bende yapmadım ama sanırım bu gidişle yarın yapıcam :S
hayırdır dupdurucan,
adetin mi gecikti yoksa başka şüphelerin mi var?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende yapmadım ama sanırım bu gidişle yarın yapıcam :S
bugünde regl olmazsam yarın yapıcam test
normalde 3 gün önce oluyorum hep hala olmadım şimdiye kadar olmuş olmam gerekirdi anlamadım valla
bugünde regl olmazsam yarın yapıcam test
normalde 3 gün önce oluyorum hep hala olmadım şimdiye kadar olmuş olmam gerekirdi anlamadım valla
Al benden de o kadar. Canım sende ne gibi belirtiler var benimde olmam gerekiyordu henüz gelen giden yok. sadece adet belirtileri yaşıyorum ara ara
katinam topğin hayırlı uğurlu olsun canım. Ben aylardır deneyen ve başaramayanlardanım malesefyaş biraz ilerlerde o yüzden kuruttum herhalde yumurtaları
![]()
prolaktin seviyem yani süt hormnonum yüksek çıktığı için dostinex kullandım bu ay çok ümitliyim inş. tutmuştur :) rgl tarihim 2 gün geçti sabah idrar testi yaptım negatif çıktı hızımı alamadım hastaneye attım kendimi kanda baktırayım diye. Gıcık dr. yine idrar testi yaptırdı sonucu 2 de alıcam, tüm ısrarıma ragmen kanda yaptırmadı beni gözü tutmadı herhalde![]()
valla bende geçen ayın 17 sinde olmuştum
normalde 14 ünde falan olmam gerekiyodu bu ayın ama hala bişey yok
ara ara kasıklarıma ağrı giriyo
hele dün akşam tamam oldum artık dedim ama gene bişey yok
yaklaşık bir haftadır ara ara başım dönüyo bide
yani hamileliğe çok fazla yormak istemiyorum çünkü dikkat ediyoduk daha
ama bilemiyorum gene de
ihtimal vermesem de hala olmazsam bu akşam yarın sabah test yapıcam
Sen bendende önce olmuşsun bende 19 da olmuştum bir sonrakini hep 4 yada 5 gün önce olurum. Bende adet belirtilerinin haricinde sadece akşamları ortaya çıkan bağırsaklarımda ve midemde aşırı şişkinlik ve gaz sıkıntısı var. dayanamadım sabah idrar testi yaptım negatif birde gidip hastanede yaptırdım bakalım sonucu bekliyorum saat ikide belli olucak. ama pek ümitli değilim
keşke idrar değilde kan testi yapsaydı dr. idrarda varsada belli olmayacak gibi hissediyorum , sinir oldum yaaaa(
bi önceki mesajın tekrarı olmuş.......keşke idrar değilde kan testi yapsaydı dr. idrarda varsada belli olmayacak gibi hissediyorum , sinir oldum yaaaa(
zaten bence idrar testi istemesi anlamsız olmuş
çünkü bazen idrarda çıkmasa da kanda çıkabiliyomuş
hoşgeldin yazel
ne tuhaf aslında doktorlar kan testinde ısrar eder
seninki değişikmiş
keşke idrar değilde kan testi yapsaydı dr. idrarda varsada belli olmayacak gibi hissediyorum , sinir oldum yaaaa(
o değişik te ben sabrsız olduğum için bana denk geldi herhalde Hemen aklıma acele işe şeytan karışır söz geliyor .. tövbe tövbe
Bu arada hoşbulduk canım...