artık bitti

E bence annen gayet güzel ve dogru konusmus. Demek 100 gr altin 10 bilezik didimizin didisina kadar bohca isteriz deseydi iyi olacakti..bende nisanlin seni yulari altina almaya calismis ailenden koparmaya calismis

Aileniz gayet mantıkli kadin illa su olacak diye de diretmemis sevgiliniz bahane bulmus

Ben annenizde haksız bir durum göremedim.Hatta onları,ekonomilerini düşünüp surekli gel git yapmasınlar demiş.Yemege alalım karşılıklı görüşelim demiş.Bısey isteyemem ayıp demış.E daha ne desin.Liste vereydi ellerine şunu bunu istiyoruz diye kıymete binecekti heralde.Sana gercekten deger verseydi ne yapar eder kendini ısındırırdı ailene.Bunun sonu evlenince aileni sevmiyorum anneni istemiyorum gidip gelmesin diyecekti.Bence kurtulduğuna şükret.Ailene ve sana değer veren biriyle ol.Oda ailesini hiçe sayan bi kukla bulsun kendine.Hadsiz.Sinir oldum.

Canım senmi ayrılır sın biz mi ayıralım

İstemeye gelmediler mi?

Anneniz haklı kadın daha tanımadığı insanlarla telefonda ne konusacak.

Aileler birbirini tanımıyor bile niye öyle pat diye nişan işine girişiyorsunuz önce onlar sizin ailenizle tanışmaya gelir sonra siz onlara gidersiniz zamana yayarak yaşadıkları ortama bakarsanız onlar sizin ortama bakar 3.seferde isteme olur yüzükler takılır.

Bizim aileler birbirine uzak o yüzden annem çok işin adabı budur diye yanaşmadı bu insanlar nişan kına nikah için 3 kere gelcekler. Nişana yakın sürede gelirler alırım evime ağırlarım orada tanışır kaynaşırız diye düşünmüştü. Kimseyi iyice zor duruma düşürmeyelim yakın yer değil demişti.

Bazı arkadaşlarım diyolarki çocuk dolmuş haklı demiyoruz ama bu işlerin bu raddeye gelmesinde senin annenin de payı var, telefonda konuşabilirdi nasılsınız biz de böyledir kız tarafı olarak şu şudur diyebilirdi.

Ayrıl, hayır gelmez ...

Bunlar telefonda konuşulacak şeyler değil ki anneniz haklı imiş bir de kadıncağızı hatalı bulmuşsunuz resmen sizi manipüle etmiş manyak adam ayrıldığınıza şükredin

Annen dünyanın en haklı insanı.

Gelsinler incileri mi dökülecek tanımadığım etmediğim bir aile pat diye gelecek hadi biz nişan yapıyoruz diyecekler oluru önce ailelerin tanışması benim yazdığım gibi önce onlar size sonra siz onlara en sonunda da isteme nişan tamam her yere artık uçak var 2 saatte gelinir gidilir.

Çocuk haklı diyen arkadaşlarında bu işin yolunu yordamanı bilmeyen insanlar sanırım.

Gerçekten illa istek bildirmek için değil ama bir merhaba nasılsınız denebilirdi.Bu kadar gelince konuşuruz diye diretmek bana göre de olmamış kimse kusura bakmasın.

Hem onlar tanışmaya gelmek istemişler varsın ekonomiyi onlar düşünsün.
Bir de ben hiç tanışmadığım insanlarla kızımın hemen nişanlanmasına hoş bakmazdım.En azından ilk geldiklerinde tartar biçer olumlu olumsuz görüş bildirebilirdi annen.Hop tanıştık hadi hop nişan yapalım mantıklı mı cidden, anneyi haklı bulanlara soruyorum.

Beni ailesi biliyor biz tanıştık yüz yüze geldik ara ara telefonda da konuştuk benim ailemle de kendisi tanışmıştı yüz yüze gelmişlerdi. Annemin bu fikrini onlara söylediğimde Allah razı olsun bizi düşünmüş çok teşekkür ettiğimizi söyle evet doğru diyor demişlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…