- 24 Nisan 2019
- 173
- 64
- 13
- Konu Sahibi Cimcimem33
Esim surekli aldatiyor ben evladim icin kaldikca o yuz buluyor. Bu sefer kotu yakalandı bitti artık yarin babamın evine dönüyorum...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esim surekli aldatiyor ben evladim icin kaldikca o yuz buluyor. Bu sefer kotu yakalandı bitti artık yarin babamın evine dönüyorum...![]()
Tesekkur ederim umarim gecip gidecek oglumla daha guzel gunler gorecegiz insAllahÇok geçmiş olsun. Sürekli yapılan bir şeyse daha da trajik oluyor bu durum. Siz doğru kararı vermişsiniz zaten. Fikir verilecek bir durum yok ortada. Sadece ben haklıyım, doğru karar veriyorum, mantığımı kullanıcam diye telkinde bulunursanız çektiğiniz sıkıntılar zamanla silinecektir. Hemen hiçbir şey düzelmiyor fakat bitmez denilen her acı da bir şekilde azalıyor..![]()
Babasız kalmasın dedikce oglum annesiz kalacak. Bana daha cok ihtiyaci varCocuk o veya bu sekilde buyuyo zaten. Babasiz kalmasin kafasini hic sevmiyorum.
Babasız kalmasın dedikce oglum annesiz kalacak. Bana daha cok ihtiyaci var![]()
O karakterde bende fazlasiyla var umarim oglum icin en iyisini yapiyorumdurAynen oyle saglam karakterli bi anne 10 babaya bedel.
evet hemde kafayi yiyen teli beni yalnislikla aradi ve sex yapiyolardi herseyi duydum buna ragmen kurana el basti bende dondum donmez olaydimNasıl yani daha öncede mi aldatmıştı![]()
İnşallah içinizi rahatlatmaya çalışın. Bir konuyu ne kadar düşünürsek kafamızda o kadar büyüyor veya ne kadar düşünmemeye çalışırsak daha çok düşünüyoruz. Bu yüzden kafanızı dağıtın tavsiyem. Bir şeyler okuyun, izleyin. Aklınıza da hep kötü şeyleri getirin, vicdan yapmayın.Tesekkur ederim umarim gecip gidecek oglumla daha guzel gunler gorecegiz insAllah![]()
Artik kararimi verdim ondan adam olmaz.. dunyanin kavgasini ettik ve yarin gidecegimi biliyo, suan yan odada fosur fosur uyuyo hayvannİnşallah içinizi rahatlatmaya çalışın. Bir konuyu ne kadar düşünürsek kafamızda o kadar büyüyor veya ne kadar düşünmemeye çalışırsak daha çok düşünüyoruz. Bu yüzden kafanızı dağıtın tavsiyem. Bir şeyler okuyun, izleyin. Aklınıza da hep kötü şeyleri getirin, vicdan yapmayın.
Belki de kadın duyun diye eşinizden gizli aradı sizi. O sesleri duyup o adamla aynı evde nefes nasıl alınırEvet
evet hemde kafayi yiyen teli beni yalnislikla aradi ve sex yapiyolardi herseyi duydum buna ragmen kurana el basti bende dondum donmez olaydim