne diyeyim Allah ıslah eylesin
Hehehhe öyledir...
Birde her seferinde karşıma çıkma cevap vermek zorunda değilim .
Yaw hehehe oyledir bayan çok bilmiş .
Kimsinki sana inanim birde kendimi önemli hissedip hissetmemem seni ilgilendirmez sonucda ağızda laf çok atan tutan çok
Türkiye'de fazlasıyla var zaten arkadaş hukukçu olabilir bizde insan sarafiyiz az çok anlıyoruz .
Kimseye laf carpitmiyorum etrafımda çok geziniyorusun rahatsız etme .yeter
Sizede hakkımı helal etmiyorum
Hakkima girip kötü yorumlar yapmaniz mesela .hor görmeniz küçük saçma görmeniz mesela.
Aaa bi anda melek olmaya karar vermissiniz, tebrikler. Diger tarzdan ekmek yiyemediniz kanimcaHerşey doğum günü değil yada kanlı ped değil eğer hakkımda bilgi sahibi olmak isterseniz özelden yazın .davulun sesi uzakdan hoş gelir kimse kimsenin hayatını bilemez herşeyde aldatmak vs .şeyler değil insana yorum yapmak için tanımak lazım . boş boş konuşarak olmaz. Ben sizi yargiliyormuyum yada atıp tutuyor muyum hayır neden çünkü sizi tanımıyorum .gunahinizi almak istemem. Evet herşeyi geçtim çünkü çok yoruldum .belkide diyorum ölüp gitsem en azidan cezamı cekerim bu yaşadıklarım en azından burda kalır ama işte olmuyor . ben sizin gibi kendimi ifade edemiyorum çünkü size göre cahilim belki bilgisiziim ama en azindan kötü yorum yapmıyorum o kadar yoruldum ki ağzımı açıp tek bir kelime bile söylemek istemiyorum beni yoran hayat ve hayatımdaki insanlar tamam yaptıklarım hata olabilir açtığım konular saçma olmuş olabilir ama en azindan diyorum belki beni anlayacak bir insan cikarda yardımcı olur .ama öyle birşey göremiyorum maalesef çünkü yargı her zmaan öncelikliymis ...
Doğru konusun işte sizin gibi insanlar anlamadikdan sonra boşuna konuşmaya değmez.Aaa bi anda melek olmaya karar vermissiniz, tebrikler. Diger tarzdan ekmek yiyemediniz kanimca
Benim anlayisim, kavrama yetenegim falan baya iyi ama sizin davranislarinizin sorumlulugunu almaniz icin ayni seyi soyleyemeyecegimDoğru konusun işte sizin gibi insanlar anlamadikdan sonra boşuna konuşmaya değmez.
Nur bence artık daha fazla uzatma. Her yazdığında tekrar tekrar konun gündeme geliyor. Güya konunun konuşulmasını istemiyorsun ama konuna kim yazdıysa başka konularda onlara saldırmaktan geri durmuyorsun. psikolojik sorunların varsa uzman desteği almanı tavsiye ederimHerşey doğum günü değil yada kanlı ped değil eğer hakkımda bilgi sahibi olmak isterseniz özelden yazın .davulun sesi uzakdan hoş gelir kimse kimsenin hayatını bilemez herşeyde aldatmak vs .şeyler değil insana yorum yapmak için tanımak lazım . boş boş konuşarak olmaz. Ben sizi yargiliyormuyum yada atıp tutuyor muyum hayır neden çünkü sizi tanımıyorum .gunahinizi almak istemem. Evet herşeyi geçtim çünkü çok yoruldum .belkide diyorum ölüp gitsem en azidan cezamı cekerim bu yaşadıklarım en azından burda kalır ama işte olmuyor . ben sizin gibi kendimi ifade edemiyorum çünkü size göre cahilim belki bilgisiziim ama en azindan kötü yorum yapmıyorum o kadar yoruldum ki ağzımı açıp tek bir kelime bile söylemek istemiyorum beni yoran hayat ve hayatımdaki insanlar tamam yaptıklarım hata olabilir açtığım konular saçma olmuş olabilir ama en azindan diyorum belki beni anlayacak bir insan cikarda yardımcı olur .ama öyle birşey göremiyorum maalesef çünkü yargı her zmaan öncelikliymis ...
