Hehehhe öyledir...
Bu sonuca nerden nasil vardiniz?Bana fake geldi
Öyle paşa gonlumuz istedi.Hesap mi vereceğim.Ne bu sorgu sualBu sonuca nerden nasil vardiniz?
Kadin siginma evlerine siginabilirsiniz konu sahibi, polisten yardim isteyin
Kaynana boşanma davası açKocam çok korkak annesi ne derse o kayinvalidemgilde yaşıyoruz kocamın maaşını kayınvalidem alıyor ordan brn kendime birsey almaya kalksam kavqa cıkar ve kaynvalide bana kötü davranıyor o ne derse o olmalı annem gile bile gitsem ondan izin almaliyim bakkala bile yalnız gidemem çok boğuldum artık kocamı dolduruyor ay ev dağınık falan kocam da hemen beni dövüyor 4 yıldır çoçuk olmuyor ve çalışmıyorum mesleğimde yok mecbur evlendirildim artık gitmek istiyorum ama korkuyorum yalnız yaşamak cokmu zor annem gilfe beni kabul etmez beni rve almazlar alsalar bile hergün kavga ederler benimle akıl verinnnnnnn
Bir kadın bu olanları göz önünde bulundurmaz hayatını böyle devam ettirmez ve çok abartmışBu sonuca nerden nasil vardiniz?
AyricaMune konu bence bdv’lik
Birde her seferinde karşıma çıkma cevap vermek zorunda değilim .Bu sonuca nerden nasil vardiniz?
AyricaMune konu bence bdv’lik
Ben insanlarin nickine dikkat etmeden yazarim cogunlukla, sana daha onceden herhangi bir konuda cevap verdiysem bunu aklimda tutup yeni konuda seni takip edecek kadar issiz degilim cok sukurBirde her seferinde karşıma çıkma cevap vermek zorunda değilim .
Yaw hehehe oyledir bayan çok bilmiş .Ben insanlarin nickine dikkat etmeden yazarim cogunlukla, sana daha onceden herhangi bir konuda cevap verdiysem bunu aklimda tutup yeni konuda seni takip edecek kadar issiz degilim cok sukurdenk gelmis ozetle
Valla isterdigine inanabilirsin. İster seni takip ettigimi dusunup kendini onemli hisset ya da benim dedigime inan. Tamamen senin probleminYaw hehehe oyledir bayan çok bilmiş .
Çocuk yapmaya çalışmaktan vazgeçerek başlayabilirsiniz.Kocam çok korkak annesi ne derse o kayinvalidemgilde yaşıyoruz kocamın maaşını kayınvalidem alıyor ordan brn kendime birsey almaya kalksam kavqa cıkar ve kaynvalide bana kötü davranıyor o ne derse o olmalı annem gile bile gitsem ondan izin almaliyim bakkala bile yalnız gidemem çok boğuldum artık kocamı dolduruyor ay ev dağınık falan kocam da hemen beni dövüyor 4 yıldır çoçuk olmuyor ve çalışmıyorum mesleğimde yok mecbur evlendirildim artık gitmek istiyorum ama korkuyorum yalnız yaşamak cokmu zor annem gilfe beni kabul etmez beni rve almazlar alsalar bile hergün kavga ederler benimle akıl verinnnnnnn
Türkiye'de hiç böyle kadınlar yok değil mi?Ayrıca arkadaş hukukçu,bizden daha çok karşilasiyordur böyle olaylarla.Birakalim da o konuşsun.Bir kadın bu olanları göz önünde bulundurmaz hayatını böyle devam ettirmez ve çok abartmış
Yardim isteyen birine direkt fake diyip sonra da bana laf carpiyor ben anlamadim derdi uzum mu yemek bagciyi mi dovmekTürkiye'de hiç böyle kadınlar yok değil mi?Ayrıca arkadaş hukukçu,bizden daha çok karşilasiyordur böyle olaylarla.Birakalim da o konuşsun.
Aman boşverin ya,bu forumda herkes herşeyi çok iyi biliyor zaten.Sanki hiç olmuyor böyle olaylar bu ülkede.Yardim isteyen birine direkt fake diyip sonra da bana laf carpiyor ben anlamadim derdi uzum mu yemek bagciyi mi dovmek
Kimsinki sana inanim birde kendimi önemli hissedip hissetmemem seni ilgilendirmez sonucda ağızda laf çok atan tutan çokValla isterdigine inanabilirsin. İster seni takip ettigimi dusunup kendini onemli hisset ya da benim dedigime inan. Tamamen senin problemin
Türkiye'de fazlasıyla var zaten arkadaş hukukçu olabilir bizde insan sarafiyiz az çok anlıyoruz .Türkiye'de hiç böyle kadınlar yok değil mi?Ayrıca arkadaş hukukçu,bizden daha çok karşilasiyordur böyle olaylarla.Birakalim da o konuşsun.
Kimseye laf carpitmiyorum etrafımda çok geziniyorusun rahatsız etme .yeterYardim isteyen birine direkt fake diyip sonra da bana laf carpiyor ben anlamadim derdi uzum mu yemek bagciyi mi dovmek
Bakın bunu güzel bir üslupla kimseyi kırmadan dile getirebilirsiniz,ama böyle bir üslup hiç hoş değil.Kaldı ki bu tür konularda bir hukukçu bizden daha çok bilgi ve edilinime sahiptir.Türkiye'de fazlasıyla var zaten arkadaş hukukçu olabilir bizde insan sarafiyiz az çok anlıyoruz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?