artık bizlerde anne olmaya karar verdik. :))))

bugünde regl olmazsam yarın yapıcam test
normalde 3 gün önce oluyorum hep hala olmadım şimdiye kadar olmuş olmam gerekirdi anlamadım valla

öğle vakitlerinde çok uykum geliyo ama çalışıyorum malesef..
evde olsam kesin uyurum..
sizler çalışıyormusunuz..

katinam topğin hayırlı uğurlu olsun canım. Ben aylardır deneyen ve başaramayanlardanım malesef :37: yaş biraz ilerlerde o yüzden kuruttum herhalde yumurtaları :52:
prolaktin seviyem yani süt hormnonum yüksek çıktığı için dostinex kullandım bu ay çok ümitliyim inş. tutmuştur :) rgl tarihim 2 gün geçti sabah idrar testi yaptım negatif çıktı hızımı alamadım hastaneye attım kendimi kanda baktırayım diye. Gıcık dr. yine idrar testi yaptırdı sonucu 2 de alıcam, tüm ısrarıma ragmen kanda yaptırmadı beni gözü tutmadı herhalde :27::27::27:

bugünde regl olmazsam yarın yapıcam test
normalde 3 gün önce oluyorum hep hala olmadım şimdiye kadar olmuş olmam gerekirdi anlamadım valla

Al benden de o kadar. Canım sende ne gibi belirtiler var benimde olmam gerekiyordu henüz gelen giden yok. sadece adet belirtileri yaşıyorum ara ara

Al benden de o kadar. Canım sende ne gibi belirtiler var benimde olmam gerekiyordu henüz gelen giden yok. sadece adet belirtileri yaşıyorum ara ara

valla bende geçen ayın 17 sinde olmuştum
normalde 14 ünde falan olmam gerekiyodu bu ayın ama hala bişey yok
ara ara kasıklarıma ağrı giriyo
hele dün akşam tamam oldum artık dedim ama gene bişey yok
yaklaşık bir haftadır ara ara başım dönüyo bide
yani hamileliğe çok fazla yormak istemiyorum çünkü dikkat ediyoduk daha
ama bilemiyorum gene de
ihtimal vermesem de hala olmazsam bu akşam yarın sabah test yapıcam

katinam topğin hayırlı uğurlu olsun canım. Ben aylardır deneyen ve başaramayanlardanım malesef :37: yaş biraz ilerlerde o yüzden kuruttum herhalde yumurtaları :52:
prolaktin seviyem yani süt hormnonum yüksek çıktığı için dostinex kullandım bu ay çok ümitliyim inş. tutmuştur :) rgl tarihim 2 gün geçti sabah idrar testi yaptım negatif çıktı hızımı alamadım hastaneye attım kendimi kanda baktırayım diye. Gıcık dr. yine idrar testi yaptırdı sonucu 2 de alıcam, tüm ısrarıma ragmen kanda yaptırmadı beni gözü tutmadı herhalde :27::27::27:

hoşgeldin yazel
ne tuhaf aslında doktorlar kan testinde ısrar eder
seninki değişikmiş

valla bende geçen ayın 17 sinde olmuştum
normalde 14 ünde falan olmam gerekiyodu bu ayın ama hala bişey yok
ara ara kasıklarıma ağrı giriyo
hele dün akşam tamam oldum artık dedim ama gene bişey yok
yaklaşık bir haftadır ara ara başım dönüyo bide
yani hamileliğe çok fazla yormak istemiyorum çünkü dikkat ediyoduk daha
ama bilemiyorum gene de
ihtimal vermesem de hala olmazsam bu akşam yarın sabah test yapıcam

Sen bendende önce olmuşsun bende 19 da olmuştum bir sonrakini hep 4 yada 5 gün önce olurum. Bende adet belirtilerinin haricinde sadece akşamları ortaya çıkan bağırsaklarımda ve midemde aşırı şişkinlik ve gaz sıkıntısı var. dayanamadım sabah idrar testi yaptım negatif birde gidip hastanede yaptırdım bakalım sonucu bekliyorum saat ikide belli olucak. ama pek ümitli değilim

keşke idrar değilde kan testi yapsaydı dr. idrarda varsada belli olmayacak gibi hissediyorum , sinir oldum yaaaa :((

Sen bendende önce olmuşsun bende 19 da olmuştum bir sonrakini hep 4 yada 5 gün önce olurum. Bende adet belirtilerinin haricinde sadece akşamları ortaya çıkan bağırsaklarımda ve midemde aşırı şişkinlik ve gaz sıkıntısı var. dayanamadım sabah idrar testi yaptım negatif birde gidip hastanede yaptırdım bakalım sonucu bekliyorum saat ikide belli olucak. ama pek ümitli değilim

ya canım hayırlısı olsun
ama keşke son adet gününü bekleseydin
doktor sormadı mı geçen ayki adet gününü bişey demedi mi onun için
yani genelde o günü geçmesi gerekiyo ya

zaten bence idrar testi istemesi anlamsız olmuş
çünkü bazen idrarda çıkmasa da kanda çıkabiliyomuş

Evert bende o nedenle sinir oldum. Ben erken ögrenmek için hastaneye geldim demi ama. sanırım beklemekten başka çare yok. dediğin gibi hakkımızda hayırlısı canım. böyle devam ederse yarın başka bir klinikte kanda baktırıcam.

hoşgeldin yazel
ne tuhaf aslında doktorlar kan testinde ısrar eder
seninki değişikmiş

o değişik te ben sabrsız olduğum için bana denk geldi herhalde Hemen aklıma acele işe şeytan karışır söz geliyor .. tövbe tövbe:52::52::52:

Bu arada hoşbulduk canım...

keşke idrar değilde kan testi yapsaydı dr. idrarda varsada belli olmayacak gibi hissediyorum , sinir oldum yaaaa :((

o değişik te ben sabrsız olduğum için bana denk geldi herhalde Hemen aklıma acele işe şeytan karışır söz geliyor .. tövbe tövbe:52::52::52:

Bu arada hoşbulduk canım...

:))))
şeytanı falan karıştırmayalım şimdi durduk yere :)))
sen ne kadarlık evlisin yazel ne zamandır bebiş istiyosunuz

Back
X