- 5 Kasım 2014
- 1.879
- 2.284
- 333
- Konu Sahibi Dert bende derman sende
Cok gecmis olsun. Moralinizi ve bagisikliginizi yuksek tutun insallah bugunler gececek.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim. Meyve yiyoruz. Zencefil sarimsakli yoğurt kekik kuşburnu limon bu tür seyleri tuketmeye özen gösteriyoruz. Birde bugün ilaç getiren sağlık ekibi sebzeleri çiğ tuketin dedi. Yemeğin yanında cig yeşil biber yedik ç vitamini iceriyor diye. Bakalım ne olacak. Rabbim bize ve tüm hastalara şifa versinÇok çok geçmiş olsun , bol bol meyve yiyin C vitamini çok faydalı diyorlar .
Kendinize iyi bakın, kazasız belasız atlatırsınız inşallah
Eklem ve kas ağrısı varsa siz de pozitif olabilirsiniz görümcemin kocası bu şikayetlerle gitti pozitif çıktı daha sonra ateş ve koku kaybı da yaşadı ama evdekilerin hiçbirine test yapmadılar görümcemde de belirtiler vardı ama yapmadılar o öyle anlattı enişte bir odada sizin gibi tedavisini oldu şuan gayet iyi atlattı korkmayın siz de beslenmenize dikkat edin bağışıklığınızı güçlü tutun limon ve sarımsak tüketin çok geçmiş olsun en kısa zamanda sağlığınıza dönmenizi dilerimYa öyle ama. Evde küçük çocuk olunca o kadar zor ki. Babasının odasını ayırdık. Gidip kapinin onun de ağlıyor.yemek yap çocukla ilgilen ekstra ev temizliği.
Tabi bendeki en büyük sıkıntı eklem ve kas ağrısı halsizlik. Bu kadar kosturmacaya enerjim yok.
Hastaligin çok yaygin oldugu şehirlerden n tanesi. Birde insanlar çok tedbirsiz. Tüm gün maske takıyordu ama yemek yerken filan cikarinca bulasti galiba.Hangi sehirde yasiyorsunuz? Nasil bir isyeri cidden hemen herkes hasta olmus.
Acil sifalar,Allah’a emanet olun
Cok gecmis olsun tekrar. Bazi insanlar cok cesur anlayamiyorumHastaligin çok yaygin oldugu şehirlerden n tanesi. Birde insanlar çok tedbirsiz. Tüm gün maske takıyordu ama yemek yerken filan cikarinca bulasti galiba.
Insanlar o kadar sorumsuz ki iş yerinden biri covidli anne babasi var. Isyeri acildi diye cikmis gelmis. Daha bunun gibi nice saftiriklik
Bugün kaseye yemek dolduruken sanki 1 tonluk agirlik kaldirmisim gibi kolum koptu sanki. Kollarımın sanki canı yokmuş gibi. Aşırı bir kirginlik halsizlik. Nefesim şimdilik iyi ates filanda yok ama kollarim bacaklarimda yok sanki.Eklem ve kas ağrısı varsa siz de pozitif olabilirsiniz görümcemin kocası bu şikayetlerle gitti pozitif çıktı daha sonra ateş ve koku kaybı da yaşadı ama evdekilerin hiçbirine test yapmadılar görümcemde de belirtiler vardı ama yapmadılar o öyle anlattı enişte bir odada sizin gibi tedavisini oldu şuan gayet iyi atlattı korkmayın siz de beslenmenize dikkat edin bağışıklığınızı güçlü tutun limon ve sarımsak tüketin çok geçmiş olsun en kısa zamanda sağlığınıza dönmenizi dilerim
Yani cok cok zor bir süreç. Evli cocuklu biri bahsettigm kişi. 5 aydır işsiz kalınca gözünü karartti geldi sanırım. Devletin verdigi 1800le geçinmek mümkün değil calissan hasta olacaksın. Yani iki ucu b...lu değnek. Allah herkesin yardımcısı olsun. Keşke böyle olmasaydı. Yada asi bulunsa biran onceCok gecmis olsun tekrar. Bazi insanlar cok cesur anlayamiyorum
Çok geçmiş olsun... Ben ilk çıktığı günler bodrumdaydım... Yakalanıp iyileştiğini düşünüyorum. Kan testi yaptırmadım... Ancak öyle emin olabilirim.... Bir sürü belirti yaşadım çıkıp inen ateş öksürük halsizlik hepsini yazmak istemiyorum.... Dışarıdan telefon5 aydır esimin iş yeri kapalıydı 1 hafta önce açıldı ve covide yakalandı. Yani işyerinin acilmasina sevinemeden hastalığı kaptı. Muhtemelen yine kapanır calisanlarin yaridan fazlası pozitif.
