Artik biri yardım etsin çok korkuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ablam türkiyede eski şehirde kocasıyla yaşıyor o beni kabul ediyor kavga cıkarsa gel diyor Ama ona yük olmam ona yakın bir yerlere taşınırım hiç çalşmadm ama iş bulurum

Ablam türkiyede eski şehirde kocasıyla yaşıyor o beni kabul ediyor kavga cıkarsa gel diyor Ama ona yük olmam ona yakın bir yerlere taşınırım hiç çalşmadm ama iş bulurum
Yani ilk zamanlar kendine bir düzen Kurana kadar tabi ki ablanda kalırsın, kardeşler böyle günler için var. Sonra kurarsın kendi düzenini 1+1 ev tutarsın kendine işin olur gücün olur. Korkmadan pusmadan yaşarsın. Vallahi düşününce bile bir huzur buluyor insan. Rabbim yardımcın olsun güzel kardesim

Cook tesekkur ederim Allah senden razı olsun

Cok haklısın tesekkur ederim

Annenlere gidin. Evlat mecbur alirlar. Kavga gurultuyü idare edip bir iş bulun ekoniminiz duzelince de tek yasarsiniz

Herşey doğum günü değil yada kanlı ped değil eğer hakkımda bilgi sahibi olmak isterseniz özelden yazın .davulun sesi uzakdan hoş gelir kimse kimsenin hayatını bilemez herşeyde aldatmak vs .şeyler değil insana yorum yapmak için tanımak lazım . boş boş konuşarak olmaz. Ben sizi yargiliyormuyum yada atıp tutuyor muyum hayır neden çünkü sizi tanımıyorum .gunahinizi almak istemem. Evet herşeyi geçtim çünkü çok yoruldum .belkide diyorum ölüp gitsem en azidan cezamı cekerim bu yaşadıklarım en azından burda kalır ama işte olmuyor . ben sizin gibi kendimi ifade edemiyorum çünkü size göre cahilim belki bilgisiziim ama en azindan kötü yorum yapmıyorum o kadar yoruldum ki ağzımı açıp tek bir kelime bile söylemek istemiyorum beni yoran hayat ve hayatımdaki insanlar tamam yaptıklarım hata olabilir açtığım konular saçma olmuş olabilir ama en azindan diyorum belki beni anlayacak bir insan cikarda yardımcı olur .ama öyle birşey göremiyorum maalesef çünkü yargı her zmaan öncelikliymis ...

Hehehhe öyledir...

Birde her seferinde karşıma çıkma cevap vermek zorunda değilim .

Yaw hehehe oyledir bayan çok bilmiş .

Kimsinki sana inanim birde kendimi önemli hissedip hissetmemem seni ilgilendirmez sonucda ağızda laf çok atan tutan çok

Türkiye'de fazlasıyla var zaten arkadaş hukukçu olabilir bizde insan sarafiyiz az çok anlıyoruz .

Kimseye laf carpitmiyorum etrafımda çok geziniyorusun rahatsız etme .yeter

Sizede hakkımı helal etmiyorum

Hakkima girip kötü yorumlar yapmaniz mesela .hor görmeniz küçük saçma görmeniz mesela.

Aaa bi anda melek olmaya karar vermissiniz, tebrikler. Diger tarzdan ekmek yiyemediniz kanimca

Forumun ortasına kanlı pedini atmayı geç, bir de bunun çok normal, doğru bir davranış olduğunu sana itiraz eden onlarca kadına karşı canhıraş savunup, asla kendini sorgulamayıp üzerine de "Kadın kadının düşmanı" yazdıktan sonra, lafı çekip çekiştirip bikini giyen kadınlara getirip öfke kusmazsın abi ya. Ne okudum ben az önce? Burada da devam ediyor, şaka gibi.

Son düzenleme:
Nur bence artık daha fazla uzatma. Her yazdığında tekrar tekrar konun gündeme geliyor. Güya konunun konuşulmasını istemiyorsun ama konuna kim yazdıysa başka konularda onlara saldırmaktan geri durmuyorsun. psikolojik sorunların varsa uzman desteği almanı tavsiye ederim

İşte kızlarımızın okuması bu yüzden bu kadar önemli. Keşke okuyup bir meslek edinseydiniz kendinize ve böyle bir durumla karşılaştığınızda hayatınızı yeniden kurabilecek gücünüz, özgüveniniz olsaydı.

Selam ben plajda ki gotu başı açık kadın, kötü yorum yapmıyorum derken bı daha düşün istersen

Madem bu kadar önyargısız minnoş bir insansın niye konu sahibinin yazdığı hikayeye “heeee heeee kesin öyledir” diye atladın? Günah değil mi? Ne yaşadığını nerden biliyorsun? İyi kalpli melaikem söyle bakim

keske bazi yorumlari okurken beynimi cikarabilseydim…hiic oylesine

Konu sahibi neden banlandı? Elin kahrını çekeceğinize, ailenizin kahrını çekin. Bağlayıcı hiçbir ortak noktanız yok, çocuğunuz da yok; çıkın ailenizin yanına gidin, kapıyı açmaıp sizi kovacak hâleeri yok, orası sizin de eviniz, çalışır ekonomik olarak katkı da yaparsanız çeneleri biraz olsun susar. Bu rezilliği bu devirde kendinize reva görmeyin, yazıktır; gençliğiniz gidiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…