- 25 Eylül 2014
- 25
- 3
- 3
- Konu Sahibi Hanimhanimcikkiz
-
Valla ingilizce çok rahat geliştirilebilen bir dil. İthal grammar kitapları almalısın.Oxford, Cambridge, Macmillian, Pearson Longman kaynaklarını tavsiye ederim. Bu tip kitaplar seviye seviye olur, CDleri olur, alştırmaları,listening, speaking, writing bölümlerini muhakkak es geçmemelisin. Kimi kaynakların sanal üyelikleri oluyor, online olarak girip kullanabildiğin. İngilizce chat odaları var.Bugune kadar bos islerle ugrastim. Degmeyecek insanlar yuzunden uzuldum. Bos seylere uzuldum yani. Universite birinci sinif ogrencisiyim. Artik degismek kendmi gelistirmek istiyorum. Sanal alemde malesef cok fazla vakit harciyorum oncelikle bunu duzeltmem gerek biliyorum. Kulturlu bi insan olmak istiyorum universiteyi bos gecirmek istemiyorum.
Benim sizlere sorum şu ingilizcemi kursa gitmeden nasil gelistirebilirim ? Hangi filmleri izlemeliyim ya da dizileri ? Hangi , ne tur kitaplar okumaliyim ? Klasikleri henuz okumus degilim mesela.. Neler yapmaliyim cok fazla bos vaktim var bunlari nasil degerlendireyim ?
Evde çalışabilirsin. Belirli bir seviyeye de gelirsin. Sonra da Erasmusa gittin mi tamamdır.
Turkce ogretmenligi okuyorum bolum icin Ingilizce cok da onemli degil ama artik gunumuzde ana dil gibi oldu mutlaka ogrenmem gerek okulda anlatilanlar da pek bir ise yaramiyor
Valla ingilizce çok rahat geliştirilebilen bir dil. İthal grammar kitapları almalısın.Oxford, Cambridge, Macmillian, Pearson Longman kaynaklarını tavsiye ederim. Bu tip kitalar seviye seviye olur, CDleri olur, alştırmaları,listening, speaking, writing bölümlerini muhakkak es geçmemelisin. Kimi kaynakların sanal üyelikleri oluyor, online olarak girip kullanabildiğin. İngilizce chat odaları var.
Tüm bunların yanında İngilizce seviyeli okuma kitapları al. Penguin, Oxford ve Cambridge'inkileri tavsiye ederim. !. el alıp o kadar para bayılma, sahaflarda 2. elleri çok uygun fiyatlara satılıyor.:)
Ama en başta seviyeni bulman gerek. Bir test ol seviyeni öğren. :))
Bugune kadar bos islerle ugrastim. Degmeyecek insanlar yuzunden uzuldum. Bos seylere uzuldum yani. Universite birinci sinif ogrencisiyim. Artik degismek kendmi gelistirmek istiyorum. Sanal alemde malesef cok fazla vakit harciyorum oncelikle bunu duzeltmem gerek biliyorum. Kulturlu bi insan olmak istiyorum universiteyi bos gecirmek istemiyorum.
Benim sizlere sorum şu ingilizcemi kursa gitmeden nasil gelistirebilirim ? Hangi filmleri izlemeliyim ya da dizileri ? Hangi , ne tur kitaplar okumaliyim ? Klasikleri henuz okumus degilim mesela.. Neler yapmaliyim cok fazla bos vaktim var bunlari nasil degerlendireyim ?
Canım işte ithal kitapların güzelliği de burda, sana konuşma ingilizcesi öğretiyor.:)Tavsiyelerin icin cok tesekkur ederim canim . Seviyem cok kotu yaklasik 8 senedir ingilizce gorduk okulda ama hala bi turistle konusacak kadat bilmiyoruz . Grammar konularini biliyorum da benim istedigim cok ileri duzeyde ingilizce degil de hani bi film ya da diziyi alt yazisiz izleyecek kadar ogrenmek istiyorum .
Bugune kadar bos islerle ugrastim. Degmeyecek insanlar yuzunden uzuldum. Bos seylere uzuldum yani. Universite birinci sinif ogrencisiyim. Artik degismek kendmi gelistirmek istiyorum. Sanal alemde malesef cok fazla vakit harciyorum oncelikle bunu duzeltmem gerek biliyorum. Kulturlu bi insan olmak istiyorum universiteyi bos gecirmek istemiyorum.
Tavsiyelerin icin cok tesekkur ederim canim . Seviyem cok kotu yaklasik 8 senedir ingilizce gorduk okulda ama hala bi turistle konusacak kadat bilmiyoruz . Grammar konularini biliyorum da benim istedigim cok ileri duzeyde ingilizce degil de hani bi film ya da diziyi alt yazisiz izleyecek kadar ogrenmek istiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?