Artık bizim de 1 yaşımız var :)

boncuk44

...
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2011
462
0
46
42
İstanbul
kızlar merabalar :)
ekim kasım 2010 da doğan bebekler yavaş yavaş yaşlarını dolduruyorlar .hepsinin doğum günleri kutlu olsun.bu sayfada bebeklerimizin 1 yaşında çekilmiş fotolarını koyalım istedim.bir de boyları ve kilolarını da kaydedin .1 yaşındalar neler yapıyorlar yürüyen bebekler hangileri yazalım anneleri :)güzel anılar biriktirelim 1 yaşlarına dair :)))hepiniz kocaman öpücük

il foto benden olsun 41 kere maşallah kuzucuğuma

Eklentiler

• $Resim 054.webp
    27 KB · Görüntüleme: 80
Son düzenleme:
2003 yılı ekim ayında evlendik,1 yıl borçlardan dolayı erteledik seni.sonra dedik gelsin meleğimiz,fakat bi türlü gelmez olmuştun.dedik doktor teyzeye gidelim,muayene etti ve ilaca başladık.1-2-3 derken olmadı,hadi bakalıım iğne ol küçük misafir için.iğneler biraz pahalı zor bela aldık,baban çok kızdı.ama umrumda değildi sana kavuşmak için herşeyi yapardım.olduk iğneleri doktor teyze baktı tedavi olumsuzmuş,yıkıldım o an.doktor teyze olumsuz sonuçlardan sonra başıından attı bizi,kendiliğinden olur dedi.ama buda iyi bişeydi en azında duymak bile güzeldi.2 yl geçti sen yine gelmedin beklemekle olmuyordu.hadi bu defa doktor amcaya,yine aynı şeyler bir sürü ilaç.olmuyordu yine ters giden şeyler vardı,doktor amca buldu ama geç oldu.hap limitim dolmuştu oysaki son aylarda iyi sonuç almaya başlamıştııkdoktor amca iğne ile,aşılama yapacaz dedi.ama iğne olumsuz sonuç vermişti yine olurdu söyledik ama başka çare yoktu.yine sen için tamam diyip iğnelere başladık.aşılama yapıldı daha büyük bir ümitle bekledik 15 gün.test zamanıı geldi,sonucu aldık her zamanki gibi koskoca 0 dı.ağlaya eve gelmiştim babanda üzüldü ama belli etmiyordu.yine iğnelerden dolayı istenilen sonuç alınamadı malesef,oysaki biliyorduk.doktor amca diğer aya aşılama yapalım dedi,yine iğne olacakmışım.dedik iğneyle olmuyor ,doktor amca gülü seven dikenine katlanır dedi bize.senin için canım fedaydı ama zorlamanında anlamıı yoktu.dedik dinlenelim biraz kalsın aşılama,tedavisiz dönemlerde regl dönemlerim gecikiyordu hep.hep bir ümitle test yaptırıyordum ama hep hüsrandı sonu.en son gecikmede doktora gittim tahlillerde hipertroid çıktı.doktor bu sonuçla hamile kalamazsıın dedi,bu defa troid tedavisine başladık.ilaçla değerler normale dönmeye başladı.doktor amcaya tedaviye başlayabilirmiyim diyip duruyordum.oda ilaç kullanııyorsun bekle diyordu.bu beni üzüyordu sana bir an önce kavuşmak istiyordum.tam 1 yııl olmasına 1 ay kala mart 12 de kontrolüm vardı.reglim gecikmişti yine ama yine aynıydı,her zamanki gibi oyun oynuyordu benimle.doktor amcaya doktor bey ben gebelik testi istiyorum dedim.o da olur dedi en azıında ümitlenmezdim fazla nede olsa negatifti sonuç,bir an önce öğrenmem üzmezdi beni.kan verdim sonuç öğleden sonraya kaldı.evde nette sonuca bakıyordum çıkmışmı diye,sonuçlar çıkmıştı 0 dı öyle düşünüyordum.ve 39,97 yazıyordu yüksekti değerim 0 değildi,koskocaman 40tı nerdeyse.o an şok olmuştum,elim ayağım birbirine girmişti.gördüğüm rüyamıydı acaba demedim değil kendimemeleğimiz beklemediğimiz bir anda kapıyı çalıvermişti.doktor amcada onaylayınca dünyalar bizim olmuştu,haftalar ayları kovalamaya başlamışdı.her ay değişiyordun.her gidişimizi iple çekiyorduk çünkü seni görüyorduk:).40 haftaya yaklaştıık sen gelmek bilmiyordun,doktor amca normal gelmez bu cadı sezeryanla alacaz dedi.ben normal doğurmak istiyordum ama elden olmayan sebepten dolayı mecburduk.ertesi gün için randevü verildi aç karnına gidecekmişim zaten heyecanda hiç bişey yiyememiştim akşam.ertesi gün sabah erken hastanedeydik.işlemler derken saat 12:00 da hadi hazırlan dediler.korku,heyecan herşey vardı.giydim yeşil önlüğü sana sadece 1 adıım kalmıştı,hasta bakıcı tekerlekli sandalyeyle götürürken babanın hüznünü farkettim.ameliyathanenin kapısına kadar baban elimden tutup sonra doktorlara emanet etti.belimden iğne yaptılar belden aşağısını hissetmemeye başladım.doktor ama geldi başladılar ameliyata,hep seni düşündüm o an,bide annemi yoktu yanımda.ama canlarıı sağdı ya,döneceklerdi nasıl olsa.başıımda bekleyen hemşire ablan az sonra bebeği çıkaracaklar dedi bekliyordum merakla.sesini duymadım sadece gıık diye sesin geldi o kadar.aradan 10 dk.geçmiştiki hemşire teyzen bu çok güzel bi bebek dedi.kafamıı çevirdim yana, hemşire teyzenin kucağında gördüm.gerçektende çok güzeldin yada bana öyle geldi çünkü benimdin sen.sonra seni götürdüler odaya ben 35 dk.filan geldim.hemen kucağıma verdi hemşire teyze emzirmem için seni.ne güzeldin,ve bir o kadarda özeldin.bir gün kucağıma alacağım aklımın ucunda bile geçmemişti.ama rabbime binlerce kez şükürler olsun seni verdi bize.11.11.2010 perşembe günü mutluluğumuza mutluluk kattın.seni canımdan çok seviyorum canıım kızım.iyiki doğdun,sağlıklı nice senelere.

