Ediyorum canim Sağol Allah razi olsun. Sağlıkla kucagina al bebişini. İnşallah buraya bebeginin cinseyitini yazacagim günlerde gelir :)İnsaaaaaalllh kuzum inşaallah bol bol dua edin bnde edicem rabbim tüm olmayanlara nasip etsinnn
Adetmi oldun canim bence sen yarin doktora git çünkü hafta sonu ve bayram giriyo araya adetliyken gitmek lazim doktora bence doktora gitmen faydalı olacak kuzumKızlar oldum zaten olmak istyrdm adetm gecsn istemyrdm sukur oldm bu ay calsma yapmadk bende sanmyrdm napal. Kısmet:))
Doğrusun az değil ama bi ben kaldım da deme elbet seninde bebegin olcak demekki zamanı değil o kadr büyükku Allh en dara düştüğünde kurtarıyor seni neredeyse rahim filmi çekinecktim ama bk büyük bi süpriz oldu rabbim sanada ummadığın anda nasip etsin insallhAma ynede az degl canm ama ben istyrm yani anne olmayı bakalm hayırlısıyla beklyrm cnm
İnsaallhh kuzum insallhhh :)Ediyorum canim Sağol Allah razi olsun. Sağlıkla kucagina al bebişini. İnşallah buraya bebeginin cinseyitini yazacagim günlerde gelir :)
Canm gidcm dr zaten ben bu ay calsma yapmadk olmcgnı blyrdm tek derdm adetm geckmesin sukur olmadı gunumde oldum cnm baska zaman artk:)Adetmi oldun canim bence sen yarin doktora git çünkü hafta sonu ve bayram giriyo araya adetliyken gitmek lazim doktora bence doktora gitmen faydalı olacak kuzum
Aynen cnm bu ay deglmis hayrlısı neyseki adetm geckmedi diger aya arrk cnm:)Doğrusun az değil ama bi ben kaldım da deme elbet seninde bebegin olcak demekki zamanı değil o kadr büyükku Allh en dara düştüğünde kurtarıyor seni neredeyse rahim filmi çekinecktim ama bk büyük bi süpriz oldu rabbim sanada ummadığın anda nasip etsin insallh
Merhaba hangi programi indirmistinizKızlar bende bu ay hamile değilmişim. Bir program indirmiştim onda görünen en aktif yumurtlama gününü zaten kaçırmıştımbugün adetim bitti sizce ne zaman çalışmalara başlasam. Benim bebeklerimin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum (ikizdirler). İlk gebeliğimdi ve ne yumurtlama günü ne hesap kitap tek birliktelik ile sürpriz gelmişlerdi. Şimdi istiyorum ya yeniden hamile kalmak ama bu konulara çok hakim değilim. Ne zaman çalışma yapılmalı ?
Pepapp diye bir program adet döngünü yazıyorsun kaç günde bir olduğun sonra adet tarihini vs o yumurtlama günlerini hesaplıyor tabi ne kadar doğru bilemem :)Merhaba hangi programi indirmistiniz
Anladim canim tesekkur ederim. Bende normalde takvimim uygulamasini kullaniyorum. Döngüm 30 günde bir fakat düzensiz adet oldugum zamanlar da yumurtlama tarihi mi yine 30 gün üzerinden gösteriyo sinirim bozuluyo o yuzden sordumPepapp diye bir program adet döngünü yazıyorsun kaç günde bir olduğun sonra adet tarihini vs o yumurtlama günlerini hesaplıyor tabi ne kadar doğru bilemem :)
Anladım canim ben sabırsızim bu konuda hemen doktora koşuyorum :) :) diğer aya inşallahCanm gidcm dr zaten ben bu ay calsma yapmadk olmcgnı blyrdm tek derdm adetm geckmesin sukur olmadı gunumde oldum cnm baska zaman artk:)
Genelde adetin başladığı tarih baz alınıyor yumurtlama günü hesaplanırken diye okudum bir yerde ama bu ay bende senle aynı durumdayım. 28 günde 1 olurdu bu ay 30 gün sonra oldum bende muallaktayım yani :)Anladim canim tesekkur ederim. Bende normalde takvimim uygulamasini kullaniyorum. Döngüm 30 günde bir fakat düzensiz adet oldugum zamanlar da yumurtlama tarihi mi yine 30 gün üzerinden gösteriyo sinirim bozuluyo o yuzden sordum
Ooo senin 30 gün iyiymis :)Genelde adetin başladığı tarih baz alınıyor yumurtlama günü hesaplanırken diye okudum bir yerde ama bu ay bende senle aynı durumdayım. 28 günde 1 olurdu bu ay 30 gün sonra oldum bende muallaktayım yani :)
Benim zor düzene girdi düşükten sonra adet olmak için sabırsızlıkla bekleyeceğim günleri düşünsem hayal bile edemezdim :)Ooo senin 30 gün iyiymis :)
Merhaba canim bende hayit tohumu kullandim 11 gün yumurtladigimi farkettim ve o günleri degerlendirdim oldu mu tuttu mu bilmiyorum bende beklemedeyim Allah ım hepimize hayirli evlatlar versin kucaklarimizi boş birakmasinHerkese merhaba tüm sayfaları okudum, birkaç arkadaşımız hamiş kalben kutlarım sağlıkla gelsinler bebişler
Ben 2 yıllık evliyim 6 aydır bebek deniyoruz , gelene giden Yok çok üzücü bir süreç
Ebru destanın kitabını aldım ondaki kürleri yapıcam bugün çay kürüne başladım bu vesile olsun allahım herkese de bana sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah . Her şey dua her deneme de allahım sen ol dersen olur ol de yarabbim diyorum . Birşeyler yapıp gebe kalanlar olursa bizlere de yazsınlar , herkese iyi bayramlar dilerim ben gurbetteyim bize çok mahsun bayramlar
Mutlaka tavsiye ederimm :)Amin tatlım , Ağustos'ta Türkiye'ye gidicez 2 ay kadar daha deneme sürem olur nasip olmaz ise gelirken dediğin tohumuda alıp gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?