Artık bizde hamile kalalım 2018 annesi olalım♥♡

Seni çok iyi anlıyorum arkadasım , ben çok düZenli olurum saati depişse test yapmak geliyor içimden eşim bile test alıyor yapalım diye
Bu kadar istemek doğru mu bilmiyorum ama hep hayırlı sağlıklı olsun diyorum sen adet düzensizliği yaşayıp çözüm bulanlar kesin vardır forum da mutlaka bak derim, hatta buraya bile yazan çıkar okudukça :) iyi düşün iyi olsun

Hamile olan yok mu aranızda:)

Herkese merhaba arkadaşlar. Mayıs ayında denedik ama olmadı. Yumurtlama günlerinide takip etmiştim.
Bu ay (haziran) adetim bittikten sonra 3 gün, gece yatmadan soğan kürü yaptım. Ramazanda yaptım sorun olmadı.
Yumurtlama haftası birliktelik oldu. Hamileyim, çok şükür.
Allah isteyen herkese nasip etsin. Allah tamamına erdirir inşallah, zamanında sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah.
Hamile kalamayanlar denesin diye yazdım.
Allah hepinizin gönlüne göre versin.

Hem kist atmak hemde kolay hamile kalmak için. Temizleme işlemi yaptığı için hamile kalman kolaylaşıyor. Yaptıktan sonra bol akıntımgeldi zaten.
1 bardak suyu kaynattım, içine kabuğu soyulmuş yemeklik soğanı 4-5 parçaya bölüp attım, 5 dk kaynadı, altını kapatıp 5 dakikada dinlendirdim. Sonra bardağa alıp ılık bi şekilde suyu içtim. Tadı kötümü evet kötü ama dayanılamayacak kadar değil. Buna değerdi.

Hayırlısı olsun :) ne iyi ettiniz yazmakla kendim gibi seviniyorum birilerinin ben de hamileyim demesine:) Allah bizlere de nasip edecek insallah
Mide rahatsızlığım var benim soğan kürünü hiç yapmadım sizce yapmalı mıyım
Bir de çok özür dilerim ama ben çiğ soğan tüketmem , bu kürü yaptıktan sonra koku oluyor mu (

Amin inşallah. Soğan sarımsak için antibiyotik derler.
Ben bi dikişte içmeye çalıştım, sonra hemen ağzıma yeşil nane yaprakları atıp çiğnedim, koku yapmadı.
Dayanabilirsin 3 gün.
Aslında bu kür 15 gün yapılmalı diyorlar , ama ben 3 gün üstüste yaptım. Omu vesile oldu emin değilim ama, bu şekilde hamile kalan çok kişi var.
Allah gönlüne göre versin inşallah.

Kızlar yine gecikmeli şekilde dün adet oldum maalesef ama umutları yitirmek yok çalısalm hamile kalmak için

Dıger aya kalalım hamile arkdaslar burda dertleselım kürler uygulamalr hepsni konslm ve iyi haberleri alalm
Canım ben 4 yıllık evliyim bebek istiyoruz maalesef olmuyor..gogusumden sut geldi hamileyim sandım meğer rolaktin fazlaymış 54 çıktı dostinex O.5. Mg 1 ay kullandım suan 7.54 e düştü doktorun ilacı kesti 3 ay bebiş olmazsa yumurta çatlatmak denicez dedi .s 15 adet günüm 2 gundur kahverengi leke geldi 2 damla yardımcı olurmusunuz bilgisi olann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…