Artık bizde hamile kalalım 2018 annesi olalım♥♡

Ovulasyon testi kullanacak mısınız mesela bu ay?benim bu ay adetten 3-4 gün önce pozitifi gösterince güvenilirliğini yitirdi gözümde,ya da ben çözemedim olayı.
Canm bende ovu kullnmcm kurler yapcm brde cnm arkdsmn dedgi gbi yapcm yumrtlama gnleri tek gunler cnm olucaksn ilk once sen zevke geldktn snra esin brsksn cnm snra ayaklrnı dık yastk koy 2 saat kal cnm ben ole yapcm cnm birde kurlerde arstryrm:)) sende yap

Anlamadım Can'ım tek günler ne demek?

Merhaba kizlar sorununuz ne bilmiyorum ama paylaşmak istedim ben tam 1.5 senedir ugrastim soğan suyu da ictim bi çok durum denedim ta ki gecen ay adet günüm de bi ebeye gittim yuz ustu uzandim belimi çekti belki kismetti oldu belki de bundan dolayi oldu sizinle paylaşmak istedim şuan 6 haftalik hamileyim darisi sizin basiniza

Onu bende yapptirdim canim. Kadin rahmin sola kaymiş dedi ve zeytinyagi sürdü ovaladi bastırdı falan. Ama bi faydasi olmadi

Onu bende yapptirdim canim. Kadin rahmin sola kaymiş dedi ve zeytinyagi sürdü ovaladi bastırdı falan. Ama bi faydasi olmadi
Bana hic birşey sürmeden adetliydim yuz ustu uzandirip kuyruk sokumunda n beline doğru iteledi resmen ve yaptiginda kit kit diye bildiğin belim yerine oturdu hissettim ve o ay hamile kaldim şuan 6 haftaligim

Bana hic birşey sürmeden adetliydim yuz ustu uzandirip kuyruk sokumunda n beline doğru iteledi resmen ve yaptiginda kit kit diye bildiğin belim yerine oturdu hissettim ve o ay hamile kaldim şuan 6 haftaligim
Allah vesile kılmış sana canim.. Allah kucagina almayi nasib etsin. Hayirli olsun

Canm onu yapnca oluyr mu ne ise yaryr bel cektrmk cnm

Benim o ay hamile kaldim hani ben ondan diye düşünüyorum çünkü 1.5 sene boyunca keçi boynuzu soğan kurunu hepsini kullandim en son bunu demedim ve o ay kaldim
Anldm cnm şu sut seyını yapsam mı bilemdm artk istyrm hemde daha cok cnm rabbim seni bebegne bagslasn

kizlar şu bel çektirme olayı gerçək ..kizimda bende yaptirmisdim ertesi ay hamiıe kaldim..
bude adet olayim ovu test alicam.onla daha kolay scarlet82

Kızlar 13 mayışsa boş gebelikten dolayı vakumlu kürtaj oldum.15-25 gün sone tekrar hamile kalma şansım var ama lekelenmeler geçmedi sizce engel mi dr tekrar denemeye başlayabilirsiniz dedi

Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin bende belimi cektirdim ne agrılı birşey o yaa :) aglamaktan yaptıramadım bıle. Tabıkıde tutmadı o ayda hamıle kalamadım :) o da ayrı mesele tabı

Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin bende belimi cektirdim ne agrılı birşey o yaa :) aglamaktan yaptıramadım bıle. Tabıkıde tutmadı o ayda hamıle kalamadım :) o da ayrı mesele tabı
Evet agriliydi ama benim o ay tuttu adet gününde olması gerekiyordu ole yaptn demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…