Selam ben plajda ki gotu başı açık kadın, kötü yorum yapmıyorum derken bı daha düşün istersenHerşey doğum günü değil yada kanlı ped değil eğer hakkımda bilgi sahibi olmak isterseniz özelden yazın .davulun sesi uzakdan hoş gelir kimse kimsenin hayatını bilemez herşeyde aldatmak vs .şeyler değil insana yorum yapmak için tanımak lazım . boş boş konuşarak olmaz. Ben sizi yargiliyormuyum yada atıp tutuyor muyum hayır neden çünkü sizi tanımıyorum .gunahinizi almak istemem. Evet herşeyi geçtim çünkü çok yoruldum .belkide diyorum ölüp gitsem en azidan cezamı cekerim bu yaşadıklarım en azından burda kalır ama işte olmuyor . ben sizin gibi kendimi ifade edemiyorum çünkü size göre cahilim belki bilgisiziim ama en azindan kötü yorum yapmıyorum o kadar yoruldum ki ağzımı açıp tek bir kelime bile söylemek istemiyorum beni yoran hayat ve hayatımdaki insanlar tamam yaptıklarım hata olabilir açtığım konular saçma olmuş olabilir ama en azindan diyorum belki beni anlayacak bir insan cikarda yardımcı olur .ama öyle birşey göremiyorum maalesef çünkü yargı her zmaan öncelikliymis ...
Madem bu kadar önyargısız minnoş bir insansın niye konu sahibinin yazdığı hikayeye “heeee heeee kesin öyledir” diye atladın? Günah değil mi? Ne yaşadığını nerden biliyorsun? İyi kalpli melaikem söyle bakimHerşey doğum günü değil yada kanlı ped değil eğer hakkımda bilgi sahibi olmak isterseniz özelden yazın .davulun sesi uzakdan hoş gelir kimse kimsenin hayatını bilemez herşeyde aldatmak vs .şeyler değil insana yorum yapmak için tanımak lazım . boş boş konuşarak olmaz. Ben sizi yargiliyormuyum yada atıp tutuyor muyum hayır neden çünkü sizi tanımıyorum .gunahinizi almak istemem. Evet herşeyi geçtim çünkü çok yoruldum .belkide diyorum ölüp gitsem en azidan cezamı cekerim bu yaşadıklarım en azından burda kalır ama işte olmuyor . ben sizin gibi kendimi ifade edemiyorum çünkü size göre cahilim belki bilgisiziim ama en azindan kötü yorum yapmıyorum o kadar yoruldum ki ağzımı açıp tek bir kelime bile söylemek istemiyorum beni yoran hayat ve hayatımdaki insanlar tamam yaptıklarım hata olabilir açtığım konular saçma olmuş olabilir ama en azindan diyorum belki beni anlayacak bir insan cikarda yardımcı olur .ama öyle birşey göremiyorum maalesef çünkü yargı her zmaan öncelikliymis ...
keske bazi yorumlari okurken beynimi cikarabilseydim…hiic oylesineHerşey doğum günü değil yada kanlı ped değil eğer hakkımda bilgi sahibi olmak isterseniz özelden yazın .davulun sesi uzakdan hoş gelir kimse kimsenin hayatını bilemez herşeyde aldatmak vs .şeyler değil insana yorum yapmak için tanımak lazım . boş boş konuşarak olmaz. Ben sizi yargiliyormuyum yada atıp tutuyor muyum hayır neden çünkü sizi tanımıyorum .gunahinizi almak istemem. Evet herşeyi geçtim çünkü çok yoruldum .belkide diyorum ölüp gitsem en azidan cezamı cekerim bu yaşadıklarım en azından burda kalır ama işte olmuyor . ben sizin gibi kendimi ifade edemiyorum çünkü size göre cahilim belki bilgisiziim ama en azindan kötü yorum yapmıyorum o kadar yoruldum ki ağzımı açıp tek bir kelime bile söylemek istemiyorum beni yoran hayat ve hayatımdaki insanlar tamam yaptıklarım hata olabilir açtığım konular saçma olmuş olabilir ama en azindan diyorum belki beni anlayacak bir insan cikarda yardımcı olur .ama öyle birşey göremiyorum maalesef çünkü yargı her zmaan öncelikliymis ...
Hala vaktin var cikarabilirsin .beyinsiz beyinsiz gezersin.keske bazi yorumlari okurken beynimi cikarabilseydim…hiic oylesine
İyice okusayin anlardın yanlış ve hatalı olduğumu .Selam ben plajda ki gotu başı açık kadın, kötü yorum yapmıyorum derken bı daha düşün istersen
Etmeyince ne oluyorSizede hakkımı helal etmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?