Artık boşanmak istiyorum ... :(

Simdi ki esinizi seviyor musunuz onun ilk evliligi mi bende bosanma surecindeyim de merak ettim

Simdi ki esinizi seviyor musunuz onun ilk evliligi mi bende bosanma surecindeyim de merak ettim

Bencede çocuğun yokken ayrıl.yasın daha çok genç ömrünü çürütmene değmez

Çocuk yok anladığım kadarıyla. Hemen boşanmalısın ve eğitimine devam etmelisin. Bu huyda bir insanla ömür geçer mi?

Burada her zaman yazdım. Yine yazıyorum. Kimse çıkıp bana "her insan hata yapabilir" kilişelerini yazmasın lütfen. Hataların bile bir dozu, sınırı vardır
Aile konusunda hiçbir insan hata yapamaz. Hata değil o bilinçli yapılan birşey benim için. Aile bu... Aile. Bir erkek ve o erkeğin yüzünden bir aile silinir mi?
Açık ve net adam ne yaptıysa zindan ettiyse üzülmedim size.
Diyeceğim o ki, çocuk yapmadan fazla sürmeden ayrılın. Ailenizin yanına gidin helallik isteyin. Eminim hiçbir aile kıyamaz çocuğuna.

Aynen Katılıyorum dediğine bende bağırmak istiyorum Kadınlara okuyun okuyun diye

Dogru yapiyosun fazla zaman kaybetme bence ve esin olacak o olgunlasamamis buyuyememis adam sayilmaz insan afedersin kendni cok farkli yerde ustun goren sahsiyette cok fazla takilcagini sanmiyorum.Cocugun yoksa katlanma! Bu siddet ileride gidebilir.Yazik degil mi sana gencligine.

Bu insan müsveddesinden sakın çocuk yapmada ne yaparsan yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…