Artık bitti buraya kadarmış....

Cimcimem33

Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2019
173
64
13
Esim surekli aldatiyor ben evladim icin kaldikca o yuz buluyor. Bu sefer kotu yakalandı bitti artık yarin babamın evine dönüyorum...😔

Çok geçmiş olsun. Sürekli yapılan bir şeyse daha da trajik oluyor bu durum. Siz doğru kararı vermişsiniz zaten. Fikir verilecek bir durum yok ortada. Sadece ben haklıyım, doğru karar veriyorum, mantığımı kullanıcam diye telkinde bulunursanız çektiğiniz sıkıntılar zamanla silinecektir. Hemen hiçbir şey düzelmiyor fakat bitmez denilen her acı da bir şekilde azalıyor.. 🙏

Çok geçmiş olsun. Sürekli yapılan bir şeyse daha da trajik oluyor bu durum. Siz doğru kararı vermişsiniz zaten. Fikir verilecek bir durum yok ortada. Sadece ben haklıyım, doğru karar veriyorum, mantığımı kullanıcam diye telkinde bulunursanız çektiğiniz sıkıntılar zamanla silinecektir. Hemen hiçbir şey düzelmiyor fakat bitmez denilen her acı da bir şekilde azalıyor.. 🙏
Tesekkur ederim umarim gecip gidecek oglumla daha guzel gunler gorecegiz insAllah 🙏

Tesekkur ederim umarim gecip gidecek oglumla daha guzel gunler gorecegiz insAllah 🙏
İnşallah içinizi rahatlatmaya çalışın. Bir konuyu ne kadar düşünürsek kafamızda o kadar büyüyor veya ne kadar düşünmemeye çalışırsak daha çok düşünüyoruz. Bu yüzden kafanızı dağıtın tavsiyem. Bir şeyler okuyun, izleyin. Aklınıza da hep kötü şeyleri getirin, vicdan yapmayın.

İnşallah içinizi rahatlatmaya çalışın. Bir konuyu ne kadar düşünürsek kafamızda o kadar büyüyor veya ne kadar düşünmemeye çalışırsak daha çok düşünüyoruz. Bu yüzden kafanızı dağıtın tavsiyem. Bir şeyler okuyun, izleyin. Aklınıza da hep kötü şeyleri getirin, vicdan yapmayın.
Artik kararimi verdim ondan adam olmaz.. dunyanin kavgasini ettik ve yarin gidecegimi biliyo, suan yan odada fosur fosur uyuyo hayvann 😡

Eski mesajlarınızı okudum samimiyetle soruyorum neden kendinize hu eziyeti yapıyorsunuz? Şimdide donceksiniz bu sonsuza kadar böyle sürecek gidecek. Birgün hastalık kapmayı mi bekliyorsunuz ? Birde tekrar hamile kalmaya çalışıyorsunuz anladigim kadariyla neden yani neden ? Yeni bir bebek sizi mutlu aile yapmaz. Mutsuz aileye yeni bir üye katar sadece . İşiniz eğitiminiz yaşınız ne durumda? Aileniz destek mi size ?

Çocuğunuzu tek başınıza yetiştirmek belkide hep sıkıntıların olduğu bir ailede yetiştirmekten çok çok daha iyi olacaktır. Şimdi zor ama zamanla siz de çok daha iyi olup evladınızla birbirize tutunacaksınız. Evli değilim ama yazınızı görünce üzüldüm cevaplamak istedim. Allah yardımcınız olsun 🙏

İyi avukat bul para durumun yoksa adliye baro dan talep et altın para ne varsa al evden iyi de bi nafaka talep edersin çocunla rahat edersn çekme bu rezili aldatacak seni sn onun donlarını yıkıcan ütü edecen tiril tiril et adamı başkasına gitsin

Back
X