- 23 Temmuz 2014
- 6.473
- 17.716
- 448
Aynı fikirde olmaktan bahsetmiyorum. Ama kadınların bu durumu yaşayacak kadar abartı olunduğundan bahsedilmiş ki bu yorumu onu söyleyene yaptım. Abartı olan bir şey yok çünkü yaşanılıyor kaç kez şahit oldum. Yok yaşanmaz bu kadarda olmaz demek çok yanlış. Asla bilemezsiniz ne yaşanıldığını onun yerine koyun kendinizi sadece fikir istemiş iyice moralini bozmaya ne hakkınız var? Kadının düşmanı kadın lafı anlamını hiçbir zaman yitirmez çünkü bu acı bir gerçek.Ya ahaha
Her yere iliştirmeyin şu "kadının düşmanı yine kadın" lafını ya. Cidden şu lafın anlamı yitirdi sayenizde. Alakalı alakasız her yere iliştire iliştire.
Ben kadına zorbalık mı yapmışım? Otur kocanı çek mi demişim? Sadece konu fazla zorlama geldi bana bunu belirttim. Burada o kadar çok fake konu açılıyor ki ister istemez şüpheyle yaklaşıyorum artık ve bu konuda yazan şeylerde bana zorlama geldiği için fake olduğunu düşündüğümü yazdım. Fikir belirtmekte mi suç oldu? Asıl zorbalık sizin yaptığınız şu an. Fikir belirtirken size soracak değilim. Ve herkes sizinle aynı fikirde olmak zorunda da değil.
Çok gereksiz duyar kasıyosunuz şu an ya.Aynı fikirde olmaktan bahsetmiyorum. Ama kadınların bu durumu yaşayacak kadar abartı olunduğundan bahsedilmiş ki bu yorumu onu söyleyene yaptım. Abartı olan bir şey yok çünkü yaşanılıyor kaç kez şahit oldum. Yok yaşanmaz bu kadarda olmaz demek çok yanlış. Asla bilemezsiniz ne yaşanıldığını onun yerine koyun kendinizi sadece fikir istemiş iyice moralini bozmaya ne hakkınız var? Kadının düşmanı kadın lafı anlamını hiçbir zaman yitirmez çünkü bu acı bir gerçek.
Gayet normal bir soru sormuş asıl ne bu saldırganlık ?Öyle paşa gonlumuz istedi.Hesap mi vereceğim.Ne bu sorgu sual
Vermeseydiniz o zaman keşke :)Birde her seferinde karşıma çıkma cevap vermek zorunda değilim .
Abla muayyen döneminde galiba.Yahu ben agzimi acip bir sey demedim, ben hatirlamadim bile sizi. Siz iyi misiniz?
Sen aldatılmana rağmen Allah affedeni sever ayrılmam diyorsun ya demek ki devam ettirilebiliyormuş ablasının gülüBir kadın bu olanları göz önünde bulundurmaz hayatını böyle devam ettirmez ve çok abartmış
Evet doğum gunume 8 gün var .ve hiç hevesim yok eşimle 2.50 yıl bitti nerdeyse evliyiz .hep doğum günüm gelmeden söylerdim hatirlatirdim ama bu sefer söylemek içimden gelmiyor çünkü çok kırgınım . Kirginim çünkü beni aldattı . yaptıklarıni düşündükçe üzülüyorum , kırılıyorum ,bunaliyorum . hoş önceki doğum gunlerimde bile birşeyler görmedim .gorsemde ben üzüldüğüm için gidip hediye alırdı geçen yıl zaten doğum gunumden bir gün geçmişti kutlamisti .benim derdim hediye pasta faln değil sadece iki güzel cümle ve değerli hissedilmek ama son olanlardan sonra her şeyi gözümde kararttm .benim kızımdan başka kimsem yok şu dünyada .bende sevilmek sevmek istiyor. Dumm .ama sadece dilde .ben severim ama son nokta konulduğu zaman herşey biter bende .bazen düşünüyorum aldatildigim sıraları da ne kadar safmisim salakmisim .ve belkide hala salagim . bilmiyorum ya bugün de böyle saçmalm dedim kusura bakmayın kizlar iç dökmek iyi geliyor bazen . hayırlı geceler.
