- Konu Sahibi Cimcimem33
Ve sen bu adamdan ikinci çocuğu yapmak istiyormuşsun? Şaka mısın kuzum sen?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ailem arkamda hatta o sahisin ailesi bile arkamda vicdani olan zaten beni anliyo belli oluyoo zaten herkes arkamda yok artik geri donus yokEski mesajlarınızı okudum samimiyetle soruyorum neden kendinize hu eziyeti yapıyorsunuz? Şimdide donceksiniz bu sonsuza kadar böyle sürecek gidecek. Birgün hastalık kapmayı mi bekliyorsunuz ? Birde tekrar hamile kalmaya çalışıyorsunuz anladigim kadariyla neden yani neden ? Yeni bir bebek sizi mutlu aile yapmaz. Mutsuz aileye yeni bir üye katar sadece . İşiniz eğitiminiz yaşınız ne durumda? Aileniz destek mi size ?
Hayir bu cocuk mevzusu aldattigini ogrenmeden onceydiVe sen bu adamdan ikinci çocuğu yapmak istiyormuşsun? Şaka mısın kuzum sen?
Bitti artik ona cektireceklerim var artik suan annem gildeyimİyi avukat bul para durumun yoksa adliye baro dan talep et altın para ne varsa al evden iyi de bi nafaka talep edersin çocunla rahat edersn çekme bu rezili aldatacak seni sn onun donlarını yıkıcan ütü edecen tiril tiril et adamı başkasına gitsin
Annen Kanatlarının altında rahatsın şimdi ilk işin iyi bir avukat dava ne hemen aç o adryn kalbi anne kalptir araya birileri girer annen yumuşayıp seni ikna etmeye çalışacaktır kanma Annen istediğinden değil kandırıldı için sana yaklaşacaktır sen anneni tekrar ikna edersin geri adım sakın atma zinnet eşyanın paranı eşyalarını aldınmı sen evden çıkınca arkanda her şeye konabilirler unutma seni o taraftan sevenler bile sana düşman olacak aleyhine şahitlik bir de edebilirlerBitti artik ona cektireceklerim var artik suan annem gildeyim
Çocuğunuzu tek başınıza yetiştirmek belkide hep sıkıntıların olduğu bir ailede yetiştirmekten çok çok daha iyi olacaktır. Şimdi zor ama zamanla siz de çok daha iyi olup evladınızla birbirize tutunacaksınız. Evli değilim ama yazınızı görünce üzüldüm cevaplamak istedim. Allah yardımcınız olsun![]()
Gitmesem el kaldiriyor kovuyor nasil kalabilirdimEvı terk etme kocayı gonder. Mahkemede evı terk etmeye ıyı bakıkmıyor dıye bılıyorum
Ne var ne yoksa aldim biliyorum bunun farknidayim herkes bana sirtini donecekAnnen Kanatlarının altında rahatsın şimdi ilk işin iyi bir avukat dava ne hemen aç o adryn kalbi anne kalptir araya birileri girer annen yumuşayıp seni ikna etmeye çalışacaktır kanma Annen istediğinden değil kandırıldı için sana yaklaşacaktır sen anneni tekrar ikna edersin geri adım sakın atma zinnet eşyanın paranı eşyalarını aldınmı sen evden çıkınca arkanda her şeye konabilirler unutma seni o taraftan sevenler bile sana düşman olacak aleyhine şahitlik bir de edebilirler
Ben boşanırken evden ayrılmadan önce hiçbir şey almamıştım benim bütün zinnet param açılmamış çamaşır kutularıma kadar her şeyimi kaynanam almıştı annem bi süre sonra boşanmak zor dul kalmak zor ağladı öbür tarafı çağırdı beni ikna etmeye geldiler ama ben affetmedim şimdi ikinci evlilim mutluyumNe var ne yoksa aldim biliyorum bunun farknidayim herkes bana sirtini donecek
Hakkınız da hayırlısı olsun. Emin olun evladıniz da büyüdüğünde o hayatı çekmenizi istemezdi. Evladıniz için yapacağınız en önemli şey dimdik ayakta olup kendi değerinizi bilmek . Herşey gönlünüzce olsun insallahEsim surekli aldatiyor ben evladim icin kaldikca o yuz buluyor. Bu sefer kotu yakalandı bitti artık yarin babamın evine dönüyorum...![]()
Cok tesekkur edrim Rabbim sizined ne sıkıntınız varsa gidersin insAllahOh senin adına inan rahatladım Maddiyatını birikim yap sakın harcama ilerleyen zamanlarda çok lazım olacak sen evladına sarıl kimseyi takma kendi hayatını kur sana Biri bişe derse bana bunu yapan onuncu da olsa Boşarım de takma güçlü ol sana dua ediyorum
Iyi yapmissin insAllah hep mutlu olursnuzBen boşanırken evden ayrılmadan önce hiçbir şey almamıştım benim bütün zinnet param açılmamış çamaşır kutularıma kadar her şeyimi kaynanam almıştı annem bi süre sonra boşanmak zor dul kalmak zor ağladı öbür tarafı çağırdı beni ikna etmeye geldiler ama ben affetmedim şimdi ikinci evlilim mutluyum
Cok tesekkur edrim dilerim Allahtan sizinde hresey gonlunuzce olurHakkınız da hayırlısı olsun. Emin olun evladıniz da büyüdüğünde o hayatı çekmenizi istemezdi. Evladıniz için yapacağınız en önemli şey dimdik ayakta olup kendi değerinizi bilmek . Herşey gönlünüzce olsun insallah
Ailem arkamda sen bilirsin diyolarRahat ol öyle güçlü görün ki şaşırsn başın dik olsun hep annen bu duruma ailen ne diyor
Amin insAllah tesekkur ederim ❤Allah yardım etsin inşallah güzel bir hayat olur artık sizin için