• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artik bizde covidliyiz

Zerdeçalı eksik etmeyin, bu kombinasyona ekleyin.

Çok geçmiş olsun, artık eş dostta duyar olduk.
İki küçük çocuğuyla daha doğrusu bebeğiyle geçiren arkadaşım var.
Eşi 10 gün kadar ağır grip geçirmiş ama kendi 1 2 gün ateş sonrası hemen toparlandım, zaten 1 kere hastayım diye yatamadım dedi.
Cok teşekkür ederim allah razı olsun. Zerdecal kesinlikle her evde bulunması gereken bir ürün. Herşeyin kıymetini daha iyi anladık bu sayede.
Inşallah atlatacagiz.

Vitamin takviyesi alsanız onlar halsizliğe çok iyi geliyor ben bikaç hafta önce inanılmaz halsizlik yaşadım supradyn suya atılanlardan vardı evde vitamin takviyesi çok iyi gelid bana bence siz de alın farkı göreceksiniz halsizliğime çok iyi geldi benim evde duruyordu neden içmedim diye kızdım kendime hatta kaç gün halsizlik yaşadım
Onu da alınacaklar listesi ne ekliyorum hemen çok teşekkür ederim

Yani cok cok zor bir süreç. Evli cocuklu biri bahsettigm kişi. 5 aydır işsiz kalınca gözünü karartti geldi sanırım. Devletin verdigi 1800le geçinmek mümkün değil calissan hasta olacaksın. Yani iki ucu b...lu değnek. Allah herkesin yardımcısı olsun. Keşke böyle olmasaydı. Yada asi bulunsa biran once
Normal sartlarda asi bulundu denmesi icin epey denenmeli. İleride kim bilir neler cikabilir 🤷🏻‍♀️

Çok
Çok geçmiş olsun... Ben ilk çıktığı günler bodrumdaydım... Yakalanıp iyileştiğini düşünüyorum. Kan testi yaptırmadım... Ancak öyle emin olabilirim.... Bir sürü belirti yaşadım çıkıp inen ateş öksürük halsizlik hepsini yazmak istemiyorum.... Dışarıdan telefonla alışveriş yaptım
Çok
Çok geçmiş olsun... Ben ilk çıktığı günler bodrumdaydım... Yakalanıp iyileştiğini düşünüyorum. Kan testi yaptırmadım... Ancak öyle emin olabilirim.... Bir sürü belirti yaşadım çıkıp inen ateş öksürük halsizlik hepsini yazmak istemiyorum.... Dışarıdan telefon ile alışveriş yaptım normal Bi grip nezle değildi bildiğin salladı yakın zamanda gidip geçirip geçirmediğime baktırmayı düşünüyorum geçirdiysem bile korkuyorum.... Benim atlatmam yada bana bişey olmamasından çok eğer tekrar yakalanır ve birine bulaştırırsam kendimi hiç affetmem... Hep maske ve çantada kolonya hijyenik jel ile geziyorum poşet poşet maske taşıyorum ve cidden bir an önce dünyaca kurtulmayı umuyorum.... Bu arada ilk yazım yarım kaldı bunu şimdi tamamlayabildim hepinizden özür dilerim

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim . Bazilariniza cevap yazamadim dualarınızi eksik etmeyin. Rabbim tüm hastalarimiza şifa versin.
İnşallah atlatacsksınız bir gün iyi bir gün hiç sonu yokmuş gibi gelsede tüm önerilere uyarak morali yüksek tutmayı unutmayın inşallah iyi olacaksınız bol bol dua ve güzel enerji gönderiyorum size iyi haberlerinizi de yazın lütfen bende kan testini yapıp sonucu net olarak yazacağım 🙏

Ya öyle ama. Evde küçük çocuk olunca o kadar zor ki. Babasının odasını ayırdık. Gidip kapinin onun de ağlıyor.yemek yap çocukla ilgilen ekstra ev temizliği.
Tabi bendeki en büyük sıkıntı eklem ve kas ağrısı halsizlik. Bu kadar kosturmacaya enerjim yok.

Ev temizliğini salın bir süre. Kadınlarda her halde ev temizliği diyor ya bitiyorum bu duruma.

