Artık boş insan olmak istemiyorum.

Film tercihleri icin imdb iyi bir site olabilir. Ama puani yuksek olup da benim begenmedigim filmler olmustur. Sana onerim her film turunden bir film izle ona gore sevdigin turu bulabilirsin.
Kitap icin nobel odullu yazarlarla baslayabilirsin. Yazar kesfi icin iyi bir referans olabilir. Idefix 1001 kitap diye aratirsan da iyi yazarlar bulursun.
Yabanci dil icinse duolingo diye bir telefon uygulamasi var. Ben bu uygulamadan ispanyolcayi baya ilerlettim. Kendin ogrenebilirsin yani. Ingilizce kitap olarak bestseller okumalisin. Dili daha kolay olur. Seviyen ne bilmiyorum ama once fiil cekimlerini ogrenmelisin. Kelimeleri zamanla ogrenirsin artik.
:)
Ayrica her seyden once gelecegin turkce ogretmeni olarak kesinlikle kitap okuman lazim.

kendi zevklerine göre kültürünü oluştur.biraz ağır bir eleştri olacak ama türk tv izlenecek güzel bir dizi yok nede güzel bir film .kesinlikle ingilizce çok önemli ne yaparsan bu yaşlarda vakitlerde yapıyrsun umarum gönlünce olur herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…