Artık boşanıyorum, iyileşiyorum..

+1

önce iş bulup maddi açıdan iyileşmek daha iyi olur. bankada şansınızı deneyin illa ki tanıdığınız vardır. bimde çalışmak kolay değil biliyorsunuz asgari ücret alınıyor sanırım bu bir hayat kurmak için yeterli olmayabilir

İse girerseniz çocuğu ne yapacaksınız? Annenin mi bakacak?

Olan olmuş, biten bitmiş. Üstünden zaman geçse de yıllarını, çocuğuna vereceğin zamanı ve güzel yıllarını o basiretsiz adama heba etmeyeceğinin kararını vermiş ve harika bir ilk adım atmışsın sevgili mühendis hanım Geç olsun güç olmasın yeter ki kararından dönme ve yürekten diliyorum ki çaldığın kapılar sana iyilikle dönsün Evladın ile geçireceğin sağlıklı ve güçlü psikolojili bir yaşam dilerim sana. Geçmiş zordur ve bir o kadar da boktur, arkana olabildiğince az bakmaya çalış. Kaç yıllık ömrümüz var bilmiyoruz ama düşe kalka devam ediyoruz dilerim gücün çok olsun

Zamanında ayrılmayarak hata etmişsiniz.
Ama hiç bir şey için geç değil size ve oğlunuza çok güzel bir hayat dilerim vazgeçmeyin

Isterseniz özelden yazin mesleginiz neydi?

Ne çok keşkeler biriktirmişsiniz hayatınızda. Bundan sonra iyi ki ler biriktirsiniz inşallah. Bunun için ilk önce boşanmalısınız ama.

Asgari ücret değilmiş çalışanlar çok rahat olduklarını söylediler. Dediğim gibi küçük bi şehirde yaşıyorum 3000 gibi bi parayla kendi yağımda kavrulabilirim gibi geliyo ya da bi anda fazla cesaret gelmişte olabilir bana. Ne bilim bi an önce bi yerden başlamak istiyorum.

İnşallah canım tek istediğim bu

Böyle msjlar gelince nası motive oluyorum nası mutlu oluyorum bilemezsiniz çok teşekkür ederim umarım bundan sonra sağlıklı bir anne mutlu bir birey olarak yoluma devam edebilirim

yeni hayatınızda çok mutlu olursunuz umarım a-101 ve bimin depolarına iş başvurusu yapın depoda çalışmak çok daha iyi belki daha önü açık internetten bir araştırın isterseniz öyle duymuştum ben yıllaar önce

Allah yardimcin olsun canim. Ben şunu merak ediyorum okudugun bölümle ilgili bir atama var mi ? Sonuç hüsranda olabilir ama evde kpss ye hazirlanabilirsin.
Anladigim kadariyal herhangi bir maddi destegin olmadigi için devam ettin evlilige.

1 yıldır evde harıl harıl kpss çalıştım canım ama bu sene sınav zordu 70 75 anca alırım. Bölümüm ise 85 90la anca alıyo malesef.

Öyle mi peki hemen oraya da bakıyorum çok teşekkür ederim

Ne mezunusunuz? Atanma ihtimaliniz var mı? Var ise kesinlkle atanmaya çalşm öncelikle.

Evet asgari ücretin üstünde alırsınız. Maaşınız gününde yatar. Ben çalışıp ev geçindiren çok insan gördüm tek maaşla kirada oturan. Yapılmayacak şey değil yani. Primlerle 3000i bulur. Kurumsal firma mesai saatiniz kırk yılda bir önemli bir durumda aşar yoksa saatinde çıkarsınız. Bence deneyin. İş zor ama baktığınızda kolay iş nerde var ki? Mühendis olduğunuz için işe alınma oranınızda yüksek. Evinize en yakın bime gidin cv bırakın müdürle görüşmek istiyorum deyip durumunuzu anlatın. İşkurdan da başvuru yapın. Malesef Türkiye ekonomisinde şu an en büyük istihdamı zincir marketler yapıyor. Migrosta da şansınızı deneyin aynı şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…