Sadece kapı kolları , WC ve eşinizin kap kaşığını dezenfekte edin.

Bebeğinizin yanında sizde maske takıyorsunuz değil mi ?

Rabbim şifalar versin. Bitsin bu günler artık inşallah.

Cok cok gecmis olsun size ve esinize..Zaten söylemişler ama bol yesil yaprakli sebze,meyve,tavuk suyana et suyuna corba,sebze corbalari yiyin.Nasilsa disari cikmiyorsunuz sarimsagi cig cig yeyin ev yogurduna karistirip.Marketi nasil yapiyorsunuz? Gerci siparis ile getiriyorlar. Ev temizligini bosverin diyeceğim de o da onemli koronada hem bebekte var..Atlaticaksiniz hatta belki bircogumuzdan daha sanslisiniz.Grip gibi atlatip kurtulacaksiniz..

Ev temizliğini salın bir süre. Kadınlarda her halde ev temizliği diyor ya bitiyorum bu duruma.

Sadece kapı kolları , WC ve eşinizin kap kaşığını dezenfekte edin.

Bebeğinizin yanında sizde maske takıyorsunuz değil mi ?

Rabbim şifalar versin. Bitsin bu günler artık inşallah.
Evet takiyorum. Emzirirken hem.maske takiyorum.hemde yüzümü diğer tarafa çeviriyorum

Cok cok gecmis olsun size ve esinize..Zaten söylemişler ama bol yesil yaprakli sebze,meyve,tavuk suyana et suyuna corba,sebze corbalari yiyin.Nasilsa disari cikmiyorsunuz sarimsagi cig cig yeyin ev yogurduna karistirip.Marketi nasil yapiyorsunuz? Gerci siparis ile getiriyorlar. Ev temizligini bosverin diyeceğim de o da onemli koronada hem bebekte var..Atlaticaksiniz hatta belki bircogumuzdan daha sanslisiniz.Grip gibi atlatip kurtulacaksiniz..
Suana kadar market ihtiyacımız olmadı. Eşim rahatsizlanmadan bir gün önce alışveriş yapmıştık.. ama mutlaka olacak. Komşular aradı ihtiyaclarimizk onlar getirip kapıya bırakacak.

Bebegi nasil gecirmis peki? Kendimi hic dusunmuyorum ama oglum icin kabuslar goruyorum artik. Nefes almakta zorlananlari okudukca kucucuk bebeklet bununla nasil basa cikacaklar diye daraliyorum...
2 yaşında oğlum da pozitifti bizim gibi. Sadece 1 gün süren ateşi, 1 hafta süren iştahsızlığı oldu. Hiç etkilenmedi. Yavrukuşu etkileyen evde kalmak oldu

Getirdiler. Ilk gün 8 tane içiliyor sonra azaltarak toplamda 5 günde bitiyor ilaç. Zaten hastalık dönemi 10 gün kabul ediliyormus in günün sonunda devlet seni iyilesmis kabul ediyor tekrar test yapmıyormuş
Zor günler ama geçecek bağışıklığınızı güçlendirecek sağlıklı besinler tüketin. Sağlık personelleri covid ilacı getirdi mi?

Günlük YAPILACAKLAR:.
1 bardak kaynar suya 1 er tepeleme çay kaşığı zerdeçal+zencefil. Bardak dibinde kalan tortu da yutulacak. Günde 2 kere.
Sıkılmış 1 limon suyu.(sulandırılmış). Günde 2-3 kere..
Kuşburnu çayı.
3-4 litre su.
Her gün 2-3 diş çiğ sarımsak yemek.
1-2 çorba kaşığı sirke katılmış 1 bardak su içmek.
Tuzlu su ile boğaz gargarası yapmak.

canim cok gecmis olsun umarim en kisa surede saglikla atlatirsiniz..
moral,sivi alimi,ilaclari duzenli kullanmak cok onemli..
benim yakin arkadasimda maalesef ailecek yakalanmisla dugunde 🙊🙉🙈suan hepsi hastanede cokk zorr Rabbim kimseye yasatmasin diyor ama sukur simdi iyiler onlar atlattilar bu hafta Allahin izniyle hastaneden cikacaklar..darisi tum hastalarin basina..

Back
X