Artik biri yardım etsin çok korkuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynı fikirde olmaktan bahsetmiyorum. Ama kadınların bu durumu yaşayacak kadar abartı olunduğundan bahsedilmiş ki bu yorumu onu söyleyene yaptım. Abartı olan bir şey yok çünkü yaşanılıyor kaç kez şahit oldum. Yok yaşanmaz bu kadarda olmaz demek çok yanlış. Asla bilemezsiniz ne yaşanıldığını onun yerine koyun kendinizi sadece fikir istemiş iyice moralini bozmaya ne hakkınız var? Kadının düşmanı kadın lafı anlamını hiçbir zaman yitirmez çünkü bu acı bir gerçek.

Çok gereksiz duyar kasıyosunuz şu an ya.
Hayatta bilmediğimiz,yok artık diyeceğimiz neler neler oluyo. Bunu kimsenin inkar ettiği yok zaten. Sadece bu konu bana sahteymiş hissiyatı uyandırdı. Kusura bakmayın yani hanımefendi bu şekilde düşündüğüm için. Düşünürken birilerine danışmam gerektiğini bilmiyodum.

Hanımlar defalarca belirtmemize rağmen konulara fake yazıyor ama şüphelendiğiniz konu ve üyeler için şikayet et butonuna basmıyorsunuz, lütfen rica ediyorum fake mi değil mi şikayet edin de yöneticiler karar versin, siz topiğe fake yazınca üye ve konu gerçek de olsa insanlar fake sanıp ona göre yazıyor.

Kaldı ki üyenin anlattıklarının gerçek olma ihtimali daha ağır basıyor, diğer konuları biraz fikir verecektir:

Aileniz arkanızda değilse , kadın sığınma evine gideceksiniz. Gidin bir karakola size yardımcı olurlar zaten. Sizi baya sindirmişler ama bu şekilde yaşamak zorunda değilsiniz. Çocuğunuzun olmaması da avantaj, en azından boşanınca yüz yüze gelmek zorunda kalmazsınız.

Bir kadın bu olanları göz önünde bulundurmaz hayatını böyle devam ettirmez ve çok abartmış
Sen aldatılmana rağmen Allah affedeni sever ayrılmam diyorsun ya demek ki devam ettirilebiliyormuş ablasının gülü başkasında görünce abartı geliyo galiba

Valla siz fake değilseniz konu sahibi hiç hiç fake değil

Kadın aldatılmış ama alelade bir şeymiş gibi bahsediyor, aldatıldığı için sadece kırgın ve tek derdi doğum gününün kutlanmaması

Diğer konu zaten ayrı bir hadise, kanlı ped fotoğrafı atmış koca foruma dan diye

Ne diyeyim Allah ıslah eylesin

Gayet normal bir soru sormuş asıl ne bu saldırganlık ?
Belki sizin şöyle bir durumu var konu sahibinin o nedenle fake olduğunu düşünüyoruz demenizi bekledi.
Konu fake dedim.Ne hakaret ne aşağılama vardi yazdığımda.Fikir sadece.Fikrimi yazdığım yere anında evet sorgular gibi yorum beni rahatsız ediyor .Kaç yaşında insanım nereye ne yazacağımı bilirim .Sorgu suali de ahirette istiyorum burda degil

Düşüncenize saygı duyuyorum umarım siz de buradaki insanlara sorgu sual yapmıyorsunuzdur :)

Cok tesekkur edürim ne kadar korksamda bu gun konusacağım hiçkimse destek olmasın ben kendime destek olurum annem babam üsteme gelselerde onları dinlemicem çıkıp gidicem

Yemin ederim yaşadıklarım doğru kac kez paylasmısdım bu konuyu burda yeniyim paylasdim ama yanitlayan olmamisdi sadece konusmaya ihtiyacm vardı annem babam beni çok korkak büyüttü evden yalnız çıkmaya izin vermediler o yüzden böyleyim kendime güvenemiyorum yalnız yaşamaktan korkuyorum amma kaynvalideme ve kocamada boyun eymek istemiyorum

Yardim isteyen birine direkt fake diyip sonra da bana laf carpiyor ben anlamadim derdi uzum mu yemek bagciyi mi dovmek
Fake deyilim cok korkak ozguvensiz buyutuldum yalnız hicbiryere gitmeme izin vermediler evlendim ve şimdi kayinvalideme kocama boyun eymek istemyorum

Çocuğun yok, seni bağlayan hicbirsey yok. Çok o evden, bunları çekmek zorunda değilsin. Tek başına hayata atılmak daha kolay. Git karakola, yerleştirdiler seni kadın sığınma evine. Bir işe girip hayatını düzene sokarsın. Olmayacak diye bir şey yok, o baskı altında yaşamaktan kat kat daha iyidir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…