Artık bizde hamile kalalım 2018 annesi olalım♥♡

Busrasez

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2016
3.534
2.101
133
29
Kızlar yine gecikmeli şekilde dün adet oldum maalesef ama umutları yitirmek yok çalısalm hamile kalmak için

Dıger aya kalalım hamile arkdaslar burda dertleselım kürler uygulamalr hepsni konslm ve iyi haberleri alalm

Kmse yok galıba
?

Kızlar yine gecikmeli şekilde dün adet oldum maalesef ama umutları yitirmek yok çalısalm hamile kalmak için

Dıger aya kalalım hamile arkdaslar burda dertleselım kürler uygulamalr hepsni konslm ve iyi haberleri alalm
Kııiıızzzzz hani korunacaktin sen dünden beri dil döküyorum sana korunma diyeee işemi yaradi

Kııiıızzzzz hani korunacaktin sen dünden beri dil döküyorum sana korunma diyeee işemi yaradi
Canm bole cift cizgleri gorunce iyice hırslandm bende bakcm dencm kist var ya sogn kurunu yapym diyrm ya :)) artk dger aya kalcz ins hamle kuzu subat yada mart annesi olck kız ins ıkınz:))

Canm bole cift cizgleri gorunce iyice hırslandm bende bakcm dencm kist var ya sogn kurunu yapym diyrm ya :)) artk dger aya kalcz ins hamle kuzu subat yada mart annesi olck kız ins ıkınz:))
İnşallah canim yap soğan kürü etkili bayaaa. Doktora gidecekmisin hormon testi yaptir adetin 3. Ya da 4. Günü ona göre yap bu kürleri

Bende geldim benimde adete 6gün var
Ama bu ay dogum kontrol hapı kullandım kistimin erimesi icin.. Adet olunca doktora gidecem insallah kist yok olmuştur ve tekrardan calismalara baslariz....

Bende geldim benimde adete 6gün var
Ama bu ay dogum kontrol hapı kullandım kistimin erimesi icin.. Adet olunca doktora gidecem insallah kist yok olmuştur ve tekrardan calismalara baslariz....
Hosgeldn kuzum eski kadro toplnyr ve kalcz hepmz hamle insss :)) arastrma yapyrmusunz kızlar

İnşallah canim yap soğan kürü etkili bayaaa. Doktora gidecekmisin hormon testi yaptir adetin 3. Ya da 4. Günü ona göre yap bu kürleri
Aynn cnm icmeye clscm yada bal corek otuna bakcm arastrma yapyrm halen birde yatskts kalmamz geekyr deme

24 yaşindayim bi kizim var 22aylik.. kardesi olsun istiyoruzz adet olmayi bejliyorum 14gun oldu gecikeli sokturucu dun bitti bekliyprum.adet olayim basliycaz calismalar ovu testle :) inşaallah rabbim kalbimizdekini verir

24 yaşindayim bi kizim var 22aylik.. kardesi olsun istiyoruzz adet olmayi bejliyorum 14gun oldu gecikeli sokturucu dun bitti bekliyprum.adet olayim basliycaz calismalar ovu testle :) inşaallah rabbim kalbimizdekini verir
Cnm ne guzl iknci cıck icn kalrsn erkndn ilk cock kac ay icnde oldu benm 10 ay oldu halrn olmadm olursa ilk cock olck brsyler denemsmydn:))

Cnm ne guzl iknci cıck icn kalrsn erkndn ilk cock kac ay icnde oldu benm 10 ay oldu halrn olmadm olursa ilk cock olck brsyler denemsmydn:))
malesef o kadar sansli degilim canim yumurtlama bozuklugu var biraz..ilk cocukta ugrastim 14 ay..bakalim bunda nasil olacak.korkmuyor degilim.. ama hayirlisini diliyorumm.evlat bir mucizee. Rabbim sana bana dileyen herkese versin inşaallah

iık brbegim 1yil 2aylik rvliyken oldu onda once klomenle 1grbeligim olmusdu o da 5haftalik dusukle sonuclandi
Cnm sende ugrsmssn bay benmde 10 ay oldu ve artk pes etmcm butun hersyi dencm kızz inan artk cift cizgi baskalrnın gormekten yoruldm inan bende olmsk istyrm anne rabbimden dilerim ki ins bende isteyen herkesn olur ins:))

Maşallah genç anneler olacaksınız,ben geç kaldığımı farkediyorum sizi okudukça
Yaptığınız kürleri vs bize de yazın,benim çok fırsatım olmuyor araştırmaya.

Ovulasyon testi kullanacak mısınız mesela bu ay?benim bu ay adetten 3-4 gün önce pozitifi gösterince güvenilirliğini yitirdi gözümde,ya da ben çözemedim olayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…