Artık bizde hamile kalalım 2018 annesi olalım♥♡

Evet agriliydi ama benim o ay tuttu adet gününde olması gerekiyordu ole yaptn demi
Bende korkuyorum ama demedim bide sut varmis ona da arkadasim denedi sütü isitip içine maydanoz attti beline battaniye sardi onun buharinda durdu bunu uç gece yapti ama kendini sicak ttman gerekiyi ve hemen sonra ilişkiye girmek gerek iyi ve uç gün boyunca düş almayacakmissin bide bunu dene

Evet agriliydi ama benim o ay tuttu adet gününde olması gerekiyordu ole yaptn demi
Yok cnm adet bitmişti hatta belki yumurtlama günlerimde falandım. Teyzem hadi yat uzan cekelim belini dedi. Ani gelişti yani:)

Bunuda yaptım :) ama benımkisi su sogan suyuydu ondada bacagımı yaktım :) yine tutmadı ama ben duş falan aldım tabi. Birde hemen buharın üstüne oturduktan sonra ilişki olmadı.

Adetinde olması gerekiyor bi kez de adetliyken dene denemekten birşey cikmaz bebek yolunda herşey kutsal :)
Denemedıgım sey kalmadı eger bel cektirmek vesile olucaksa yine yaptırırım :)senın dedigin gibi olur bu sefer :)

Bunuda yaptım :) ama benımkisi su sogan suyuydu ondada bacagımı yaktım :) yine tutmadı ama ben duş falan aldım tabi. Birde hemen buharın üstüne oturduktan sonra ilişki olmadı.
Benim arkadasim sut ve maydanos denedi uç gün boyunca düş almadi ve kendini sicak ttman gerekiyordu benim bel çekme ttmasaydi gelecek ay onu deneyecktm artik kafayi yemistim 1.5 sene olmadi yani sonunda rabbim nasip etti çok şükür sağ salim kucagima almayi bekliorm

3gun boyunca duş almayacak misinnnn

@busraangell canım yine uzadı ve olmadıysa vardır bir sebebi.

Ben de başta senin gibiydim herşeyi deniycem diyordum ama baktım ki bşiler deneyince sağlığım gidiyor bıraktım.

Sağlam bir dr. bulup problem varsa tedavi olmak en iyisi

ne güzel canım bize dua et hemen inşalalh. Allah tamamına erdirsin hayırlı sağlıklı evlat versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…