Kızz sen hamilemsn gozkmydn ne zmndr inamyrm cok sevndm bende takmyrm canısı srtk grmyrm buraya unttm cocgu ya:)Kizçeler neapiysiniz ya takmayın walla bk takmayın unutun olack Bn inaniyorumm
Hamileyim kuzum hemde hiç ummadığım bi ayda sanmıyordum o ay ama rabbim gönderdi bna melegimiKızz sen hamilemsn gozkmydn ne zmndr inamyrm cok sevndm bende takmyrm canısı srtk grmyrm buraya unttm cocgu ya:)
Cook sevndm ya dua et darısı bana hepniz kaldnz bir ben kaldm fark etrmde :))Hamileyim kuzum hemde hiç ummadığım bi ayda sanmıyordum o ay ama rabbim gönderdi bna melegimi
SeNe daha yenisin canım 1 sene bile olmams neyi düşünüyorsun sen doktora gitmediysen git bi baktr kendine eğer bisey yoksa insallh yoktur zamana bırak bebeği sil at kafandanCook sevndm ya dua et darısı bana hepniz kaldnz bir ben kaldm fark etrmde :))
Cnm gtcm dr bakalm adet olrsm gdcm baklm baksn dr ins yoktr birsy bakalm eger deglsemde adet olrm ins:))SeNe daha yenisin canım 1 sene bile olmams neyi düşünüyorsun sen doktora gitmediysen git bi baktr kendine eğer bisey yoksa insallh yoktur zamana bırak bebeği sil at kafandan
Adet gecikmelerde hamileliğe hazırlıyor olabilir bnimi 3 ay düzensiz olduCnm gtcm dr bakalm adet olrsm gdcm baklm baksn dr ins yoktr birsy bakalm eger deglsemde adet olrm ins:))
Sennde mi uc ay duzensiz oldu benimde uc ay duzensz oldu cnm ya ondn once degldi bole uc aydr duzensz cnm bakalm nlck smdi bgn kahverengi akıntm geldi devami gelmedi bakalm nlck cnm ya sen nssl anladnAdet gecikmelerde hamileliğe hazırlıyor olabilir bnimi 3 ay düzensiz oldu
Bu ay ben takmiyorum ilk defa canimKizçeler neapiysiniz ya takmayın walla bk takmayın unutun olack Bn inaniyorumm
Bn hiç sanmıyordum ilişki bile olmams ya bi kere yada 2ydi tam hatırlamıyorum o yüzden pek bi umudum yoktu adet günümü bir gün geçmişti olesine bi test aldım ama cikacagindan değil hani tek çizgiyi goruyumde umutlanmayım boşuna die sonra yaptım iki dene kıpkırmızı çizgi inanamadım zor inandım iki gün sonra bi daha yaptım yine ayni kan testi yaptrdim 361 çıktı geçen hafta keseyi gördük çok şükür şimdi 7 temmuzu bekliyorum kalp atışı içinn bebegimi görmek için rabbim sanada tattirsin bu güzel duyguyu insallhSennde mi uc ay duzensiz oldu benimde uc ay duzensz oldu cnm ya ondn once degldi bole uc aydr duzensz cnm bakalm nlck smdi bgn kahverengi akıntm geldi devami gelmedi bakalm nlck cnm ya sen nssl anladn
Takma canım hiç aklına bile getrme Bn iltihap wardr belki die kafadan bi fitil almıştım onun yarısını kullandım belkide o iltihabı yok etmistrBu ay ben takmiyorum ilk defa canim
Benimde ole cnm bu ay hani umudum yok olmadı bir kere oldu o da tutmamstr misafrlerm vardı yatılı ondn cnm bakalm yoksada adet olrm ins bakalm ya beklyrm nye geldi kahverengi anlamdm yaBn hiç sanmıyordum ilişki bile olmams ya bi kere yada 2ydi tam hatırlamıyorum o yüzden pek bi umudum yoktu adet günümü bir gün geçmişti olesine bi test aldım ama cikacagindan değil hani tek çizgiyi goruyumde umutlanmayım boşuna die sonra yaptım iki dene kıpkırmızı çizgi inanamadım zor inandım iki gün sonra bi daha yaptım yine ayni kan testi yaptrdim 361 çıktı geçen hafta keseyi gördük çok şükür şimdi 7 temmuzu bekliyorum kalp atışı içinn bebegimi görmek için rabbim sanada tattirsin bu güzel duyguyu insallh
Tutmuş olabilir sen kendine dikkat et bi test yap istersenB
Benimde ole cnm bu ay hani umudum yok olmadı bir kere oldu o da tutmamstr misafrlerm vardı yatılı ondn cnm bakalm yoksada adet olrm ins bakalm ya beklyrm nye geldi kahverengi anlamdm ya
Ayy canim yaa maşallah. Olacağı varsa oluyo işte. Kalp atışını duymaya gideceksin demek böyle burdan bile okuyunca sanki benim bebegimin kalp atisini duyacakmis gibi heyecanlaniyorum bizede nasip etsin inşallah çok güzel bi duygu :)Bn hiç sanmıyordum ilişki bile olmams ya bi kere yada 2ydi tam hatırlamıyorum o yüzden pek bi umudum yoktu adet günümü bir gün geçmişti olesine bi test aldım ama cikacagindan değil hani tek çizgiyi goruyumde umutlanmayım boşuna die sonra yaptım iki dene kıpkırmızı çizgi inanamadım zor inandım iki gün sonra bi daha yaptım yine ayni kan testi yaptrdim 361 çıktı geçen hafta keseyi gördük çok şükür şimdi 7 temmuzu bekliyorum kalp atışı içinn bebegimi görmek için rabbim sanada tattirsin bu güzel duyguyu insallh
Adetmn gecmesini beklcm bir gun kaldı bakalm gecerse canm yapıcm ama olurm adet ya olmadıki yumrtlama zamsnı tutmamstr benceTutmuş olabilir sen kendine dikkat et bi test yap istersen
İnsaaaaaalllh kuzum inşaallah bol bol dua edin bnde edicem rabbim tüm olmayanlara nasip etsinnnAyy canim yaa maşallah. Olacağı varsa oluyo işte. Kalp atışını duymaya gideceksin demek böyle burdan bile okuyunca sanki benim bebegimin kalp atisini duyacakmis gibi heyecanlaniyorum bizede nasip etsin inşallah çok güzel bi duygu :)
Hayrlisi olsun canımA
Adetmn gecmesini beklcm bir gun kaldı bakalm gecerse canm yapıcm ama olurm adet ya olmadıki yumrtlama zamsnı tutmamstr bence
Hepiniz kaldnz kız bir ben kaldum ya ona sasıyrm napalm kadermiz boleyms :)))Hayrlisi olsun canım
Ole bakmicksın yanlış düşünüyorsun aslında Bn 2 sene bekledim sen daha yenisinHepiniz kaldnz kız bir ben kaldum ya ona sasıyrm napalm kadermiz boleyms :)))
Ama ynede az degl canm ama ben istyrm yani anne olmayı bakalm hayırlısıyla beklyrm cnmOle bakmicksın yanlış düşünüyorsun aslında Bn 2 sene bekledim sen daha yenisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?