Artık boşanıyorum, iyileşiyorum..

Gerekçe olarak 4 yıl önce aldatilmaniz mi yoksa o arada da oldu mu birşeyler? Yanlış anlamayin tabi ki oda yeterli ama 4 yıldır iliskiniz ne durumda? Birden pat diye sen beni 4 yıl önce aldattın şimdi boşanıyorum değildir herhalde.

En büyük neden 4 yıl önce aldatılmak evet. Çünkü içimde sindiremiyorum hala. Ve gün geçtikçe beni tüketiyo. Kendime daha fazla bunu yapmak istemiyorum. Bu arada o aldtılmadan sonra bi kaç kere çok büyük çaplı olmasa da bişeyler oldu evet. Bende demek bu insanın karakteri bu değişmicek diyerek kendi yoluma bakmaya karar verdim.

Allah kolaylik versin..insallah hayatinizin bundan sonra olan kısmı istediginiz gibi gitsin

aldatılmanın üzerinden 4 yıl geçmiş yeni boşanma kararı mı alıyorsunuz? şaka gibi bu karar için erken değil mi bi kaç sene daha bekleseydiniz madem.

ben nedense sizin boşanabileceğinizi düşünmüyorum nişanlıyken yapamadığınızı evliyken yapabileceğinizi de düşünmüyorum.

bana göre geç kalınmış bir karar netice de ortada aldatılma var. bunca zaman beklemenize anlam veremedim. ve zannetmiyorum da aynı evde birbirinizden alakasız kaldığınızı da.

benim düşüncelerim bunlar umarım doğru kararı alıp “gerçekten” boşanmayı başarırsınız. bol şans

Bunca zaman beklememin nedeni çocuğumun biraz büyümesi onu okula verebilmek ve çalışabilmek. 4 yıl boyunca çok çalkantılı bir evlilik geçirdik hiç bişe eskisi gibi olmadı zaten. Evet haklılık payınız var hatayı nişanlıyken yaptım. Bu sefer "gerçekten" boşanıcam :) yorumunuz çok kıymetli çok teşekkür ederim

Ah be canım
Keşke nişanı attığında geri dönmeseydin
Askerlik psikolojisi diye kandırdı seni galiba
Keske hemen cocuk düşünmeseydin ama herşeyde vardır bir hayır
O senin hayata tutunma sebebindir şimdi
Allah bağışlasın
Bulunduğun bölgede işkur gibi yerler varsa git durumunu anlat
Bim diyorsan yani evine yakınsa git oranın müdürüyle görüş derim bi dene
Allah yar ve yardımcın olsun
Şimdiden başla bol kitap kahve olayına
Boşanmışsın gibi düşün öyle yaşamaya başla
Zihnini ferahlat
İşe gir birikim yap bu süreçte de kendinle ve yavrunla ilgilen
Bol şans!

Ne güzel yazmışsınız
Dediklerinizin hepsini harfiyen uyguluyorum. Bundan sonrası güzel olacak inşallah

Sık sık ilanlar oluyor marketlerde belki ilk başta istediğiniz market olmaz ama başkalarına bakın, ilanlara başvurun. Allah yardımcınız olsun.

Sık sık ilanlar oluyor marketlerde belki ilk başta istediğiniz market olmaz ama başkalarına bakın, ilanlara başvurun. Allah yardımcınız olsun.
Tüm her yere cv bıraktım zaten. Genelde torpil işliyo her yerde. Kaç kere işe başlayacak oldum hep geri aranıp başkasını aldıklarını söylediler. Tanıdık alıyorlar her yere. Çok hayal kırıklığı yaşadım bu konuda da. O yüzden buraya yazdım belki lafı geçen biri vardır yardımcı olabilecek diye o torpil bana da dokunsun artık diye

Allah yardımcın olsun hayat sana ve oğluna bundan sonra daha güzel sağlıklı huzurlu mutluluk versin inşallah verdiğin karardan asla vazgeçme

allah yardımcın olsun kardeşim.şartlarına bakınca en doğrusunu yapmışsın.bazebn sabrı acı acı yudumlamak gerekir ne yapacaksın.inşallah en kısa sürede iş bulup,bu pisliğe tekmeyi vurup,hakkettiğin hayatı yaşarsın.sabret kardeşim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…