• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık Boşanıyorum..

Açıklık getireyim. 2014 sonunda davamız açıldı, şubat 2015 de mahkeme vardı ama biz anlaşarak gitmedik ve evliliğimize iyi kötü devam ettik. 2021 de kızım da doğduktan sonra boşandık.

Kendi konumu görünce, hem güncelleme yapmak istedim hem bazı şeylerin hiç bir zaman değişmeyeceğini aktarmak istedim. Sizi yanılttıysam özür dilerim 🙏🏼
O adamı merak ettim. Evlendi mi şimdi?

İlk başta ama çok uzamadı. Benimki her zaman benim burnumun beş karış havada olduğunu ve bir hayal dünyasında yaşadığımı ve zaten 1-2 yıla aç kalacağımı söylerdi.
Suçlamazlarsa olmaz zaten. Düzeltmek adına bi adım atmazlar. Habire suçlayayım.
Ayy tekrar sinirlerim bozuldu. Benimki 5 yıla yaklaştı. Şimdi evlendiği karısına ağzını açamıyormuş. Açsa bile kendi annesi babası kızıyormuş. Bundanda mı olcan kes sesini diye

Ayy tekrar sinirlerim bozuldu. Benimki 5 yıla yaklaştı. Şimdi evlendiği karısına ağzını açamıyormuş. Açsa bile kendi annesi babası kızıyormuş. Bundanda mı olcan kes sesini diye
Yaa gördüm mü ne hale düşmüş 🙄 onlar zaten hep haklı. Kurtulduğuma şükür ediyorum. Kızım için muhatabım o kadar.

Bu konuyu bir hortlatabilir miyim? :)
Belki gençlerimizden okuyanlar olur. En son mesajımı bu konuyla alakalı Ocak 2015 de yazmışım. Sonrasında pek uğramamışım buralara.

Biz o dönem, korkudan - belirsizlikten, boşanmadık. Hatta ailesi desen tamamen arka plana geçti, arada yine saçma sapan konuşsalar da ben aldırış etmedim. Hatta çok iyi kariyer sahibi oldum, hala istanbuldayım. Ama fark ile, 4 yaşında kızım var :) iyi ki var! Ama onu yine de 2021 de boşadım :KK70: çünkü demem o ki, insan 7’sinde neyse 70. de o. Hatta adam 40. geçtikten sonra iyice nankörleşti ve takıntılı oldu. Haa çok iyi arkadaş olduk kızımız için. Ve efsane mutluyum.

Bazen merak ederdim hep bu konu sahipleri ne durumda acaba yıllar sonra diye. Benim ki bu şekil :)

Dilerim herkes yara almadan, yaptığı hatalardan ders çıkararak yoluna devam eder. Bazı şeyleri de değiştiremeyeceğimizi kabul etmeliyiz :)
Merhaba ben de bır bucuk yaşında oğlumla boşandım bir ay oldu hala üzülüyorum ara ara ama kurtuldum diyorum kocam kumar bagımlısydı. Nasıl yol aldınız cocukla zor olmuyor mu. Çocuk ıcın endıselıyım kaygılıyım aılemle kalıyorum gun gelecek unutulacak mı

Back
X