yabangülüm hikayen çok duygulandırdı beni,o meleği beklemek ne kadar sabır isteyen bir dönem ben bilirim.çok şükür kavuştuk yavrularımıza Allah onlara sağlıklı huzurlu uzun ömürler versin inşallah.doğum gününüz kutlu olsun nice yaşlara...

amin canım işallah.çok zor dönemler atlattım,psikolojim bozuldu resmen.panik atak oldu bende,allah kimseye vermesin çok şükür çokkkk şükür.

bunlardan birincisi oğlumun doğum gününü kutladığımız gün diğeri ertesi gün dikişten gelince
oğlum 10 kg ve 77 cm:8hala tam bi bıdık

yabangülüm okurken çok duygulandım ben de ...seni anlıyorum gerçekten zor oluyor hastanelere dolaşmak her sefernde bir ümit diyerek...
neyse ki allah sana minik kızını vermiş
allah bütün bebiglerimize uzun ömürler versin ...
aymes çok tatlı çıkmışsınız çok beğendim sizi ...
özgül canım çok geçmiş olsun nazara geldi muhammed heralde ...
ülkü sen de çok hoş çıkmışsın canım...

saol canım benim:)
yürüyen bebişlerin amceralrını da paylaşın kızlar:)ben bıkkın ve yılgın durumdayım şu an muhammedin giyemediği 4 ayakkabısı var yok bunla rahat yürüyemedi yok bu büyük bu küçük derken:Syürümesi de baya dert:)artık annişler kaliteli ve rahat ayakkabı muhammebetine başlasa ii olur:)bu arada oğlum süreekli eşyaları asılıp üstüne düşürmeye oyuncaklarını yükseltici olarak kullanıp tv sehpası veya kanepelere tırmanmaya başladı,dolapları çekmeceleri vb kurcalamasını anlatmıyprum artıkçünkü dolap kiltilerinden gına geldi.
şimdi cıs olayına başladık sıcak şeyleri dumanından mıdır nedir tanıyor ve elini değdirir gibi yaklaştırıp kaçırıyor ve cıs diyor.
cici ye de başladık gelip kanı kaynadığı i,nsanların yüzüne dokunup ici diyor cici diyemiyor tabi:))bay bay,baş baş falan zaten uzunca süredir var.
bide eşimle ne zaman hararetli şekilde bağrışsak falan o da ellerini kaldırıyor bağırarak kendince anlamlı ama bizce anlamsız bişeyler söylüyor:)))
Allah hepsini nazarlardan korusun

kızlar resimler harika....

özgül bizmkiler bıdık gerçekten.....yaptıklarıda aynı...gelişimsel işte ne yapacaksın

ben evde çorap giydiriyorum altı kaymaz deri olanından....dışarıda da pumadan bir ayakkabı hediye gelmşti onu giyiyoruz....dediğin gibi giyilmemiş bir sürü ayakkabı var kenarda....hediye gelenlerde var....

yabanım canım yıllardır aynı topikte duygularımızı paylaştık hamileliğimizde aynı döneme denk geldi doğumumuzda yine aynı toipkteyiz bütün sevnçlerimizi hüzünlerimizi paylaştık duygularını çok iyi anlıyorum hayal kırıklıklarımızda oldu heyecanlarımızda ama çok şükür bebişlerimizi kucağımıza aldık rabbim onlara her zaman sağlık sıhhat versin hayırlı bi evlat olurlar inşallah okadar bekledikki onları bizleri üzmezler inşallah cümlemizin evlatlarını rabbim korusun

doğum gününüz kutlu olsun canım sağlıklı, huzurlu mutlu yıllar balonlar çok güzel gözüküyo :) kızın hepsinden güzel tabiki

mersi şekerim süslemeler için eminönüne gittik eşimle çok şeker şeyler var ama insan karar veremiyor hepsini alasım geldi kendimi zor zaptettim:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…