Bu ne akıntısı sizce ne olabilir.( Resimli rica ediyorum kızmayın)
Duphaston kullandıktan 5gun sonra azar azar lekelenme geldi .ama kahverengiyle kırmızı normalde adetim yoğun olurdu ve ağrılarım olurdu. Ama şuan böyle bir lekeler ve ağrım yok arada sırada sırtıma ve karnıma kiramp giriyor sizce ne olabilir .gebelik değil diye düşünüyorum.
Konu fake dedim.Ne hakaret ne aşağılama vardi yazdığımda.Fikir sadece.Fikrimi yazdığım yere anında evet sorgular gibi yorum beni rahatsız ediyor .Kaç yaşında insanım nereye ne yazacağımı bilirim .Sorgu suali de ahirette istiyorum burda degilGayet normal bir soru sormuş asıl ne bu saldırganlık ?
Belki sizin şöyle bir durumu var konu sahibinin o nedenle fake olduğunu düşünüyoruz demenizi bekledi.
Kaç yaşında insanım nereye ne yazacağımı bilirim
Eyvah kahroldumbilmiyormuşsunuz demek ki. kurallara göre konuya "fake yazmak" yasak onun yerine şüphe ediyorsanız yönetime bildirim yapmanız gerekiyor
Düşüncenize saygı duyuyorum umarım siz de buradaki insanlara sorgu sual yapmıyorsunuzdur :)Konu fake dedim.Ne hakaret ne aşağılama vardi yazdığımda.Fikir sadece.Fikrimi yazdığım yere anında evet sorgular gibi yorum beni rahatsız ediyor .Kaç yaşında insanım nereye ne yazacağımı bilirim .Sorgu suali de ahirette istiyorum burda degil
yok canım kahrolmanıza gerek yok, öğrendiniz birdaha yapmazsınız artıkEyvah kahroldum
Cok tesekkur edürim ne kadar korksamda bu gun konusacağım hiçkimse destek olmasın ben kendime destek olurum annem babam üsteme gelselerde onları dinlemicem çıkıp gidicemKocanı kabul et diyen zihniyet benim cahil akrabalarımla aynı yaşta aynı zihniyette işte erkeklere kendini ezdiren ve bunu normalleştirenler maalesef. Ayrıca şiddet geçiyor konunun içinde kendileri kabul etsin sıkıyorsa. Ne biçim insanlar var ya. Bu yüzden zaten kadınlarımızın hiç değeri yok. Tabi ki kararı verecek olan sensin ama yinede erken karar verirsen geleceğin için daha sağlıklı olur çünkü hem psikolojik hem fiziksel bir şiddet var. Zaten evliliğe aileler dahil oldu mu maalesef genellikl kötü sonuçlanıyor.
Yemin ederim yaşadıklarım doğru kac kez paylasmısdım bu konuyu burda yeniyim paylasdim ama yanitlayan olmamisdi sadece konusmaya ihtiyacm vardı annem babam beni çok korkak büyüttü evden yalnız çıkmaya izin vermediler o yüzden böyleyim kendime güvenemiyorum yalnız yaşamaktan korkuyorum amma kaynvalideme ve kocamada boyun eymek istemiyorumÇok gereksiz duyar kasıyosunuz şu an ya.
Hayatta bilmediğimiz,yok artık diyeceğimiz neler neler oluyo. Bunu kimsenin inkar ettiği yok zaten. Sadece bu konu bana sahteymiş hissiyatı uyandırdı. Kusura bakmayın yani hanımefendi bu şekilde düşündüğüm için. Düşünürken birilerine danışmam gerektiğini bilmiyodum.
Fake deyilim cok korkak ozguvensiz buyutuldum yalnız hicbiryere gitmeme izin vermediler evlendim ve şimdi kayinvalideme kocama boyun eymek istemyorumYardim isteyen birine direkt fake diyip sonra da bana laf carpiyor ben anlamadim derdi uzum mu yemek bagciyi mi dovmek
Ben zaten inandim yazdiginiza, kadin siginma evine gidin dedim ilk mesajimdaFake deyilim cok korkak ozguvensiz buyutuldum yalnız hicbiryere gitmeme izin vermediler evlendim ve şimdi kayinvalideme kocama boyun eymek istemyorum
Kan ped neYaaaa ahahahaha bastan soylesenizetamam her sey yerine oturdu simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?