- 2 Aralık 2013
- 2.460
- 2.493
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boşananlar dünden beri konusunu hortlatıyorBu konuyu bir hortlatabilir miyim? :)
Belki gençlerimizden okuyanlar olur. En son mesajımı bu konuyla alakalı Ocak 2015 de yazmışım. Sonrasında pek uğramamışım buralara.
Biz o dönem, korkudan - belirsizlikten, boşanmadık. Hatta ailesi desen tamamen arka plana geçti, arada yine saçma sapan konuşsalar da ben aldırış etmedim. Hatta çok iyi kariyer sahibi oldum, hala istanbuldayım. Ama fark ile, 4 yaşında kızım var :) iyi ki var! Ama onu yine de 2021 de boşadımçünkü demem o ki, insan 7’sinde neyse 70. de o. Hatta adam 40. geçtikten sonra iyice nankörleşti ve takıntılı oldu. Haa çok iyi arkadaş olduk kızımız için. Ve efsane mutluyum.
Bazen merak ederdim hep bu konu sahipleri ne durumda acaba yıllar sonra diye. Benim ki bu şekil :)
Dilerim herkes yara almadan, yaptığı hatalardan ders çıkararak yoluna devam eder. Bazı şeyleri de değiştiremeyeceğimizi kabul etmeliyiz :)
Gerçekten mi? HahahahaBoşananlar dünden beri konusunu hortlatıyorbende aynısı yaptım dün
![]()
Sizin de Aralık ayıymış. Boşanma mevsimi heraldeGerçekten mi? Hahahaha![]()
Kız dur tövbe de. Amacım asla o değildi, kusura bakmaVücudunuzun göstermek isteyeceği histerik tepkileri engellemeyin, bu tavsiyem.
Hakkınızda hayırlısı olsun daima, bu duam.
Her şey bir gün çok güzel olacak, bu da inandığım temennim olsun.
Düzenleme: konu 2014 tarihliymiş, duygularımın sömürüldüğünü düşündüm, bana da geçmiş olsun.![]()
Hem de nasıl diyorum. Bazen kızım, o ve ben aynı ortamda oluyoruz 2.dk da Allahıma şükürler olsun diyorum. Gerçekten hiç pişman değilimKaç yıl sürdü bilmemde. Ohh kurtuluyorum demiyor musun hiç ?
Bilmem ben, bir miktar kırıldım.Kız dur tövbe de. Amacım asla o değildi, kusura bakma![]()
Ben ilk eşimden ayrıldıgımda boşluğa düşmüştüm. Hiç üzülmedim ama düzenin bozuluyor. Baba evine alışma süreci. Offff cinnet geçiriyordumHem de nasıl diyorum. Bazen kızım, o ve ben aynı ortamda oluyoruz 2.dk da Allahıma şükürler olsun diyorum. Gerçekten hiç pişman değilim![]()
Kahve ısmarlayayım diycem ama burdan idare etBilmem ben, bir miktar kırıldım.![]()
Ben boşanalı 1 yılı geçtiBen ilk eşimden ayrıldıgımda boşluğa düşmüştüm. Hiç üzülmedim ama düzenin bozuluyor. Baba evine alışma süreci. Offff cinnet geçiriyordum
Sen dha kolay atlatırsın inş
Neyse sakinim tamam.Kahve ısmarlayayım diycem ama burdan idare et️
Nasıl ya o konuyu açtıgında boşanmadın mı?Ben boşanalı 1 yılı geçtikızımla kendi düzenimizi oturttuk. O zamanlar boşanamamıştım, sanırım kızımın olması gerekiyormuş ve kısmet o zamanaymış.
Açıklık getireyim. 2014 sonunda davamız açıldı, şubat 2015 de mahkeme vardı ama biz anlaşarak gitmedik ve evliliğimize iyi kötü devam ettik. 2021 de kızım da doğduktan sonra boşandık.Nasıl ya o konuyu açtıgında boşanmadın mı?
Ayrı ev mi tuttun nasıl oldu?
Ne güzel demek ki kızınızdan cesaret aldınız. Onun huzursuz bir ortamda yetişmesini istemediniz.Açıklık getireyim. 2014 sonunda davamız açıldı, şubat 2015 de mahkeme vardı ama biz anlaşarak gitmedik ve evliliğimize iyi kötü devam ettik. 2021 de kızım da doğduktan sonra boşandık.