Benden de test aldılar sonuç henüz çıkmadı ama büyük bir ihtimal pozitifim. Her yerim ağrıyor hele başım.
Evde bebek var. Küçük çocuk var. Şimdiden tükendim. Ev işi çocuk hastalik....
Allah can sağlığı versin. Sadece paylaşmak istedim. Içim dar aldı. Daha geçen gün hangi fondoteni alayım diye düşünürken şimdi ne olacagiz diye düşünüyorum.
Insanin kendine yapabileceği en iyi yatırım sağlığına yaptığı yatirimmis onu anladım.
Hepinize sağlıklı günler![]()
Geçmiş olsun umarım en kısa sürede rahatçs atlatırsınız.5 aydır esimin iş yeri kapalıydı 1 hafta önce açıldı ve covide yakalandı. Yani işyerinin acilmasina sevinemeden hastalığı kaptı. Muhtemelen yine kapanır calisanlarin yaridan fazlası pozitif.
Benden de test aldılar sonuç henüz çıkmadı ama büyük bir ihtimal pozitifim. Her yerim ağrıyor hele başım.
Evde bebek var. Küçük çocuk var. Şimdiden tükendim. Ev işi çocuk hastalik....
Allah can sağlığı versin. Sadece paylaşmak istedim. Içim dar aldı. Daha geçen gün hangi fondoteni alayım diye düşünürken şimdi ne olacagiz diye düşünüyorum.
Insanin kendine yapabileceği en iyi yatırım sağlığına yaptığı yatirimmis onu anladım.
Hepinize sağlıklı günler![]()
Görümceme de test yapılmadı onda kuru öksürük oldu ama enişte de sırt kas ağrıları çok oldu fabrikada da çok pozitif çıkan olduğu için gidip test yaptırdı öyle öğrendiler siz bol bol vitamin alın özellikle sarımsak ve limonBugün kaseye yemek dolduruken sanki 1 tonluk agirlik kaldirmisim gibi kolum koptu sanki. Kollarımın sanki canı yokmuş gibi. Aşırı bir kirginlik halsizlik. Nefesim şimdilik iyi ates filanda yok ama kollarim bacaklarimda yok sanki.
Sarımsak tüketiyoruz corana olmasak bile insanlar sarımsak kokumuzdan yaklasamayacaklar bize.Görümceme de test yapılmadı onda kuru öksürük oldu ama enişte de sırt kas ağrıları çok oldu fabrikada da çok pozitif çıkan olduğu için gidip test yaptırdı öyle öğrendiler siz bol bol vitamin alın özellikle sarımsak ve limon
Vitamin takviyesi alsanız onlar halsizliğe çok iyi geliyor ben bikaç hafta önce inanılmaz halsizlik yaşadım supradyn suya atılanlardan vardı evde vitamin takviyesi çok iyi gelid bana bence siz de alın farkı göreceksiniz halsizliğime çok iyi geldi benim evde duruyordu neden içmedim diye kızdım kendime hatta kaç gün halsizlik yaşadımSarımsak tüketiyoruz corana olmasak bile insanlar sarımsak kokumuzdan yaklasamayacaklar bize.
Artık kendimden vazgeçtim tek korkum çocuklarım. Saglikli hallerinde bile bakmaz zor.bu halde hasta olsalar onlara iyi bakamam diye korkuyorum
Zerdeçalı eksik etmeyin, bu kombinasyona ekleyin.Çok teşekkür ederim. Meyve yiyoruz. Zencefil sarimsakli yoğurt kekik kuşburnu limon bu tür seyleri tuketmeye özen gösteriyoruz. Birde bugün ilaç getiren sağlık ekibi sebzeleri çiğ tuketin dedi. Yemeğin yanında cig yeşil biber yedik ç vitamini iceriyor diye. Bakalım ne olacak. Rabbim bize ve tüm hastalara şifa versin
Bebegi nasil gecirmis peki? Kendimi hic dusunmuyorum ama oglum icin kabuslar goruyorum artik. Nefes almakta zorlananlari okudukca kucucuk bebeklet bununla nasil basa cikacaklar diye daraliyorum...Zerdeçalı eksik etmeyin, bu kombinasyona ekleyin.
Çok geçmiş olsun, artık eş dostta duyar olduk.
İki küçük çocuğuyla daha doğrusu bebeğiyle geçiren arkadaşım var.
Eşi 10 gün kadar ağır grip geçirmiş ama kendi 1 2 gün ateş sonrası hemen toparlandım, zaten 1 kere hastayım diye yatamadım dedi.
Çocuklara ilaç yok zaten.Bebegi nasil gecirmis peki? Kendimi hic dusunmuyorum ama oglum icin kabuslar goruyorum artik. Nefes almakta zorlananlari okudukca kucucuk bebeklet bununla nasil basa cikacaklar diye daraliyorum...