• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artik bizde covidliyiz

Dert bende derman sende

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
2.203
5.079
158
5 aydır esimin iş yeri kapalıydı 1 hafta önce açıldı ve covide yakalandı. Yani işyerinin acilmasina sevinemeden hastalığı kaptı. Muhtemelen yine kapanır calisanlarin yaridan fazlası pozitif.
Benden de test aldılar sonuç henüz çıkmadı ama büyük bir ihtimal pozitifim. Her yerim ağrıyor hele başım.
Evde bebek var. Küçük çocuk var. Şimdiden tükendim. Ev işi çocuk hastalik....
Allah can sağlığı versin. Sadece paylaşmak istedim. Içim dar aldı. Daha geçen gün hangi fondoteni alayım diye düşünürken şimdi ne olacagiz diye düşünüyorum.
Insanin kendine yapabileceği en iyi yatırım sağlığına yaptığı yatirimmis onu anladım.
Hepinize sağlıklı günler 😔

5 aydır esimin iş yeri kapalıydı 1 hafta önce açıldı ve covide yakalandı. Yani işyerinin acilmasina sevinemeden hastalığı kaptı. Muhtemelen yine kapanır calisanlarin yaridan fazlası pozitif.
Benden de test aldılar sonuç henüz çıkmadı ama büyük bir ihtimal pozitifim. Her yerim ağrıyor hele başım.
Allah can sağlığı versin. Sadece paylaşmak istedim. Içim dar aldı. Daha geçen gün hangi fondoteni alayım diye düşünürken şimdi ne olacagiz diye düşünüyorum.
Insanin kendine yapabileceği en iyi yatırım sağlığına yaptığı yatirimmis onu anladım.
Geçmiş olsun Allah şifa versin

Geçmiş olsun öncelikle dikkat edin dinlenin ve ıyi beslenin. Tez vakitte geçer inşalalh çevremizde herkes oldu ve çok şükür atlattılar. Sizde karamsar olmayın moralinizi yüksek tutun☘🙏

Bir şey olmayacak merak etme. Korkma ve aklına olumsuz şeyler getirme. İnşallah bir an önce atlatırsınız. Geçmiş olsun
Ya öyle ama. Evde küçük çocuk olunca o kadar zor ki. Babasının odasını ayırdık. Gidip kapinin onun de ağlıyor.yemek yap çocukla ilgilen ekstra ev temizliği.
Tabi bendeki en büyük sıkıntı eklem ve kas ağrısı halsizlik. Bu kadar kosturmacaya enerjim yok.

Geçmiş olsun öncelikle dikkat edin dinlenin ve ıyi beslenin. Tez vakitte geçer inşalalh çevremizde herkes oldu ve çok şükür atlattılar. Sizde karamsar olmayın moralinizi yüksek tutun☘🙏
Hiç dinlenemiyorum ki.
Dunyanin enn tatlisi ama bir okadar da yaramazi bebegim var. Gece yatana kadar oturacak vaktim olmuyor. Gece de deliksiz uyku yok zaten

Bu nasil işyeri 1 haftada yaridan fazlasi pozitif... herkes sarılıp öpüşse bu kadar hizli yayilmaz😱

Kucuk cocukla bu hastalik iki kat zor. Dimlenmeye vakit kalmiyor ki...allah kolaylik versin tez zamanda atlatirsimiz ins.
Aynen biraz dinlensem sanki toparlayacagim gibi ama sabahtan gece yarisina kadar kosturuyorum. Biran önce şu günler geçsin koranadan olmesem yorgunluktan öleceğim.

Bu nasil işyeri 1 haftada yaridan fazlasi pozitif... herkes sarılıp öpüşse bu kadar hizli yayilmaz😱
Aynen dediginiz gibi ama durum bu malesef. Esimin test yaptığı gün öğle yemeğini beraber yediği arkaslari ve serviste yanyana oturdugu arkadasi aynı gece rahatsizlandi hepsi de ertesi gün pozitif çıktı.

Back
X