Rabbim sana ve senin gbi isteyen tüm anne adaylarinada nasip etsinAllah saglıkla kucagına almayı nasip etsin bende belimi cektirdim ne agrılı birşey o yaa :) aglamaktan yaptıramadım bıle. Tabıkıde tutmadı o ayda hamıle kalamadım :) o da ayrı mesele tabı
AMMİNNN CNM AMİNNNRabbim sana ve senin gbi isteyen tüm anne adaylarinada nasip etsin
Bende korkuyorum ama demedim bide sut varmis ona da arkadasim denedi sütü isitip içine maydanoz attti beline battaniye sardi onun buharinda durdu bunu uç gece yapti ama kendini sicak ttman gerekiyi ve hemen sonra ilişkiye girmek gerek iyi ve uç gün boyunca düş almayacakmissin bide bunu deneEvet agriliydi ama benim o ay tuttu adet gününde olması gerekiyordu ole yaptn demi
Yok cnm adet bitmişti hatta belki yumurtlama günlerimde falandım. Teyzem hadi yat uzan cekelim belini dedi. Ani gelişti yani:)Evet agriliydi ama benim o ay tuttu adet gününde olması gerekiyordu ole yaptn demi
Adetinde olması gerekiyor bi kez de adetliyken dene denemekten birşey cikmaz bebek yolunda herşey kutsal :)Yok cnm adet bitmişti hatta belki yumurtlama günlerimde falandım. Teyzem hadi yat uzan cekelim belini dedi. Ani gelişti yani:)
Bunuda yaptım :) ama benımkisi su sogan suyuydu ondada bacagımı yaktım :) yine tutmadı ama ben duş falan aldım tabi. Birde hemen buharın üstüne oturduktan sonra ilişki olmadı.Bende korkuyorum ama demedim bide sut varmis ona da arkadasim denedi sütü isitip içine maydanoz attti beline battaniye sardi onun buharinda durdu bunu uç gece yapti ama kendini sicak ttman gerekiyi ve hemen sonra ilişkiye girmek gerek iyi ve uç gün boyunca düş almayacakmissin bide bunu dene
Denemedıgım sey kalmadı eger bel cektirmek vesile olucaksa yine yaptırırım :)senın dedigin gibi olur bu sefer :)Adetinde olması gerekiyor bi kez de adetliyken dene denemekten birşey cikmaz bebek yolunda herşey kutsal :)
Ben adetliydim yaptirdigimda.Denemedıgım sey kalmadı eger bel cektirmek vesile olucaksa yine yaptırırım :)senın dedigin gibi olur bu sefer :)
Benim arkadasim sut ve maydanos denedi uç gün boyunca düş almadi ve kendini sicak ttman gerekiyordu benim bel çekme ttmasaydi gelecek ay onu deneyecktm artik kafayi yemistim 1.5 sene olmadi yani sonunda rabbim nasip etti çok şükür sağ salim kucagima almayi bekliormBunuda yaptım :) ama benımkisi su sogan suyuydu ondada bacagımı yaktım :) yine tutmadı ama ben duş falan aldım tabi. Birde hemen buharın üstüne oturduktan sonra ilişki olmadı.
3gun boyunca duş almayacak misinnnnBende korkuyorum ama demedim bide sut varmis ona da arkadasim denedi sütü isitip içine maydanoz attti beline battaniye sardi onun buharinda durdu bunu uç gece yapti ama kendini sicak ttman gerekiyi ve hemen sonra ilişkiye girmek gerek iyi ve uç gün boyunca düş almayacakmissin bide bunu dene
Bi kişi daha bu şekilde hamile kaldigini yazmis okuduysanizBen adetliydim yaptirdigimda.
Ewt ole usutmemek için3gun boyunca duş almayacak misinnnn
Yok artik daha neler.Ewt ole usutmemek için
Ben ilk once şu duzensiz adetimi duzene sokucamKızlarr ins kalcz bizde hamis bu ay ne yapcknz neler denicksnz:))
Testin resmini at cnmmm hayirli olsun:)kizlar şokdayimmmm.. gebelik testi yapdim oylesine aninda cift cizgi cikti oyle boyle degil bariz cift pembe..gbu kadar gecikmenin nedeni buymus demek hala ainanamiyorum
1000kere amin rabbim gobuslerinizu bebisle doldursun inşallah şokdayim halrnne güzel canım bize dua et hemen inşalalh. Allah tamamına erdirsin hayırlı sağlıklı evlat versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?